Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor graffiti van bakstenen muur verwijderen:

Graffiti van bakstenen muur verwijderen

Verwijderen graffiti van muur. Het 'kunstwerk' is iets van 2 m bij 1. 6 m. De gemeente wil het niet doen, vreemd genoeg, omdat het een koopwoning betreft, of zo... Graag een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor graffiti van bakstenen muur verwijderen uit heel Nederland:

Graffiti van de zijgevel verwijderen

Op de zijgevel met bakstenen zit graffiti. De oppervlakte is ongeveer 1 a 2 m2 en dient te worden schoongemaakt.

Graffiti van de buitenmuur verwijderen

Het betreft het verwijderen van graffiti op een bakstenen buitenmuur. De oppervlakte is ongeveer 2 m2.

Moet spoed graffiti van buitengevel verwijderen

There is a small amount of graffiti on the wall outside our apartment door. 50 x 50 cm. We need this removing by the beginning of next week. Graffiti van een bakstenen gevel verwijderen. Het is een klein stukje van 50 x 50 cm. Het moet zeer snel gedaan worden. Graag uw offerte hiervoor.

Graffiti verwijderen

Het betreft het verwijderen van graffiti op de gevel van een hoekwoning. De gevel is van bakstenen en de graffiti is ongeveer 3 a 4 m2 groot.

Graffiti van de gevel verwijderen

Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het verwijderen van de graffiti van onze gevel. Het is ongeveer maximaal 1 m2, het is een tekst van zwarte letters op een bakstenen ondergrond.

Graffiti van de woning verwijderen

Het betreft het verwijderen van graffiti op 3 plekken op de voorgevel van ons huis op de begane grond. De graffiti zit op de rode en de grijze bakstenen. Er is een foto beschikbaar.

Graffiti verwijderen van een stenen muur

Graag ontvang ik een offerte voor graffiti verwijderen op een bakstenen muur die rood geverfd is. Bij voorkeur zo behandelen dat de rode verf gespaard blijft. Rond de 3 à 5 m2 meter. Het zit op ooghoogte.