Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

16607 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, glad stucen van buitengevels, pui met openslaande deuren vervangen en aanpassen metselwerk, keralit gevelbekleding plaatsen, renoveren en isoleren gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de bakstenen op een wand in mijn keuken blootleggen. Stucwerk verwijderen, stucwerk afvoeren. Het gaat om ongeveer 10m2 in Amsterdam, begane grond.

Gevel bekleden

Het is een enkel steensmuurtje die grenst aan een open poort tussen appartementen in. Ik wil graag steenstrips aan laten brengen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren voorgevel en afwerken met kunstharspleister

Voorgevel is enkelsteens muur (geen spau), isoleren met isolatieblokken met kunstharspleistering. Het gaat om ongeveer 35 m2, hier moeten de ramen nog vanaf. In overleg over offerte voor werkzaamheden te combineren met isolatie dak en zijmuur (2x), uitvoering in overleg. Het huis is uit 1870. 1 zijgevel is van steen, de andere is van hout, geen eenduidige isolatiemaatregel. Achtergevel daar zit al het spul dat ik op de voorgevel wil. Ik denk dat er ook naar het dak gekeken moet worden.

Testrun pleisterwerk

Pleisterwerk bovenhuis achter slecht. Wij zijn opzoek naar advies / een vakman die een 'testrun' kan uitvoeren zodat wij kijken hoe dat uitpakt. Er staat op dit moment een steiger. Het zal gaan om ongeveer 15 m2. Wij willen een soort van behandelspul, graag advies wat hier beschikbaar is.

Scheur in voeg van gevel herstellen

De gevel is ca. 100 jaar oud. Ziet er overwegend goed uit. Er is echter een scheurtje ontstaan in de voeg, met haarscheurtjes door ca. 5 stenen. Idealiter worden deze vervangen door zo goed mogelijk vergelijkbare stenen en de voegen hersteld. Dank u wel

Het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren

We willen de buitenkant van onze gevel isoleren en renoveren (afwerken met sierpleister). Het gaat om zo'n 60 m2. Het gaat om twee verdieping, voor en achterzijde en een deel van de schuur.

Afbrokkelende buitengevel onder keukenraam herstellen

De muur onder het keukenraam brokkelt af. Ik heb foto's gemaakt, zie bijlage. Het is niet alleen die muur, maar het breidt zich ook uit richting achterdeur (de hoek om). Ik zou graag tzt mijn huis willen verkopen maar dit kan niet als de muur niet goed is. Ik woon op de begane grond.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Voor het opnieuw laten stucen van een buiten gevel, moet de oude stuclaag verwijderd worden tot op de baksteen. Er zitten 16 raamkozijnen in de gevel en die blijven zitten. Het gaat om een grachtenpand. Voor totale afmetingen zie bijlage.

Voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor onderhoud aan ons pand (VVE). Het betreft: - nieuwe voegen gehele pand achter (5 woonlagen) afmeting: 4 meter breed x 5 woonlagen hoog. Dan is er nog een stuk aan de zijkant van de achtergevel van ook 4 breed x 4 woonlagen hoog. Een steiger plaatsen zou bij de onder buren moeten kunnen geplaatst worden. - schilderwerk kozijnen en ramen achter. Het gaat om 4 raamkozijnen en 1 deur. Mogelijk moet er 1 raamkozijn en 1 deurkozijn vervangen moeten worden. Ze zijn van hout en graag weer hout ervoor terug. De afmeting van de ramen is ongeveer 1,5 breed x 2 meter. - schilderwerk 2 voordeuren en kozijnen - het witten van een muurtje aan de voorzijde van het pand. We hebben een zwarte voorgevel met witte accenten. De onderste laag is nooit afgemaakt. Het bevindt zich op de begane grond. Het is ongeveer 4-5 meter x 1 meter hoog. Mogelijk ook de achtergevel impregneren. Graag hoor ik of deze werkzaamheden tot de mogelijkheden behoren. Mocht dit zo zijn dan zou ik graag een afspraak maken voor het opnemen van een offerte.

2 Bakstenen penanten metselen

Op ons appartement wordt een draagmuur vervangen door een stalen IPE220 profiel. Voor de oplegging hiervoor moet de dragende steens-muur aan beide zijden met een penant van 400 mm worden uitgebreid. Deze zal vertand in de bestaande muur moeten worden gemetseld.

Het schoonmaken en herstellen/impregneren van de gevel

Jaren 30 woning, vuil door roet van het verkeer. Ook herstellen/impregneren voegwerk schoorsteen. Het huis heeft 2 verdiepingen, 120 m2. Graag laat ik het schoonmaken via stoom.

3 penanten t.b.v. sierhekwerk

3 maal 1,5 steens ( 33 cm.) penanten 1,30 mtr. hoog met bovenop een betonnen plaat van 40 x 45 cm. penanten op een bestaande fundering van 24 cm breed. de penanten komen om een stalen koker van 7 cm. vierkant. Bij 2 penanten komt onderin een uitsparing voor een automatische hekopener.

Metselen/kitten scheur stenen brievenbus

Stenen brievenbus jaren '30 huis, is onderdeel van de gevelmuur. Aan de hoek is een scheur ontstaan. Dit moet gedicht worden (gemetseld? gekit?) want als het doorzet ontstaat er een opening naar onze hal. Ik denk dat de scheur rond de 1 m lang is. Het zit al een beetje los, net als een losse kies. We voegen 2 foto's bij. We horen graag!

Belettering voor een winkel gevel realiseren

We willen graag onze gevel laten beletteren met de naam van onze winkel ''Behind The Pines''. Afmeting wordt +/- 220 cm breed en letter hoogte +/- 40 cm. Indien mogelijk inclusief verlichting achter de belettering.

Ventilatiegat buitenmuur

We hebben een ventilatiegat met luchtrooster nodig via de buitenmuur van baksteen.

Buitengevel isoleren

Ik wil graag de achtergevel met 5 ramen en 1 deur isoleren. Zal aan de buitenkant moeten worden gedaan, gaat om 150 m2

Glazen bouwstenen muur plaatsen

We willen onze voordeur vervangen met een dubbele laag (met spouw dus) glazen bouwstenen van mat wit blokken (bijv. sahara). De blokken mogen niet doorzichtig te zijn want de wand wordt straks de binnenkant van de wc. We verwachten 5 x 10 blokken te kunnen gebruiken per laag. We willen ook een raam in een douche wand uit die bouwstenen laten maken: 5 x 4 bouwstenen.

Gevels van meerdere woningen reinigen

Wij willen graag een offerte voor het reinigen van de gevel van een blok van 5 woningen (anno 1928). Ik weet het te reinigen oppervlakte per woning niet precies maar het gaat per huis om een voorgevel van 6 meter breed en twee verdiepingen hoog. Redelijk veel ramen dus maximaal 50% bestaat uit baksteen.

Gevel isoleren

Enkelsteens hoekhuis uit 1913. Bovenste deel is al pleister. Wil graag onderzoeken of we het bovenste deel kunnen isoleren en van nieuw pleister voorzien. Onderste deel eventueel ook isoleren met steens afwerking. Het gaat om een oppervlakte van 80 m2.

Wand isoleren

Een enkelsteense buitenmuur dient geïsoleerd te worden. Het betreft slecht één wand van 6 m met twee ramen erin. Aangezien de muur bijna niet zichtbaar is, wens ik een goedkope afwerking

Voegwerk aan de muur herstellen

Een stuk muur tussen twee dakuitbouwen (4e verdieping) moet worden hersteld, omdat het voegwerk heeft losgelaten. Locatie is goed bereikbaar via dakterras.

Bekleden van uitbouw in achtertuin + tuinhuis

Bekleden van uitbouw in achtertuin. Betreft uitbouw van 6 meter breed en 3 meter hoog. - Aan 1 zijkant moet zink komen. Volledig afmeting: 4 meter diep x 3 meter hoog. Aan de anderekant bouwen we tegen de uitbouw van de buren aan, het kan zijn dat er nog een heel klein beetje zink nodig is, maar waarschijnlijk niet. - Achterkant betreft uitsluitend randen (80 cm tot 1 m strips, bovenrand kozijn tot aan dakrand is ongeveer 50 cm) dit moet met zink bekleed worden, rest is kozijn met ramen en deuren. Circa 9 m2. We kunnen voorbeelden sturen voor hetgeen we willen. Eind deze week staat de aanbouw en dan moet de gevelbekleding komen. Graag zouden wij het fijn vinden als u even langskomt en de situatie bekijkt. Graag zouden wij het tuinhuis dat word gerealiseerd ook bekleden met zink. Deze is 6 m breed bij 3 meter lang. 1 zijkant van nog geen 3 m wordt van kozijnen, de rest moet geheel met zink bekleed worden. De hoogte is ongeveer 2.90 m. Het stuk boven de kozijnen tot dakrand is 50 cm.

Opnieuw laten voegen van keukenvloer.

Beste, ik zou graag onze bedrijfskeuken/spoelkeuken van kantoor opnieuw laten voegen. betreft 8 vierkante meter waarbij de vloer als plint wat omhoog komt. Dit zou dan moeten gebeuren ergens tussen: 23-12 en 03-01. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

deuropening dichtmaken

We hebben hier een deuropening die we willen dichtmetselen. Gaat om een normale deuropening, zie foto

Boeideel vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van het boeideel van 5,5 meter breed. De nieuwe graag van hout. De oude graag afvoeren. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen.