Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor beton brokkelt bij stalenbalk balkon buiten:

Beton brokkelt bij stalenbalk balkon buiten

Ik hoop dat u ons van dienst kan zijn. Helaas hebben wij te maken met scheuren aan het plafond op ons balkon buiten. Het beton breekt en slaat weg. De scheuren bevinden zich aan de zijkant van het balkon bij de stalen balk. Kunnen wij misschien een afspraak maken, zodat er een offerte / advies gegeven kan worden voor herstelwerkzaamheden?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton brokkelt bij stalenbalk balkon buiten uit heel Nederland:

Balkon renoveren

Het betreft een balkon op de 2e verdieping. Er is sprake van roest van de stalen binten waardoor het uitzet en scheurvorming in de gevel is ontstaan. Mogelijk sprake van beton rot (onderzijde brokkelt af en er groeit een klein boompje aan de zijkant van het balkon). Metalen hekwerk eromheen moet vervangen worden. Het betreft een balkon van een jaren 30 huis. Afmetingen: 2 bij 1 meter.

Balkonreparatie

Onderrand van klein balkon brokkelt af. De rand die afbreekt is van beton gemaakt, en het beton ijzer is bloot te komen liggen. Dit wil ik graag herstellen. De schade is ongeveer 1 m. Ik heb foto’s die ik kan opsturen.

Betonreparatie aan balkon

Bij 3 van 4 balkons van onze VvE brokkelt beton af. Betonreparatie van plafond en zo nodig ook de vloeren. Ik kan foto's sturen of we kunnen een afspraak maken. De balkons zijn 550 bij 140 cm. Het betonrot is niet over het hele oppervlak.

Betonreparatie bij een balkon en latei

Aanvraag offerte van balkon van ongeveer 15 m2 en latei 3,5 meter breed. Balkon vertoont scheuren en brokkelt enigszins aan de zijkant af. Langs het beton staat een stalen hek. Verder wil ik graag de voegen schoonmaken en bijwerken van de buitenmuur (7 meter lang x 6 meter hoog). En een controle aan de overige buitenmuren of hier ook kapotte voegen zitten die bijgewerkt dienen te worden.

Balkon herstellen

De betonnen balustrade van het balkon brokkelt af en tegelwerk laat los. Liefst willen we herstel van beton en nieuw tegelwerk.

Balkonreparatie

Het balkon is ongeveer 1 bij 2 meter groot. Aan de buitenste rand brokkelt er beton af en lijkt de bewapening zichtbaar. Er zijn 2 a 3 plekken waar het slecht is.

Gevelrenovatie en draagmuur verwijderen

De linkerbovenhoek aan de voorkant van het huis moet gedaan worden echter als we hier toch aan beginnen willen we graag de hele gevel renoveren en impregneren zodat het er weer mooi uitziet. kenen. De betonlatei bij de voordeur en het betonrot op het balkon is goed zichtbaar. Het beton op het balkon brokkelt af op de hoek en de bewapening van het balkon is geroest. In het betonlatei van de voordeur zit een scheur, wat tevens een indicatie is van betonrot. Kunt u mij enige indicatie geven wat het gaat kosten om dit te repareren? En wellicht heeft u een voorstel hoe we het om de voordeur mooier kunnen krijgen? We vinden het beton om de voordeur heen namelijk niet erg mooi. Afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden willen we graag een keuze maken. De muur tussen de woonkamer en de keuken willen we laten verwijderen. Dit is een draagmuur dus er moet dan gelijk een latei geplaatst worden.De muur is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog.

Betonrot in de kelder repareren

In de kelder is een stalen balk verroest en het beton eromheen brokkelt af. Ik kan alleen het beton van de kelder waarnemen. Zo te zien alleen beton rondom stalen balk rot. Plafond kelder is 2 bij 1 meter.

Afbrokkelend beton herstellen

Ik heb een balkon van ongeveer 1,5 bij 2 meter groot. In 1 hoek brokkelt er nu wat kleine stukjes beton af. Er is ook een stukje bewapening zichtbaar. Graag ontvang ik een offerte en advies voor deze werkzaamheden.

Betonrot aan een betonplaat repareren

De rand rondom de betonnen plaat op de bijkeuken brokkelt af. Het betonnen dak is 5 x 3 meter groot en in 1962 gebouwd. Ik laat het beton graag herstellen door een expert.