Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor geveldoorvoer laten boren:

Geveldoorvoer laten boren

Ik wil een geveldoorvoer in een nieuwbouwhuis uit 2010 laten boren. Ten behoeve van een afzuigkap. Graag een professional met een diamantboor.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geveldoorvoer laten boren uit heel Nederland:

Geveldoorvoer maken

Ik wil een gat laten boren door de gevel waardoor ik de leidingen voor een airco kan laten lopen. Graag alleen het boren van een mooi gat door de gevel.

Gat boren en monteren van luchtafvoer van ventilatie badkamer

Voor mijn woning ben ik op zoek naar vakman die een gat in de zijgevel kan boren voor de luchtafvoer van de ventilatie in de badkamer (verleggen van een bestaande dakdoorvoer naar geveldoorvoer ventilatie). Het gaat om het boren van een gevel sparing van 110 mm en het monteren van een flexibele luchtslang van 110 mm. Daarnaast moet het gevelrooster nog gemonteerd worden. De dikte van de muur is 30 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Geveldoorvoer maken

Ik wil een geveldoorvoer laten boren voor een afzuigkap afvoerpijp.

Aansluiten gaskachel en geveldoorvoer laten boren

We willen onze gashaard laten aansluiten op de gasleiding die van de achtergevel naar de meterkast bij voor gevel door de kruipruimte aangelegd moet worden. Dat is ongeveer 12 meter lengte. Daarnaast moet de kachelpijp worden gemonteerd op de geveldoorvoer en hiervoor met nog een gat worden gezaagd.

Geveldoorvoer laten boren

Ik heb iemand nodig die voor mijn afvoer een gat kan boren in mijn gevel. Je zal nodig hebben een diamantboor van minimaal 100 mm en de gevel is ongeveer 20 centimeter dik. Ik hoor graag wie dit zo snel mogelijk kan doen.