Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor balkonherstel:

Balkonherstel

De balkons aan de achterzijde van ons pand, bouwjaar 1925, zijn flink aan onderhoud toe. Dit is gebleken tijdens inspectie voor een MJOP. Aan de onderkant laat het stuc los en er is ook roest geconstateerd. Het betreft 3 balkons die van de bovenzijde opnieuw waterdicht moeten worden gemaakt middels coating en 2 die aan de onderzijde moeten worden hersteld. Ik zou van u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor deze herstelwerkzaamheden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonherstel uit heel Nederland:

Achtergevel renovatie en balkonherstel boven elkaar gelegen appartementen

Wij willen graag onze achtergevel renoveren (schilderwerk), 1hoog, 2hoog en 3hoog (schilderwerk en balkonherstel). Graag ontvangen wij een offerte voor de onderstaande punten - Vaste gevelsteiger plaatsen, incl vergunning, montage, demontage, verzekering en huur. - Randbalken ontroesten en conserveren. - Betonherstel balkons aan onderzijde en bovenzijde. (Antislipcoating niet opnemen) Onderzijde balkonvloeren behandelen met betonverf. - Schilderwerk houtwerk achtergevel volgens kleurstelling Bos en Lommer. Bovenzijde balkonvloeren behandelen met betonverf (schilder)

Metselwerk en deklaag balkon herstellen

Ik ben op zoek naar een bedrijf voor balkonherstel in de regio Den Haag. Het gaat om herstel van het metselwerk van het muurtje en herstel van de deklaag op het balkon. Het gaat om een balkon van 1 bij 3.5 a 4 meter. Hartelijk dank voor uw hulp.

Beton- en balkonherstel en onderhoud

Betreffende beton/balkonherstel- onderhoud/schilderwerk voor drie appartementen (V.V.E. ) 2. Omschrijving uitvoering van het werk Betreffende beton/balkonherstel- onderhoud/schilderwerk: Aparte offerteprijs voor werk A). --Verwijderen van loszittende betonnen delen; --Verwijderen van corrosie van de bloot liggende wapening; --Behandelen van de bloot liggende wapening met een roestwerende primer; --Het aansmeren van de gaten met snelcement o.g. --Het schuren / opruwen van de bestaande coatingslaag aan de bovenzijde, balkonopstanden en zijkanten van de balkons --Zowel boven als zijkanten geheel ontvetten; --Aanbrengen van een twee-componenten epoxy coating als afsluitende laag op zowel bovenzijde, balkonopstanden als de zijkanten. --Behandelen en schilderen van de randbal

Balkonherstel

2 balkons aan de achterzijde van het pand veroorzaken scheuren in de muur door uitzetting van de stalen liggers. De stalen constructie van het balkon aan de voorzijde is ernstig aangetast door roest. Graag zouden we de 2 balkons aan de achterzijde willen laten herstellen alsmede het balkon aan voorzijde (zie foto's). Over de achterzijde is een rapport opgesteld.

Balkonherstel

Balkon specialist gevraagd voor de revonatie van 3 balkons en het aanbrengen van een 4e nieuwe balkon. Balkonvloeren dienen gegaliseerd te worden balkon hekken dienen verankerd te worden aan de uiteinden. De stalen balk v/d 2e etage dient volledig vervangen te worden.