Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitenmuren stucen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, latei plaatsen boven deuren en raam, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Doorbraak van 80 cm breed in draagmuur dichtzetten

Jaren geleden heb ik mijn huurwoning op de 1e verdieping gekocht, door geluidsoverlast ben ik er achter gekomen dat in de draagmuur naar de buren over een breedte van 80 cm. de draagmuur is opgevuld met gipsplaat. Blijkbaar heeft een vorige huurder ooit illegaal een doorbraak gemaakt van de ene huurwoning naar de andere. Ook de buren klaagden over geluidsoverlast. Graag isoleren en aan weerszijden deze doorbraak vakkundig dubbelzijdig dichtmetselen of volstorten met beton ? Als we maar van de geluidsoverlast af zijn en het aan beide zijden netjes wordt afgewerkt met stuc.

Oude houten gevel vervangen voor nieuwe houten gevel

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. De oude houten gevel er graag afhalen en nieuwe houten gevel plaatsen. Betreft de voor en achterzijde van mijn huis. De gevel reikt tot 2 etages De opgegeven oppervlakte is een schatting (denk meer dan 100 m2). Liefst verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...). Hout wat weinig onderhoud kost. Tevens graag geïmpregneerd hout. Voorkant is goed bereikbaar, Aan de achterzijde is een serre, dus dat is lastiger met de stijger opbouw.

Voegen van gevel herstellen en impregneren

Gaat om buitenmuur hoekwoning. Graag alle voegen herstellen en impregneren. Bouwjaarwoning is 1980. Is voor het laatst in 1996 behandeld. Het gaat om 50 m2.

Isoleren en bekleden van een buitengevel

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen van het verwijderen van het hout en laten bekleden met keralit van de voor en achtergevel van ons rijtjeshuis. Aan de achterkant zit een serre. Wij wonen in Amsterdam.

Houten achtergevel vervangen door keralit

Ik wil de achter houtengevel vervangen voor keralit. De afmeting van de gevel is ongeveer 5 meter breed bij 6 merter hoog, inclusief ramen.

Houten bekleding achtergevel vervangen

Graag willen wij het achtergevel van onze woning, hout, vervangen door kunststof. De exacte m2 weten wij niet precies, ongeveer 20 m2.

Schoonspuiten pui

Het pand bestaat uit beton en bij het raamgedeelte uit houten pui. De buitenkant van het pand is vuil. Heeft een zwart/groene aanslag. Deze willen wij schoon laten spuiten. Het oppervlak is tussen de 500 en 600 m2.

Eurotexx potdeksel op gevel zetten

Ik wil graag mijn gevel laten bekleden met Eurotexx potdeksel. Op dit moment is mijn gevel gekleed met houten platen. Het mag hierover heen of verwijderd worden, naar in zicht van de vakman. Volgens mijn berekening zou ik ongeveer 8 m2 nodig hebben.

Geveldoorvoer laten boren

Ik wil een geveldoorvoer in een nieuwbouwhuis uit 2010 laten boren. Ten behoeve van een afzuigkap. Graag een professional met een diamantboor.

Latei laten repareren

Betreft een reparatie aan een latei op de eerste etage, de lengte van de latei is ongeveer 3 meter lang en 30 centimeter hoog, ongeveer de helft hiervan is afgebrokkeld door waarschijnlijk betonrot. Groot deel is afgebrokkeld. Het bevindt zich op de eerste verdieping en er zit een balkon onder, wellicht is er een trap voor nodig. De latei is aan de achterkant van de woning, het betreft hofwoning.

Buitenkant huis renoveren

Wij hebben aan de buitengevel last van afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitenmuren van onze woning, waardoor de vocht nu in de slaapkamer komt. Ik weet alleen niet hoe groot de oppervlakte is, maar wil wel graag een indicatie weten wat de prijs kost voor de buitengevel. De loszittend stucwerk op de buitenmuren zitten op de 2e etage. We wonen op een hoekwoning waarvan de 2e en 3e etage van ons is. Ook hebben we een vochtplek (wit kalk plek) aan de andere kant van onze buitenmuur. Kan je wit kalkplek op de muren ook behandelen/verwijderen? Zie hieronder een foto van onze voorkant woning. Wij wonen in Amsterdam zuidoost. Graag zie ik u offerte tegemoet. Indien u vragen heeft, dan hoor ik het graag.

Gevel renoveren

Wij zijn een bouwmanagement bureau met veel projecten en zijn op zoek naar een vaste betrouwbare partner voor het vernieuwen van de buitengevel voegwerk. Zou u mij een offerte kunnen doen toekomen voor het volgende project? Uithakken en voegen van de gevel. Het gaat om 27 m2. Zou u ook de start en einddatum kunnen aangeven en indien mogelijk zou het heel fijn zijn als ik de offerte vandaag kan ontvangen.

Gevelrenovatie voor en achter

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de gevels aan de voor- en achterzijde van mijn woning. De woning heeft 2 woonlagen en is ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog. Tevens dienen de voegen ook vervangen te worden. Kunt u het reinigen en voegen separaat offreren voor mij?

Gevelmetselwerk

Optrekken buitenblad aanbouw, 2 stuks van 2 x 3 mtr en trasraam onder gevelkozijnen van ca. 3-lagen x 6 mtr. Regelen jullie ook stenen en specie, voegwerk? Vernemen graag.

Halfsteens buitenmuur metselen

Betreft aanbouw materiaal aanwezig ongeveer 20 m2

Natuurstenen buitentrap repareren

De treden en stootbanden zijn van noors kwartsiet ze liggen schoon gemaakt. Het zijn 10 treden en de breedte van de trap is 2.22 de trede zelf is 29 cm diep. En de stootband 19.5 cm. Het moet in de juiste cement worden gelegd Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

Gevel inspecteren en voegen

De gevel van mijn tussenwoning dient opnieuw te worden gevoegd. De oppervlakte is 8 bij 2.50 meter en goed bereikbaar. Verder dient de schoorsteen geïnspecteerd te worden daar ik op zolder vocht plekken ziet.

Beschadigd gevelpaneel repareren of vervangen

Met de zijkant van een busje heb ik een paneel bij de ingang van de garage onder ons appartementencomplex geraakt. Deze is beschadigd en zal gerepareerd of vervangen moeten worden. Het gaat om een metalen paneel dat op een betonnen pilaar is bevestigd. Ik laat de schade hier graag even bekijken en ontvang graag een reparatievoorstel met prijsopgave.

Stenen tuinmuur slopen

Achter mijn hoekwoning heb ik een gemetselde tuinmuur, die ik wil laten slopen en afvoeren. De lengte van de muur is 610 cm, de breedte 22 cm en de hoogte 150 cm. Ik denk dat de fundering kan blijven zitten, maar dat moet even nader worden bekeken. Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel controleren op doorlaten van regenwater

Mijn dakopbouw vertoont vlekken van lekkage. Ook druppelt er water op de vensterbank als het regent. Een van die wanden raakt nu beschimmeld. Om uit te sluiten dat dit niet via de bakstenen van het gevel naar binnen komt, wil ik graag een inspectie laten uitvoeren vóórdat ik een dakdekker inschakel. Als dit toch het geval is, wil ik graag weten wat het mij zal kosten om dit te verhelpen.

Een aantal bakstenen vervangen

Bij mij op het terras is het lood vervangen links, rechts en in het midden. De bakstenen zij door Patina dakbedekkers eruitgehaald en opnieuw gemetseld.Helaas is er prutswerk geleverd. Er zouden totaal tussen 25-30 bakstenen eruit gehaald moeten worden en opnieuw gemetseld moeten worden. Wat zou het kosten? Graag ontvang ik een offerte en wanneer zou het kunnen vervangen worden?

Raamvenstertegels vervangen

Ik wil mijn raamvenstertegels laten vervangen voor en achter

Buitenmuur met fundering maken

Goede dag. Is de buitenwand lengte 10,80 m, en een hoogte van 2 m. Hier moet ook een fundering gelegd worden..

Herstel muur berging

Wij zijn door verzekeraars aangesteld als schade expert m.b.t. de schade welke door de grijper van een grof vuil vrachtwagen is veroorzaakt aan de stenen berging in Zuid-Oost Amsterdam. De schade bestaat uit krassen / beschadigingen (ik noem ze 'hapjes') aan één van de muren en een beschadigd dakprofiel. Zie foto's. Daarnaast claimt de claimant herstel van een deel van het voegwerk (t.h.v. een scheur links onder). Graag ontvang ik van u een prijsindicatie / quotation voor de volgende onderdelen. Graag de materiaal kosten + uren + uurtarief apart vermelden per onderdeel (en ook graag btw apart vermelden): - Herstel dakprofiel + boeideel - Herstel gescheurde voeg (circa 4 m2) - herstel diverse 'hapjes' uit de muur - Verven van de muur (incl reiniging) (niet gehele muur maar deel van ca. 3 bij 6 meter) Let wel: het gaat alleen om het deel zoals aan gegeven op foto 'zijkant berging 1' en 'zij aanzicht berging met schades aangeduid'. Het deel waar de klimop zit en het herstel van een oudere schade dienen niet te worden mee-geoffreerd. De exacte locatie scheur is aangegeven de foto 'detail links onder met scheur'. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Bij voorbaat dank.

Draagmuur verwijderen en nieuwe wand plaatsen

Ik wil graag een niet dragende muur in de woonkamer laten verwijderen en elders in de ruimte een nieuwe muur met deur laten plaatsen. De muur is ongeveer 3 x 2.5 meter. Ik ben benieuwd wat voor kosten hiervoor gerekend worden.