Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor reparatie van metselwerk van de fundering onder de voordeur :

Reparatie van metselwerk van de fundering onder de voordeur

Wij wonen in een eeuwenoud pakhuis. Onder de voordeur op de begane grond is het metselwerk van de fundering door het inboren van diverse leidingen in het verleden kapot gegaan. De samenhang is daardoor verdwenen van ongeveer 1 m² metselwerk en dat dient gerepareerd te worden. Er kan nu ongedierte naar binnen. We willen de klus hier laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van metselwerk van de fundering onder de voordeur uit heel Nederland:

Scheuren in de gevel herstellen

Wij hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarin het volgende geconcludeerd wordt over de voorgevel: Boven voorgevelkozijn is het metselwerk/pleisterwerk gescheurd en lijkt het metselwerk te zakken. Boven voorgevelkozijn het metselwerk verwijderen, stalen latei aanbrengen en metselwerk opnieuw optrekken en afpleisteren met kalkmortel en spuiten. De bouwtechnische keurder schatte de kosten van de reparatie op 800 euro (esthetische afwerking niet meegenomen; dit gaan de huidige bewoners betalen; mogelijk wel via dezelfde aannemer). Materiaal door vakman leveren. Pleisterwerk dus nog in overleg. In ieder geval metselwerk en latei. Graag zsm starten, maar in overleg is iets later ook geen probleem. We willen het project graag voor 15 februari af hebben.

Reparatie aan metselwerk

Gedeelte van buitenmuur is gescheurd en moet hersteld worden. Gaat om ongeveer 3.5 meter.

Metselwerk repareren en latei plaatsen

Reparatie metselwerk van de gevel. Dat is ongeveer 3 m2. En een latei plaatsen bij een keukenraam. Graag even komen kijken en uw offerte uitbrengen.

Berging stucken en opknappen

1)Stuken buitenkant berging. Wanden zijn buclad platen. Vanaf grondnivo eerst 5 rijen metselwerk. Max hoogte 3 meter. 2)Muur reparatie. Bestaande muur van gasvezelbeton blokken. Is al gestuukt, maar stuukwerk beschadigd. Moet geheel opnieuw. Dit is ongeveer 23 m2 van de 70. Buitenwerk Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Kitlaag in de gevel vervangen en metselwerk herstellen

Ons appartementencomplex uit de jaren '80 bestaat uit 14 appartementen over 3 woonlagen. Er is bij de scheidingsmuren aan de buitenzijde een verticale dilatatievoeg aanwezig. Aan de zijde van het pand waarop de meeste regen valt, is nu lekkage ontstaan via die voeg. We denken dat de kitlaag daarin nog nooit is onderhouden of vervangen. Daarnaast is er op diverse plaatsen een kleine reparatie nodig aan het metselwerk. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw prijsopgave.

Reparatie van stucwerk op een lange wand

Omdat er een vochtprobleem was in het onderste deel van het stucwerk in de woonkamer, heb ik het stucwerk daar verwijderd. Daarna heb ik het onderliggende metselwerk tegen het vocht behandeld. Nu wil ik het stucwerk weer laten aanbrengen op een stuk muur van 10 meter lang en 40 cm hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Funderingsherstel onder een portiekflat

Ik woon in een portiekflat met 3 woonlagen en 3 bewoners. We hebben dus een kleine VvE. Deze VvE is aan het onderzoeken op welke wijze de fundering gerenoveerd kan worden. 1 van de dragende H-balken onder het huis blijkt flink doorgeroest en daar zal mogelijk een stuk van vervangen moeten worden. Verder is er midden onder het huis een plek waar een H-balk is begonnen met roesten en waaronder het metselwerk is weggezakt. Wellicht is er nog meer reparatie van de fundering nodig, het ziet er over het algemeen vrij slecht uit. We maken graag een afspraak met een aannemer om de klus hier te komen bekijken. We staan open voor uw advies voor het herstelwerk en ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte.

Beschadigde schoorsteen en kap repareren

De schoorsteenkap op de schoorsteen van onze semi-bungalow staat behoorlijk scheef. Het metselwerk aan de top van de schoorsteen is zwart en mogelijk ook enigszins beschadigd. Een en ander behoeft een deskundige inspectie en mogelijk reparatie. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw prijsopgave.

Gevels restaureren

Voor ons pand uit 1929 hebben zoeken wij een partij die onze gevel kan metselen/restaureren. De voorgevel is ongeveer 20 m2 metselwerk, 1 steens muur. De zij- en achtergevel nog eens 20 m2 reparatie. De kapotte stenen zijn reeds uit de zij- en achtergevel verwijderd. Er moeten ook stenen geleverd worden en voegwerk in de kleur. De gevel moet ook geïmpregneerd worden.

Buitengevel isoleren met Multipor en pleisteren

Graag een offerte voor het aanbrengen van Multipor isolatie platen. 300 m2. Ik zou graag in de offerte de prijs per m2 ontvangen voor de stukadoor. Het betreft het gelijk maken van de gevel met reparatie mortel, het insmeren met lijm mortel, het plaatsen van de isolatieplaten, het plaatsen van wapeningsdoek en het afstucken van het geheel. Ik hoor graag van u. Fijne middag! Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Partners

Partners van Casius