Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen:

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de monumentale baksteen muur blootleggen in mijn woonkamer. De muur is ongeveer 3,6 meter hoog en ongeveer 5,5 meter lang. De bakstenen muur wordt zichtwerk. De werkplek is goed bereikbaar en er moet worden betaald voor het parkeren. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen uit heel Nederland:

Spachtelputz verwijderen

Wij willen de stucwerk (spachtelpuntz) verwijderen van de muuren in 5 kamers in onze huis. De totalle oppervlachte is iets in de buurt van 118 m^2. Kan jij een offerte maaken alsjeblieft met de kosten, de geschatte werkduur, en de eerste beschikbaare datum om te beginnen.

Stucwerk verwijderen

Wij willen graag het stucwerk (spachtelputz) verwijderen van de muren in 5 kamers in ons huis. De totale oppervlakte is iets in de buurt van 118 m2. Kunt u een offerte maken met de kosten, de geschatte werkduur, en de eerste beschikbare datum om te beginnen? De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Stucwerk verwijderen

Op 1 verdieping is het pleisterwerk op diverse plaatsen hol. Op andere plekken klinkt het wel weer goed. In hoeverre is het nodig dit te laten verwijderen vóór het stuken? Graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren.

Woning spachtelen en texen

Wij hebben een woning deze graag de wanden spack fijne korrel. Plafond overspuiten wit. Wij zullen het bestaande behang verwijderen. Er zij een paar wandjes gespachteld. Het hele huis is dan leeg. Wanden Vierkante meter: 205 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 110

Stucwerk in woning

Ik krijg de sleutels van mijn woning op 15 december en moet eerst een berg plastic latten van de muren verwijderen (onbekend wat daaronder zit, vermoedelijk beton). De werkzaamheden moeten aan het begin van de eerste week van januari klaar zijn ivm vloer leggen/keuken plaatsen. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Plafond afwerken met stuc

In de keuken bevindt zich een loze koof. Deze wil ik verwijderen. Dit geeft beschadiging op de vloer en een spackloze plek op het plafond. - Wat kost het om het spackloze stuk bij te werken? - Wat kost het om het hele plafond glad te pleisters (pluisterspuiten? ) En daarna latex te spuiten? - Is het ook mogelijk om alleen de keuken te doen? - Tot slot wat herstel stuc-stucwerk in e e keuken na de koor en de wand a 10 m2 of waterdicht en v lekvrij stuiven of verven met afneembare verf voor in de keuken. Ik ben erg nieuwsgierig naar tips en kosten. Btw de vloer gaat er uit en de keuken ook, dat scheelt plakken. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk verwijderen

Ik wil dat de vakman het stucwerk van mijn muren verwijderd. Het gaat om ongeveer 600 m2 dat verwijderd moet worden. Ik wil dat de vakman het puin afvoert.

Egaliseren van een wand

Wandje waar het om gaat is beschadigd omdat de oude pleisterlaag gedeeltelijk is losgelaten tijdens het verwijderen van het behang. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Bestaande woning stucen

Wij staan op het punt een bestaande woning te kopen in Utrecht (bouwjaar 1968). Alle wanden zijn behangen (inclusief trapopgang). Verzoek om behang te verwijderen en alle wanden van stucwerk te voorzien. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius