Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lekkages verhelpen:

Lekkages verhelpen

Volgend uit een lekdetectie + rapport, zijn er 2 lekkages die verholpen moeten worden. 1) Een scheur in een dilatatievoeg 2) 3 Gebroken bakstenen boven een raam waardoor vocht via de waterkering naar binnen komt.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkages verhelpen uit heel Nederland:

Vocht achter badkamer tegels

Bij de bouwtechnische keuring blijkt er vocht achter de tegels in de douchecabine te zitten. Wij zoeken een vochtexpert die advies kan geven en dit probleem voor nu zo simpel mogelijk kan verhelpen zodat er geen lekkages ontstaan of grotere problemen. Eventueel dus alleen opnieuw kitten/voegen, maar voor nu dus een zo simpel mogelijke oplossing.

Lekkage verhelpen

Er is lekkage in mijn huis. Wanneer er gedoucht wordt of als het hard regent, lekt het water vanuit mijn plafond mijn kamer in. Ik zou graag de kosten willen weten voor het achterhalen voor de lekkages en de reparatie.

Rapport voor verhelpen van daklekkage

Graag zouden we willen weten of het pand eigenaar jaarlijks de reparatie van het dak heeft gedaan waardoor er geen lekkages horen te komen. Maar wij hebben nu dus wel last van lekkages en moeten we van de hypotheek vast stellen wie nu nou moet betalen. Daarom wil ik weten hoeveel het ongeveer zou moeten kosten. Ik zoek een partij die zo een rapport kan opstellen.

Diverse lekkages verhelpen

Een lekkage in de afvoer van de gootsteen in de keuken. Deze lekt niet constant, alleen wanneer er veel water doorheen komt. Verder heb ik ook nog een lekkage in een ijzeren slang die uit de muur komt naar de kraan.

Lekkages en condensatie verhelpen

I have a shower door leak and a leaking basin. I also need advice on condensation in my bathroom. The ventilator might not work properly.

Dak renovatie

Renoveren dak (verwijderen oude dakpannen, lekkages verhelpen, nieuw isolatiemateriaal, panlatten en dakpannen).

Vervangen van dakpannen

Graag een indicatie offerte voor het vervangen van de dakpannen op onze woning. Enkele feiten: - Woning 14 m lang 7 m breed - Dakhelling +/- 45 graden - Dakbeschot asbesthoudend, voorkeur deze te laten liggen. - Op het oog golft het dak licht, dit verhelpen - Een zijde volledig bekleed met 26 zonnepanelen- Deze moeten er af en weer terug geplaatst - Goten zijn enkele jaren terug vernieuwd. Woning rondom goed bereikbaar (vrijstaand). als het enigszins kan wil ik graag hand en spandiensten verrichten om kosten te besparen. Geen bekende lekkages.

Daklekkage op woonwagen repareren

Daklekkage op sowieso 2 plaatsen. Het gaat om een woonwagen met een pannendak. Lengte 15 meter breedte 5 meter. Wat gaat het ongeveer kosten om de lekkages te verhelpen?

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.

Twee lekkages aan plat dak verhelpen

Ik heb 2 lekkages aan mijn plat dak en deze twee wil ik beide gerepareerd hebben. De ene lekkage is bij de ingang van het dakterras waar al aantal keer noodoplossing voor is bedacht. Andere lekkage is bij de aanhechting van de muur. Locatie van lek zijn reeds gevonden, helaas nog niet gerepareerd. Zou u langs kunnen komen om offerte op te maken. Ik moet dit namelijk aan de VvE geven.