Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel nieuw opmetselen:

Gevel nieuw opmetselen

De gevel van het appartement is verzakt (zie foto's) en gedeeltelijk gescheurd, moet opnieuw gemetseld worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel nieuw opmetselen uit heel Nederland:

Binnen- en buitenmuur opmetselen

Wij hebben jaren '60 woning. Het badkamerraam van 1.54 meter hoog en 2.05 meter breed willen wij vervangen door een raam van 40 cm hoog en 2.05 meter breed. Hieronder zal de gevel dichtgemetseld moeten worden.

Lichte aanbouw plaatsen

Omschrijving van de werkzaamheden: Plaatsen van een aanbouw aan bestaande woning. Er is momenteel een kleine aanbouw aanwezig die gedeeltelijk gesloopt zal worden en verder moet worden opgebouwd. De buren hebben reeds een volledig aanbouw waar tegenaan gewerkt moet worden met houtenskelet. Sloopwerk en uitgraven van fundering zal (in overleg) in eigen beheer worden gedaan. Verder zullen de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden: Openbreken oude achtergevel en ondersteunen van gevel met H-profiel Fundering nieuwe aanbouw 4 x 4,5 meter, inclusief heien Storten nieuwe vloer 4 x 4,5 meter (inclusief isolatie) Opmetselen bestaande muur aanbouw 80 cm hoog x 4 meter lang Houten skeletbouw tegen muur van buren 3 meter hoog x 4 meter lang Plaatsen kozijn achterzijde met twee openslaande deuren Plaatsen lichtstraat in nieuwe aanbouw 3 x 1,5 meter Casco opleveren van aanbouw. Een vergunningaanvraag is niet nodig. Er is een tekening op basis van de aanbouw van de buren. Zo licht en goedkoop mogelijk bouwen. Datum van uitvoering in overleg.

Gevel opmetselen

De bedoeling is om de gevel op te metselen. Gevel is 5 meter breed. Foto: dit is de voorkant van ons huis. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.

Gevel opmetselen bij de woning

Wij willen onze woning laten metselen, betreft nog. 31 m2, hoogt is 3 m. Steen is marono van wienerberger,± 288/90/48 donkere voeg van 12 mm

Gevelrenovatie van stuk metselwerk

Ik begeleid momenteel een renovatieproject. Ik wil daar bij voorkeur in week 36 een stuk metselwerk in de gevel laten uithakken en opnieuw opmetselen. Het gaat om ongeveer 5 m² op een hoogte van ongeveer 14 meter in een appartementencomplex uit bouwjaar 1900. Ik ontvang graag een reactie van bedrijven die daar dan tijd voor hebben. Er staat wat tijdsdruk op, omdat dit een onvoorzien probleem is, dat andere werkzaamheden ophoudt.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

De schoorsteen opnieuw opmetselen met loodslabben en betonnen afdekplaat. De schoorsteen staat op dak op opgaande gevel, daaronder schuinaflopend dak van de garage. De schoorsteen begint op een meter of acht hoogte. Hij is circa 80 cm breed, diep en hoog. Het handigst is het wellicht om met een hoogwerker te werken.

Gevel opmetselen

Ik ga bij een klant een gevel renoveren en ben daarvoor op zoek naar een metselaar voor het opnieuw opmetselen van 80 m² buitengevel. Het betreft een hoekwoning uit de jaren '80 waar het isolatiemateriaal de spouw nat is en vochtdoorslag naar de binnenmuur is. Ik sloop zelf de huidige buitengevel weg en verwijder het isolatiemateriaal. Na droging moet de buitengevel opnieuw worden opgemetseld en gevoegd. Ik zal zelf voor een steiger en alle materialen zorgen. Ik wil de klus graag op heel korte termijn inplannen.

Metsel- en herstelwerk aan gevel

Ik wil graag: - Bestaande halfsteensmuur opmetselen (ongeveer 2.20 x 0.80 meter) - Enkele scheuren in gevelwerk herstellen; - Stuk gevel (ongeveer 2.20 x 0.60 meter) egaliseren; - Enkele kleinere uitgehakte openingen in de gevel dicht metselen.

Buitenblad van de gevel opnieuw bouwen

Het buitenblad van de voor- en zijkant van de woning dient vervangen te worden door extra smalle stenen. Dit zal om ongeveer 70 m2 gaan. - Slopen en afvoeren bestaande buitenblad - Stellijsten van ramen die nu tussen binnen- en buitenblad geklemd zitten aan binnenblad vastmaken zodat ramen op hun plaats blijven. - Stenen, puin, gruis en isolatiemateriaal uit spouw verwijderen en afvoeren. - Binnenblad vanaf de fundering opmetselen met extra smalle steen. - Zorgen voor goede aansluiting met muur van de aanbouw Doel is om een voldoende diepe spouw te creëren en alle koudebruggen te verwijderen zodat de spouw geïsoleerd kan worden.

Achtergevel opnieuw opmetselen

Vanaf begin april starten wij met de renovatie van onze woning in Haarlem. De achtergevel (6 meter breed en 6 meter hoog) willen we opnieuw opmetselen. In de bijlage enkele foto's van de huidige gevel. Wij moeten nog de juiste metselsteen bepalen, maar zoeken ook nog een goede metselaar voor deze klus. Als alles meezit zou tussen eind april en half mei het metselwerk aan de achterzijde moeten plaatsvinden. Ongeveer 20m2 metselwerk aan een gevel van 36m2. Daarnaast zou de zijgevel (65m2) opnieuw gevoegd moeten worden (evt impregneren). Dit geldt ook voor de voorgevel (20m2) Het voegwerk zij- en voorgevel heeft niet direct haast. Het metselen van de achtergevel is afhankelijk van de voortgang van de renovatie. Zou u hier eventueel tijd voor hebben?

Partners

Partners van Casius