Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelplaten vervangen:

Gevelplaten vervangen

Een paar houten platen uit de voorgevel moeten vervangen worden. Het gaat totaal om ongeveer 9 m2. De nieuwe platen worden op maat gezaagd en geleverd. Er moet wel een rolsteiger worden gemaakt.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelplaten vervangen uit heel Nederland:

Platen asbestcement vervangen door keralit

Ik wil mijn gevelplaten aan de woning(mogelijk met asbest vezels) en aan de schuur (houten platen ) laten vervangen door Keralit. 5m2

Gevelplaten vervangen

De werkzaamheden zijn op de 1ste verdieping. De oude gevelplaten moeten er nog wel af maar ik kan ze eventueel zelf afvoeren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : nee

Natuursteen gevel repareren of vervangen

Ik wil de gevelplaten die beschadigd zijn laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20-25 m2. Het gaat om natuursteen.

Herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel

Verschillende herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: Schuur: 2 gevelplaten vervangen en stukje kozijn herstellen Huis: achterzijde lat boven tuindeuren vernieuwen en kozijn raam eerste verdieping kleine reparatie Huis: voorzijde gevelplaten boven 2e verdieping vervangen Zie foto's voor impressie.

Loszittende Trespa gevelplaten vervangen

Ons huis heeft verschillende losse Trespa gevelplaten die vervangen moeten worden. De nieuwe kleur is donkerblauw en indien aanwezig moet ook de isolatie vervangen worden. Details: - leeftijd huidige platen: sinds bouw in 1960 - kleur van de nieuwe Trespa platen: donkerblauw - indien aanwezig ook de isolatie achter de platen vervangen - in totaal 7 platen met variabele afmetingen - totaal oppervlakte: een kleine 14 m2

Boeiboorden laten vervangen

Voor- en achtergevel en over de lengte van het huis aan 1 zijde met de boeiboorden vervangen worden. Alles in de kleur: RAL9010. Totaal lengte is 20 m1. 20 cm. hoog boeiboord vervangen door trespa van 12 mm. dikte. Daarnaast houten gevelplaten bij de ramen in de voor- en achtergevel vervangen door trespa 12 mm. 4 x 1,5m2 en 2 x 0,5m2. Ik wil graag kunnen kiezen dus verschil tussen tussen duurzaam hout en trespa. Daarnaast tussen alleen boeiboorden of met geveldelen. Het gebruik van een steiger is vanwege een glazen uitbouw aan de achterzijde wenselijk cq. noodzakelijk.

Boeidelen en gevelplaten vervangen

Wij willen graag de boeidelen en de gevelbeplating laten vervangen. Wij zijn er nog niet over uit of het kunststof of hout moet worden dus daarom ontvangen wij graag een offerte met beide opties. Het gaat om 15 meter boeidelen en 8 m2 beplating, inclusief een nieuw stukje lood. Als de beplating in kunststof is dan willen we het in de kleur zwart.

Asbest gevelplaten vervangen

Er moeten asbest gevel platen worden verwijderd van de voor- en achter gevel. Ik schat dat het ongeveer 8 vierkante meter is. Deze platen zitten vast gespijkerd op de eerste verdieping en ik mag ze zelf niet verwijderen. Het betreft een tussenwoning uit 1979. Ik wil deze asbest platen graag laten vervangen door trespa platen. Graag apart specificeren wat de kosten zijn betreffend het afvoeren van de platen zijn.

Twee Trespa gevelplaten vervangen

Op de 2e verdieping is er vanuit de slaapkamer een dakterras bereikbaar. Aan die zijde zijn twee Trespa gevelplaten gescheurd. Ook de schroeven laten los. De platen zijn ongeveer 1,5 meter lang en 70 cm breed. Ze zijn vanaf het dakterras goed bereikbaar. Wij willen deze laten vervangen en ontvangen daarvoor graag een offerte.

Dakkapel en gevelplanken met zink bekleden

Wij willen onze dakkapel met zink laten bekleden. Het dakleer van de dakkapel moet ook vervangen worden. Tevens gevelplaten door zink laten vervangen. Het gaat om een dakkapel die op de eerste verdieping zit. De ruimte is zeer toegankelijk met een steiger.

Partners

Partners van Casius