Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur metselen, voegen en impregneren:

Buitenmuur metselen, voegen en impregneren

Er komt kou en vocht door de achtermuur van mijn beneden woning. Na onderzoek blijkt een deel van de muur enkelwandig te zijn en blijkt het voegwerk daarvan slecht, overtollig en/of open te staan. Het voegwerk dient te worden herstelt, tegen de enkelvoudige muur dient tweede ' dubbelwandige' muur te worden opgebouwd/ gemetseld. Daarnaast dient dit deel van de muur te worden geïmpregneerd tegen vocht . Het betreft ongeveer 3m2. Is het mogelijk dat een van is specialisten langs komt om het werk op te nemen? Alvast dank.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur metselen, voegen en impregneren uit heel Nederland:

Buitenmuur metselen

Het gaat hier om een muur van 8 meter lang en 2 meter hoog als afscheiding tussen 2 huizen in met fundering

Buitenmuur metselen met bakstenen

Ik heb een aanbouw met een betonnen muur van circa 3 meter hoog. Ik wil van buiten isolatie hier tegenaan brengen en vervolgens buitenmuur laten metselen met bakstenen die matcht bij die van bestaande woning, zodat het als een gebouw lijkt. Totaal te metselen oppervlak van de buitenmuur is circa 150 m2. Woning is heel goed bereikbaar vanuit begane grond. Ook overleg over de diepte van de fundering.

Buitenmuur onder schuifpui metselen

Onder de schuifpui zijn de stenen beschadigd en dienen nieuwe stenen gemetseld te worden. Het gaat om een stuk van een meter ongeveer.

Buitenmuur metselen in halfsteensverband

Het gaat om een 134 m2 halfsteens verband buiten muur die gemetseld moet worden en die goed bereikbaar is. Tevens is zijn de stenen en cement en metsel zand aanwezig, evenals water. Ook is er een steiger en een mixer. De isolatie is er ook die ik aanbreng een dag van te voren voordat u begint dit in verband met vocht. Het gaat om het metselen van de buitenmuur en het opperen van de stenen.

Buitenmuur metselen

Graag wil ik de kosten weten voor een buitenmuur. Achterkant komt een veranda tegen aan (L vorm muur). Maten 440 cm achterkant (veranda hoog 222 cm) 1020 cm en 180 cm hoog (scheiding buren) 3 meter wordt ook 222 cm in verband met veranda dak. Grond is vrij zacht. Tuin is niet goed bereikbaar.

Buitenmuur van de nieuwe aanbouw metselen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor metselwerk van mijn nieuwe aanbouw. De opdracht dient begin januari uitgevoerd te worden. De woning is in Amsterdam en gemakkelijk bereikbaar. Het gaat om 2 zijgevels van 2,5 meter die niet in het zicht staan en een achtergevel waar 2 kozijnen in komen. Deze achtergevel is wel in het zicht en is 6 meter lang. Graag hiervoor zou ik een offerte ontvangen. Is dat mogelijk? Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Buitenmuur en 2 beertjes metselen

Er dient ongeveer 1 meter muur gemetseld te worden en 2 beertjes van 2 bij 1.50 meter steen, 10 steen hoog. Het metselwerk komt op een bestaande fundering.

Buitenmuur met waalformaat stenen metselen

Buitenmuur van een schuur met waalformaat steen. Het gaat om 33 m2.

Buitenmuur metselen en tegelen

Ik wil graag een buitenmuur van 10 m2 metselen en laten betegelen.

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.

Partners

Partners van Casius