Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor klimop van gevel verwijderen:

Klimop van gevel verwijderen

Ongeveer 2 meter lang, gedroogde klimop verwijdering in Amsterdam, zij kant van de huis, 2 hoog (zie foto). Wie kan ons helpen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klimop van gevel verwijderen uit heel Nederland:

Reinigen van de gevel

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een gele steen gevel. Huis is van 1976. Gevel is vuil door klimop. Liefst reiniging waarbij de voegen in tact blijven. Impregneren is niet nodig.

Tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen

Wij zouden graag onze tuin van circa 50 m2 aanpakken. Oude situatie: - grote borders - vijver - bestrating Dit moet allemaal worden verwijderd. Nieuwe situatie: - kleine lage borders - gehele tuin egaliseren en opnieuw bestraten Tevens moet de klimop/hedera van de gevel aan de voorkant worden verwijderd, zonder schade aan de voegen als dat kan.

Klimop verwijderen

Klimop zijmuur gevel huis verwijderen.

Klimop van gevel verwijderen

Ik wil de klimop van gevel in de achtertuin laten verwijderen. Plant is groot en oud en bedekt hele muur. Ik schat zo'n 10 x 12 meter. Kan iets minder of meer zijn maar geeft een goede indicatie van de grootte van de plant. Er is geen haast bij. Afbeelding bijgevoegd. Alleen eerste afbeelding van grootte klimop van belang. Probleem bij raam reeds opgelost.

Vochtprobleem oplossen in een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning, gebouwd rond 1976. We hebben in het huis last van een hoge vochtigheid, met name in de slaapkamer. Er is hier en daar sprake van schimmelvorming, terwijl wij toch erg veel ventileren en verwarmen. Ook hebben we klimop verwijderd van de gevel. Wij hebben een inpandige badkamer zonder ramen maar met een afzuigsysteem. We hebben ook een flink vochtige kruipruimte. We willen de woning graag laten beoordelen en ons laten adviseren over de maatregelen die er nodig zijn. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsindicatie.

Klimop van de gevel verwijderen

Aan onze gevel hangt nog een oude klimop, die inmiddels dood is. De gevel is 15 meter hoog en de klimop is rond een regenpijp gewikkeld. Ik ben benieuwd naar een prijsopgaaf om de klimop te verwijderen. Het pand staat in de Jordaan in Amsterdam. In verband met werk in buitenland, graag per email contact opnemen.

Verwaarloosde tuin renoveren

De tuin van mijn dochter is verwaarloosd en daardoor heeft de klimop vrij spel gekregen. De tuin is 20 x 5 meter en er staat een houten schutting omheen. Er is geen achterom, maar er kan tijdens de klus een schuttingdeel los geschroefd worden. We willen alle klimop laten verwijderen, ook de klimop die tegen de gevel groeit. Verder willen we struiken en borders laten verwijderen langs de zijkanten van de tuin. We weten nog niet hoe de tuin daarna onderhoudsvrij moet worden aangelegd. Daarover krijgen wij graag uw advies tijdens een bezoek. We ontvangen graag uw offerte voor het leegruimen van de tuin.

Klimop van de gevel verwijderen en schade herstellen

Ik wil dat de uitgedroogde klimop van de gevel verwijderd wordt. Eventueel kleine schades repareren. De gevel is ongeveer 12 meter hoog en 6 meter breed. Eventueel voegen herstellen, kozijnen herstellen indien nodig. Graag de klimop verwijderen en gevel herstellen (eventueel impregneren).

Gevels reinigen, voegen vervangen en impregneren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gevel restauratie en impregnatie van de gehele standaard eengezinswoning. De zijmuur slaat door, maar ik wil dat ook zowel voorzijde als achterzijde nagelopen worden en in ieder geval geïmpregneerd. Daarnaast van een laag stenen muurtje aan de voorkant de voegen restaureren. Foto's zijn bijgevoegd. De klimop aan de zijkant wordt verwijderd voor aanvang van de werkzaamheden. Het huis is circa 6 x 8 meter. Begane grond en eerste verdieping drie zijdes. De zijgevel loopt in een punt naar de nok. In vrijblijvende offerte vermelden wat voor materiaal gebruikt wordt. Aanvang van werkzaamheden kan op korte termijn maar zeker binnen 2 maanden. Met vriendelijke groet.

Klimop van de gevel verwijderen

Ik heb een klimop aan de voorgevel van mijn huis en ook aan de achterzijde. Beide wil ik graag volledig verwijderd hebben. De klimop aan de voorzijde is groter, deze zit rondom twee ramen en gaat door tot het balkon van de bovenburen. Aan de achterzijde is het een kleiner stuk, klimop zit tegen een stuk uitbouw aan. De klimop is een verdieping hoog.

Partners

Partners van Casius