Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor balkon repareren en coaten:

Balkon repareren en coaten

Reparatie van betonrot en tevens waterdichte coating
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon repareren en coaten uit heel Nederland:

Balkon repareren

Ik heb last van betonrot in mijn balkon. Afmeting van het balkon is 2 x 1 meter.

Scheur in Frans balkon repareren

Het betonnen ingemetselde Franse balkon aan de voorzijde van ons huis toont scheuren. Volgens het bouwkundig rapport is de 'console' beschadigd. Zou u hiervoor een offerte kunnen opstellen? (Het gaat om één balkon op 2 hoog, maar we zouden het samen met de buren tegelijk kunnen repareren.

Daklekkage bij het balkon repareren

Plat dak smal balkon voorzijde woning. 8.3 x 1 meter voorzijde 1 hoog. Betonnen vloer. Loodslab in balkon muurtje. Kleine lekkage. Eerdere eigen reparaties hebben lekkage verminderd maar nog steeds 1 locatie met een vochtplek. Schuur 25 m2 schuin aflopend dak nu met golfplaten op houten platen. Advies beste - voordeligste oplossing. Bitumen? Ik kan zelf voorbereiden, bijvoorbeeld verwijderen golfplaten dak.

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud aan voornamelijk dak. 1. Schoonmaken dakgoten rondom. 2. Repareren dakbalk rot bij aanhechting 3. Dakgoot overstek - voorkant 4. Dakgoot overstek - achter bij balkon 5. Verwijderen plastic afdakje onder balkon. 6. Vervangen dakraam (dit is een onbekend merk dakraam, maat aan binnenkant is 110 breed x 114 hoog).

Toplaag van het balkon repareren

Balkon reparatie: Op mijn balkon laat de toplaag los. Verder is er op een klein plekje van mijn balkon beton corossie. Voor zover ik kan zien is er nog geen betonrot. Dit omdat ik geen staal zie in mijn balkon

Scheur in Frans balkon repareren

Het gaat om 3 balkons met in ieder een scheur die gerepareerd moet worden. Er zal waarschijnlijk een hoogwerker aan te pas moeten komen.

Balkon repareren en waterdicht maken

Ik wil graag mijn balkon laten repareren en waterdicht maken.

Uitpandig balkon repareren en onderhoud aan voorgevel/portiek

Als VvE willen wij graag offertes voor de volgende werkzaamheden: Voor 2017/Q1-2018 Ons pand heeft 2 problemen aan de achterkant van ons pand welke wij liefst nog dit jaar willen laten uitvoeren: 1. Onderkant van een uitstekend balkon van de 1ste verdieping verkeert in slechte staat. Er vallen zelf kleine stukjes beton uit. 2. Sinds kort een scheur in de gevel aan de bovenzijde van het raamkozijn, ook van de 1ste verdieping. Voor: Verder hebben wij aan de voorgevel nog onderhoud nodig en betreft in ieder geval het repareren/behandelen van kozijnen en verroeste lateien en portiekonderhoud. Het betreft een pand in Rotterdam van 4 verdiepingen.

Daklekkage opheffen

Daklekkage repareren/renoveren. Lijkt op meerdere lekkages, maar dat weet ik niet zeker. Dak is op de 2e etage en is bereikbaar via balkon of via de grond. Betreft plat dak circa 85 m2. Bouwjaar 1999.

Balkonrot repareren

Van de onderkant van ons balkon op 3e etage zijn stukjes beton gevallen. Hierdoor is er ijzer bloot komen te liggen. Wie kan dit repareren?

Partners

Partners van Casius