Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor reparatie van betonrot:

Reparatie van betonrot

We hebben een vermoeden van betonrot aan een van de balkons van ons huis, in de buurt van een van de regen/afvoerpijpen. Wat heeft u van ons nodig om tot een offerte te komen? Het balkon is ongeveer 6,60 bij 1 meter.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van betonrot uit heel Nederland:

Reparatie van het betonrot

Betonrot geconstateerd in fundering woning over lengte van 1,5 meter.

Balkon repareren en coaten

Reparatie van betonrot en tevens waterdichte coating

Toplaag van het balkon repareren

Balkon reparatie: Op mijn balkon laat de toplaag los. Verder is er op een klein plekje van mijn balkon beton corossie. Voor zover ik kan zien is er nog geen betonrot. Dit omdat ik geen staal zie in mijn balkon

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

Betonrot balkon repareren

Heer, mevrouw, Op de vloer van mijn balkon (4m2) heb ik een aantal betonrotplekken welke ik wil laten repareren. Er is op een aantal plekken sprake van roestvorming. Kunt u mij een vrijblijvende offerte toesturen van de kosten van zo\'n reparatie?

Kwaaitaalvloer met betonrot herstellen

Het te behandelen vloeroppervlak in de kruipruimte bedraagt circa 180 m2 en bestaat uit 94 vloerelementen. Van het totaal aantal elementen behoeven 18 elementen zonder visuele kenmerken van schade niet behandeld te worden. Er zijn 2 elementen waarbij alle aanwezige schade is ontstaan door mechanische oorzaken. Bij deze groep kan worden volstaan met handmatige reparatie van de aanwezige schade. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde inspectie is in het inspectierapport (met kenmerk KB32. 0817) geconcludeerd dat 76 stuks vloerelementen onderhoud behoeven. Na oplevering van de herstelwerkzaamheden wordt de kwaliteit van de gehele begane grondvloer van de woning voor 20 jaar gegarandeerd conform de gestelde eisen in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818. Deze garantie omvat de kwaliteit van de door ons geleverde materialen en de applicatie daarvan, alsmede die van de elementen zonder visuele kenmerken van schade. Dit geeft u de zekerheid dat de vloer gedurende deze termijn van tenminste 20 jaar voldoet aan alle in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818 gestelde eisen.

Reparatie van betonrot

4 balkons, 6. 00 x 1. 00m hebben misschien betonrot.

Reparatie van een balkon

Het balkon van mijn woning van ongeveer 6 tot 7 m2 lijkt betonrot te hebben. Ik wil dit graag laten beoordelen, repareren en strak laten maken.

Reparatie van betonrot

Onder mijn balkon zijn een aantal plekken waar de bewapening aan het roesten is. Ik wil dat laten repareren. Het is onderdeel van een appartementencomplex. Wanneer de prijs juist is zijn er eventueel nog andere balkons die gerepareerd kunnen worden.

Kwaaitaal vloer repareren

Wij hebben een woning op het oog met een kwaaitaal vloer. Na een onderzoek is gebleken dat er betonrot zit. Ik zou nu graag willen weten wat z'n reparatie ongeveer kost als we de vloer willen laten herstellen. Graag ontvang ik een offerte. Het betreft de woonkamer de oppervlakte van deze kamer is ongeveer 35m2.