Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor patio bekleden met hout:

Patio bekleden met hout

Ik zoek een gevelspecialist die mijn patio kan bekleden met hout. Het gaat om ongeveer 12 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor patio bekleden met hout uit heel Nederland:

Dakwerk bij de woning

Wij hebben 2 gaten in ons dak laten maken: 1 voor een daklicht en 1 voor een patio. We hebben op zeer korte termijn iemand nodig die op korte termijn beschikbaar is om: - de dakopstand van 50 cm hoog en afschot 5% in het daklicht te maken (houtskelet, aan de buitenkant afgewerkt met multiplex en de binnenkant met gipsplaten) - een betonnen binnenwand in de patio te bekleden met 2 soorten miofol, pir isolatie en cement gebonden plaat (houtskelet), opdat dit een buitenwand wordt. Daarnaast het maken van de dakopstand van ongeveer 60 cm hoog, om de overige 3 zijden van het patio. Hiertoe moet er staal, dat zich aan de randen van deze dakzijden bevindt, om het dak op te vangen, met Pregyfeu, miofol en cement gebonden plaat afgewerkt worden. Hierna zou een dakdekker de opstanden afdekken met bitumen. Op papier is de taak vrij lastig te omschrijven. Het is mogelijk om langs te komen en eventueel kunnen wij foto's sturen van de situatie.