Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor balkon repareren en coaten:

Balkon repareren en coaten

Reparatie van betonrot en tevens waterdichte coating
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon repareren en coaten uit heel Nederland:

Daklijsten en -bekleding repareren

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van de daklijsten aan de onderkant van het balkon. Afmeting totaal: ongeveer 500 cm breed / ongeveer 450 cm hoogte / 18 mm dikte en graag multiplex. Het gaat om een balkon op de eerste etage, gemakkelijk bereikbaar. Foto's beschikbaar. Eventueel per mail als bijlage.

Betonrot aan balkon herstellen

Ik wil graag een offerte aanvragen om de betonrot te laten repareren. De betonrot zit aan de onderkant van een klein balkonnetje, daar zitten namelijk barsten in. De klant heeft het gevoel dat er stukken vanaf kunnen vallen. Er moet een hoogwerker aan te pas komen. Het gaat om een hoogte van ongeveer 6 meter.

Klussen in en rondom het huis

Ik wil een aantal klussen in en rondom het huis laten doen door een professionele klusser: - Mijn houten buitenkast op het balkon repareren; het scharnier van de deur is gebroken. - Op buitenkast duivenpinnen plaatsen (deze kast loopt schuin). - Spiegel ophangen, deze was in eerste instantie niet goed gemonteerd (er zitten gaten in muur). - Het dichten van een oude schoorsteen op het dakterras tegen regen en vocht, schoorsteen blijft staan. - Ik heb vlekken op 2 verschillende muren door vochtschade (regen) vanaf het dakterras, deze vochtplekken graag herstellen en mooi maken op professionele wijze Graag een goede, betrouwbare klusser in de week van 12 februari of 26 februari! Koffie staat klaar :)

Balkon repareren

Wij hebben een bovenwoning met een balkon. Over de gehele lengte van ons balkon loopt een scheur van circa 5 meter. De scheur bevindt zich tussen de muur van het huis en het begin van het balkon. Onze buurman heeft hetzelfde probleem waardoor we gebruik kunnen maken van de VvE. Deze scheur zit er al jaren dus eventuele betonrot is niet uitgesloten. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de reparatie van onze balkons. Het heeft geen haast.

Balkon met betonrot repareren

Het balkon heeft betonrot. Dit willen wij laten repareren daar de bewapening al zichtbaar is. Hierna dient het balkon gestuukt en gesausd te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Balkon boven de voordeur repareren

Het balkon van ongeveer 1 meter diep en 4 meter breed vertoond betonrot. Op diverse plekken is de bewapening al zichtbaar. Graag laten wij het balkon controleren en repareren.

Dakkoepel inspecteren en repareren

Ik heb een woning met een plat dak met een vaste dakkoepel. De koepel is ongeveer 2,5 x 2 meter. Graag inspectie, omdat hij geluid maakt (klapperend, fluitend) bij stevige wind. De afdichtingsband lijkt versleten en laat los. Deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Er is geen lekkage. Dak is op de eerste verdieping, bereikbaar via terras/balkon.

Dakpannen terugleggen en een stukje bij de afvoerpijp repareren

Door de wind liggen er hier en daar wat pannen een beetje uit het verband maar niet los. Bij de afvoer van de mechanische ventilatie op het dak staat een stukje afwerking omhoog. Dit moet hersteld worden. Het is niet goed te zien wat dat is. Het is een pannendak op de zolderverdieping. Op de eerste verdieping is een balkon. Vanaf de zolder zou er ook op het dak

Daklekkage repareren

Lekkage via plak dak op balkon.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en eventueel repareren. Het gaat om een plat dak, balkon van ongeveer 4 m3.

Partners

Partners van Casius