Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor hijsbalk vervangen:

Hijsbalk vervangen

Op een pand in Amsterdam is de hijsbalk verrot en moet vervangen worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hijsbalk vervangen uit heel Nederland:

Hijsbalk vervangen op de 4e etage

Van onze woning op de vierde etage is de hijsbalk aan de straatzijde aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging door een nieuwe houten hijsbalk. De oude hijsbalk is van hout en moet eerst verwijderd worden.

Hijsbalk vervangen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn hijsbalk op de vierde etage aan de straatzijde kan vervangen. Het betreft een houten hijsbalk aan de straatzijde, over het vervangen van enkel de kast dan wel de hele installatie laat ik mij graag informeren.

Hijsbalk vervangen

Hijsbalk is verrot en moet vervangen worden. Er zijn op dit moment schilders bezig en er staan steigers t/m 12 juli. Dus zou erg fijn zijn als dit snel zou kunnen gebeuren. Hoor het graag!

Hijsbalk inspecteren/vervangen

Tijdens schilderswerkzaamheden is geconstateerd dat er een gat zit in de hijsbalk van ons huis. Graag wil ik in contact komen met iemand die na kan gaan of reparatie noodzakelijk is en indien nodig dit ook kan verzorgen.

Hijsbalk vervangen

Van onze woning op de vierde etage in Amsterdam is de hijsbalk aan de straatzijde aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging door een nieuwe stalen of houten hijsbalk. De oude hijsbalk is van hout en moet eerst verwijderd worden.

Hijsbalk vervangen op vierde etage

Onze hijsbalk (4.20 meter bij 15 cm bij 17 cm) is doorgeroest en dient te worden vervangen voor september/oktober dit jaar (in verband met een verbouwing). Graag horen wij hoeveel dit kost, zowel inclusief als exclusief de kosten van een steiger. Het pand is 4 verdiepingen hoog en bevindt zich in Amsterdam. Waarschijnlijk dient de houten constructie eromheen ook wat te worden gerepareerd, maar dit horen we graag van jullie.

Hijsbalk vervangen

- Het leveren en monteren van een ruwe Meranti balk 130 x 180 mm en 360 cm lang, - Het leveren en monteren van houten plaat t.b.v. afwerking, - Het gronden van balk en plaat hout, - Het leveren en monteren van hijshaak model Amsterdam, - De balk moet voor 30 augustus kunnen worden geplaatst i.v.m. verhuizing, - Het aflakken en de steiger om hem te plaatsen worden al geregeld door ons.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Bij renovatie van onze gevel komen we erachter dat de hijsbalk op de 3e etage aan het doorroesten is. Ik weet niet of dit repareerbaar is, of dat de balk vervangen moet worden. Maar ik wil dit op korte termijn (komende maand) gerepareerd zien, want nu staan de steigers er. De gevelrenoveerders kunnen dit zelf niet doen.

Dakrenovatie en dakherstel

Het dak van ons huis is 10 jaar geleden voor het laatst onderhouden. Ik wil graag de shingles laten vervangen en de hijsbalk moet hersteld worden. Het gaat om de shingles aan de zijkanten van het dak. De oppervlakte hiervan is ongeveer 30 m2. De woning is op 5 hoog. Graag ontvang ik een offerte op basis van inspectie.

Hijsbalk vervangen

Op de Achtergracht in Amsterdam moet een hijsbalk worden vervangen. Het betreft een standaard grachtenpand. Wat zijn hiervoor gemiddeld genomen de kosten?