Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor beschadigde gevel repareren:

Beschadigde gevel repareren

Een busje heeft mijn gevel per ongeluk geraakt en is nu beschadigd. De metalen rand is verbogen en het hout is gescheurd. Graag wil ik het repareren/ vervangen. Van de verzekering heb ik een gespecificeerde offerte nodig hiervoor.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde gevel repareren uit heel Nederland:

Buitenmuur stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Witte (gemeleerd: met ook grijze zandkorreltjes erin) breuksteen. Reeds tweemaal geimpregneerd (zelf). Laatste keer 10 jaar geleden. Een aantal stenen zijn aan het afbrokkelen (vorstschade) en moeten worden vervangen. Alleen de stenen zijn niet meer verkrijgbaar. De fabrikant is failliet. Dus er zit niet veel anders op dan de stenen te vervangen door witte stenen van hetzelfde formaat. (resultaat kleurverschil). Om dat kleurverschil op te heffen dachten we eraan om de gevel wit te schilderen. Maar een ander optie zou kunnen zijn om de gevel te stucen. Dan zouden de beschadigde stenen niet perse vervangen hoeven te worden. Maar wel alle loszittende delen natuurlijk wel worden verwijderd. De buren (twee onder één kap) hebben aangegeven ook mee te willen doen. Samen komen we rond de 100 m2.

Vervangen van gevelbetimmering met waterschade

Door water beschadigde gevel betimmering (1 hoog) + mogelijke onderliggende waterschade aan betimmering vervangen. Indien mogelijk ook opnieuw schilderen (RAL 7016).

Vorstschade aan metselwerk bij het balkon

Enkele beschadigde stenen uithakken, metalen buizen weer inmetselen en afwerken met een topsiertegel en een stukje pleisterwerk. In de toekomst wellicht een stuk gevel renovatie (na verwijderen zonwering is scheurvorming geconstateerd).

Schroten aan de gevel vervangen

Mijn moeder wil haar beschadigde gevel van schroten vervangen, die door de hagel van j.l. is beschadigd. Het gaat over de eerste boven verdieping van het huis.

Beschadigde gevel renoveren

Voegwerk en beschadigde stenen (ongeveer 20) vervangen. Ook de gevel reinigen en impregneren.

Gevelreiniging en voegwerk

Ik wil mijn beschadigde gevel laten herstellen. Er zitten scheuren in de muur en het voegwerk laat los. Het betreft een oppervlakte van +/- 10 m2 op 2e verdieping van rijtjeshuis.

Gevelrenovatie en beton verwijderen

Offerte voor de onderstaande werkzaamheden. Verwijderen verflaag op de gevelmuur. Verwijderen betonnen hekwerk en gestorte vloer in de voortuin. Verwijderen betegeling van de voorgevel. Verwijderen stucwerk en betegeling van de scheidingsmuur met de buren. Ik heb foto's om dit verder toe te lichten. Contact via email heeft de voorkeur. Overige informatie: Opties / advies: Als het voegwerk bij de verwijdering van de verf van de voorgevel te veel beschadigd worden dan zal de hele gevel opnieuw gevoegd moeten worden. Na het verwijderen van het tegelwerk van de voorgevel zal wellicht een beschadigde muur overblijven. Dit deel pleisteren is dan wellicht de beste optie I.p.v. het verwijderen van het stucwerk en tegeltjes van het scheidingsmuurtje is verwijderen en op nieuw zetten van dit muurtje wellicht een betere / goedkopere optie.

Houtwerk vervangen kozijn/gevel

het betreft herstelwerk aan de houten gevel/kozijn(en). Hier zitten her en der beschadigde delen die vervangen moeten worden. De vorm, afmeting en afwerking overeenkomstig met huidige situatie. Na het herstelwerk zal alles geschuurd en opnieuw geschilderd moeten worden. Er is een foto beschikbaar.

Beschadigde geveldelen herstellen en repareren

Er zijn meerdere delen van de gevel bij 3 appartementen die beginnen uit te zetten, vocht door te laten en/of los te laten. We willen als VVE de nodige delen laten repareren/herstellen.

Buitengevel herstellen en stucadoren

Circa 250 m2 buitengevel herstellen en stukadoren. De gevel is eens gespoten en dat is wat slecht geworden. Tevens zijn er wat scheurtjes in de gevel, met name waar een schoorsteen gezeten heeft. Door scheuren in de gevel is er deze week een stuk uit de gevelbekleding gevallen. Het betreft een ouder pand, waarvan de gevel ongeveer 30 jaar geleden geheel gerenoveerd is. Het zijn 2 woningen en een bedrijfspand, die destijds vrijwel geheel verlijmd en bespoten zijn met een grove korrel steentjes. De nu beschadigde gevel is ongeveer 8 meter breed en tot 10 meter hoog.