Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor klimop van gevel verwijderen:

Klimop van gevel verwijderen

Ongeveer 2 meter lang, gedroogde klimop verwijdering in Amsterdam, zij kant van de huis, 2 hoog (zie foto). Wie kan ons helpen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klimop van gevel verwijderen uit heel Nederland:

Klimop verwijderen en afvoeren

Ik heb een zijmuur waar klimop op is gaan groeien, ongeveer 5 m breed en 6 m hoog. Ik heb in het najaar de stammetjes doorgezaagd maar nu moet de klimop nog verwijderd worden van de gevel incl de hechtwortels. Het voegsel is nog in goede staat.

Klimop van gevel verwijderen

Tegen de achterkant van ons pand groeit al lange tijd een klimop en vanuit de VvE is er besloten deze te laten verwijderen. Bijgevoegd foto's van de plant, de tuin van bovenaf en een tekening inclusief afmetingen van de tuin plus de begane grond. De tuin is helaas niet bereikbaar via de achterzijde, enkel via het huis. Voor de deur is eventueel ruimte om gedurende de klus een groen afvalcontainer te plaatsen.

Planten van een klimop en onderhoudscontract

Ik ben van plan dit najaar een kant en klare klimop haag te laten planten over de gehele noord-gevel (gevel = 7 meter breed / klimop bij planten = 180 cm hoog). De betreffende gevel is de noord-gevel met daarin 2 deuren en vele ramen. Het gebouw heeft 4 verdiepingen. Graag een offerte voor het plaatsen en jaarlijks onderhoud van een dergelijke klimop met deze gevel. Moet dit iedere 6 maanden om goed in toom te houden? Of is ieder haar voldoende? Hoe lopen de kosten op naarmate de plant klimop hoger komt? Ik ga graag een langdurige relatie aan met een partij die goed zijn werk doet / serieus neemt.

Klimop laten snoeien

De klimop op de gevel in de achtertuin op een pand in Amsterdam moet teruggesnoeid en deels verwijderd worden. Daar waar hij de hoek om groeit op het pand van de buren. Muur is bereikbaar met de auto (apparatuur) via het schoolplein van de buren. Groot oppervlakte, schatting 12 bij 10 meter.

Klimop wortels verwijderen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 10 en 50 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er heeft klimop op een muur van plm. 12 m3 gezeten. De wortels moeten verwijderd worden. Daarnaast is er nog een klein muurtje met cementresten van een bloembak, plm 2 m3. De achterkant van het huis wordt geschilderd en de kozijnen grenzen aan de betreffende muur van de klimop. Als het niet uitmaakt of het reinigen daarvoor of daarna plaatsvindt, dan is er geen haast bij. Het huis wordt begin juni geschilderd.

Reinigen van de gevel

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een gele steen gevel. Huis is van 1976. Gevel is vuil door klimop. Liefst reiniging waarbij de voegen in tact blijven. Impregneren is niet nodig.

Tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen

Wij zouden graag onze tuin van circa 50 m2 aanpakken. Oude situatie: - grote borders - vijver - bestrating Dit moet allemaal worden verwijderd. Nieuwe situatie: - kleine lage borders - gehele tuin egaliseren en opnieuw bestraten Tevens moet de klimop/hedera van de gevel aan de voorkant worden verwijderd, zonder schade aan de voegen als dat kan.

Klimop verwijderen

Klimop zijmuur gevel huis verwijderen.

Klimop van gevel verwijderen

Ik wil de klimop van gevel in de achtertuin laten verwijderen. Plant is groot en oud en bedekt hele muur. Ik schat zo'n 10 x 12 meter. Kan iets minder of meer zijn maar geeft een goede indicatie van de grootte van de plant. Er is geen haast bij. Afbeelding bijgevoegd. Alleen eerste afbeelding van grootte klimop van belang. Probleem bij raam reeds opgelost.

Vochtprobleem oplossen in een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning, gebouwd rond 1976. We hebben in het huis last van een hoge vochtigheid, met name in de slaapkamer. Er is hier en daar sprake van schimmelvorming, terwijl wij toch erg veel ventileren en verwarmen. Ook hebben we klimop verwijderd van de gevel. Wij hebben een inpandige badkamer zonder ramen maar met een afzuigsysteem. We hebben ook een flink vochtige kruipruimte. We willen de woning graag laten beoordelen en ons laten adviseren over de maatregelen die er nodig zijn. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius