Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor loodslab en voegen bij het kozijn herstellen:

Loodslab en voegen bij het kozijn herstellen

Ik woon in Amsterdam vanaf medio september (steiger staat 16 september) worden de kozijnen van de voorgevel geschilderd. Echter het lood boven de kozijnen is hier een daar gescheurd. Is het mogelijk om dit lood dat tussen het kozijn en de gevel is aangebracht te vervangen. Ik wil geen loodslab een steen boven de kozijnen, dan wordt de slab namelijk meer dan 10 cm breed. Het gaat om de volgende kozijnen: BG kozijn 1 m en kozijn 1 m, 1e kozijn 1,46 m, kozijn 1 meter en kozijn 1 meter 2e kozijn 1,2 m, kozijn 1 meter en kozijn 1 meter 3e kozijn 1,2 m, kozijn 1 meter en kozijn 1 meter 4e kozijn 0,5 m en kozijn 0,5 meter.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab en voegen bij het kozijn herstellen uit heel Nederland:

Dak bedekken en isoleren

Huidig plat hellend dak bestaat uit dakpannen. In verleden heeft een eerdere eigenaar onder dakpannen isolatie aangebracht, soort purschuim, waardoor dakpannen zijn gaan eroderen. Dakpannen en isolatie moeten worden vervangen. Tevens aanwezig drie Velux kiepramen waarvan er twee moeten worden vervangen. Ook schoorsteen verdient aandacht (voegen en loodslab). Het dak is 130 m2.

Schoorsteen voegen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw voegen. De loodslab bij de aansluiting op het pannendak moet ook worden verbeterd/vervangen. De dakhelling is 30 graden. De schoorsteen is circa 2 meter hoog. Er is ook sprake van een kleine lekkage. Wij zijn ook bezig met zonnepanelen en graag willen wij deze klus uitgevoerd hebben voor het plaatsen van de zonnepanelen in januari.

Gemetselde schoorsteen renoveren

Ik wil de voegen laten vernieuwen van mijn 40 jaar oude schoorsteen. Vanwege de leeftijd van de schoorsteen gaat mijn voorkeur uit naar slijpen. Ook laat ik graag de schoorsteendeksel vernieuwen. En tot slot moet er in totaal 4 meter loodslab vervangen worden.

Loodslab en voegen bij het kozijn herstellen

Ik heb lekkage door weggeslagen cement achter het loodbeslag boven het voorraam op de begane grond. Ook het beslag zelf moet vervangen worden. De lengte is ongeveer 2.50 meter. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en vervanging.

Halfsteens buitenmuren metselen en voegen

Voor een uitbouw wil ik graag een nieuwe half steens buitenmuur laten metselen en voegen. Steen in overleg. Maakt niet zoveel uit. Rood/ roodpaars. Situatie: Nieuwe fundering aanwezig in achtertuin op binnentuin-complex. Alleen via voordeur/raam bereikbaar. BSB is nog niet aanwezig. Deze wordt na het metselwerk geplaatst. Na het metselwerk wordt er HSB toegepast. In de muur graag: * open stootvoegen en loodslab (lood of ander materiaal); * wel of geen pilaster? 2 x 1 muur van ongeveer 3 meter bij 2.80 meter hoog met een kleine inspring aan het einde; * 1 x rollaag in L ijzer aan voorzijde. L ijzer lever ik zelf of door metselaar; * L ijzer voor opdrachtnemer of opdrachtgever? Stenen die in de totaalprijs zitten breng ik zelf naar de metsellocatie.

Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen

Een loodslab aan de schoorsteen is los. Zie bijgevoegde foto. Het betreft een woning van ongeveer 7 jaar oud in Brielle. Met de beneden en zolderverdieping is de woning vier verdiepingen hoog.

Loodslab terugplaatsen

De loodslab is uit de voeg,gedeeltelijk Werkzaamheden zijn ,of geheel vervangen,of bestaande slab gebruiken Voeg uitslijpen ,lood terug plaatsen en opnieuw voegen.

Muurtje opnieuw voegen

De voegen in een muurtje op het westen en ongeveer 40 jaar oud, van ongeveer 8 x 1.50 meter zijn versleten. Uithalen en opnieuw voegen. Eventueel loodslab vernieuwen. Goed uit te voeren vanaf platte dak. Betreft een patio bungalow.

Bestaande loodslab vervangen

Een lekkende loodslab vervangen bij de schoorsteen van een hoekhuis en een nieuwe aanbrengen bij de dakkapel. Tevens de voegen van de nokvorsten eruit halen en opnieuw aansmeren.

Woning in- en uitpandig deels renoveren

Ik wil onze schoorsteen laten renoveren aan de buitenkant. Hier moeten nieuwe voegen en loodslab aangebracht worden. Het betreft een vrijstaande woning met 2 verdiepingen. En ik wil graag onze open haard vervangen door een houtkachel. Graag advies wat mogelijk is.

Partners

Partners van Casius