Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

16677 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitengevel stuken, buitenmuren stucen, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Schoorsteen nakijken en indien nodig renoveren

In onze (kleine) keuken hebben we een traditionele schouw met een afvoer. Die willen we gaan gebruiken als afvoer voor de afzuigkap (die we nog niet hebben). De vraag is (1) kunnen we de afvoer gebruiken? Is die veilig voor dit gebruik en, (2) zo neen: wat is daarvoor nodig tegen welke kosten? Op basis daarvan besluiten we vervolgens of we een ons een afzuigkap kunnen veroorloven,

Doorbraak van 80 cm breed in draagmuur dichtzetten

Jaren geleden heb ik mijn huurwoning op de 1e verdieping gekocht, door geluidsoverlast ben ik er achter gekomen dat in de draagmuur naar de buren over een breedte van 80 cm. de draagmuur is opgevuld met gipsplaat. Blijkbaar heeft een vorige huurder ooit illegaal een doorbraak gemaakt van de ene huurwoning naar de andere. Ook de buren klaagden over geluidsoverlast. Graag isoleren en aan weerszijden deze doorbraak vakkundig dubbelzijdig dichtmetselen of volstorten met beton ? Als we maar van de geluidsoverlast af zijn en het aan beide zijden netjes wordt afgewerkt met stuc.

Oud stucwerk herstellen op de gevel

Wij willen graag het stucwerk van de buitengevel laten herstellen en impregneren. Op sommige plekken is het huidige stucwerk gebarsten en komt er vocht door de gevel. Het betreft naar schatting circa 75 m2. De buren willen mogelijk ook mee doen. Dat is ook circa 75 m2. Kunnen we contact hebben over de benodigde werkzaamheden en de offerte?

Oude houten gevel vervangen voor nieuwe houten gevel

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. De oude houten gevel er graag afhalen en nieuwe houten gevel plaatsen. Betreft de voor en achterzijde van mijn huis. De gevel reikt tot 2 etages De opgegeven oppervlakte is een schatting (denk meer dan 100 m2). Liefst verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...). Hout wat weinig onderhoud kost. Tevens graag geïmpregneerd hout. Voorkant is goed bereikbaar, Aan de achterzijde is een serre, dus dat is lastiger met de stijger opbouw.

Gevel reinigen en deel voegwerk herstellen

Graag wil ik het voegwerk van mijn gevel herstellen, gaat om ongeveer 5m2. Daarnaast in totaal ongeveer 11m2 gevel reinigen tot 1 meter boven maaiveld. Het betreft een bakstenen gevel. Het gaat om de voorzijde en zijkant van het huis. Dit is goed bereikbaar.

Boeidelen bij de vve vervangen

De boeidelen (rechte rand langs plat dak, 9 meter) van ons pand (bouwjaar 1925) moeten worden vervangen (opnieuw schilderen voldoet naar verwachting niet vanwege langdurig achterstallig onderhoud). Graag offerte voor 2 opties: - vervangen door kunststof - vervangen door hout Stijger op smalle stoep voor de deur (daarlangs loopt fietspad) of vanaf het dak werken? (zou volgens eerdere aannemer kunnen, maar lijkt me onwaarschijnlijk) Het gaat om 4e verdieping.

Gevel renoveren

Het betreft een huis van 1930. Ik wil vooral de gevel nieuwe uitstraling geven. Mogelijk moeten hier en daar ook wat stenen hersteld worden. Zat naar 3 opties te kijken: 1. reinigen en opnieuw voegen 2. steenstrips 3. stucen

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een bakstenen muur in de tuin. De muur moet 8 meter lang en 2,50 meter hoog worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Gevel opnieuw voegen en reinigen, mogelijk een aantal stenen vervangen

Wij zouden de voorgevel willen laten reinigen, misschien hier en daar een steen vervangen en daarna de gehele gevel opnieuw laten voegen. We hebben 2 verdiepingen, maar een groot deel loopt schuin af door het dak. Er zal ongeveer 30 m2 gereinigd en gevoegd moeten worden. Impregneren willen we niet, tenzij het echt nodig is in onze situatie. De buren laten hun woning schilderen en daardoor zijn er steigers. Wij hopen dat het zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden in verband met de steigers.

Loodslab aanbrengen bij uitbouw

Uitbouw is afgerond, loodslab was niet goed aangebracht. Betreft dus herstelwerk. Gaat ongeveer om 5 meter op de eerste verdieping.

Schoorsteen nakijken en indien nodig renoveren

In onze (kleine) keuken hebben we een traditionele schouw met een afvoer. Die willen we gaan gebruiken als afvoer voor de afzuigkap (die we nog niet hebben). De vraag is (1) kunnen we de afvoer gebruiken? Is die veilig voor dit gebruik en, (2) zo neen: wat is daarvoor nodig tegen welke kosten? Op basis daarvan besluiten we vervolgens of we een ons een afzuigkap kunnen veroorloven,

Voegen van gevel herstellen en impregneren

Gaat om buitenmuur hoekwoning. Graag alle voegen herstellen en impregneren. Bouwjaarwoning is 1980. Is voor het laatst in 1996 behandeld. Het gaat om 50 m2.

Gevelbekleding aanbrengen

Bekleding van uitbouw en tuinhuis. Ondergrond is schoonmetselwerk. Graag cederhout verticale latten. Hoogte uitbouw (stroken naast de pui), circa 3,75 m. Hoogte tuinhuis circa 2.75 m. Alles bij elkaar circa 40 m2.

Lekkage gevel herstellen

Wij hebben twee lekkages als gevolg van slecht voegwerk aan de achtergevel. Dit is op de 3e en 4e verdieping. De lekkages zijn aan de binnenzijde zichtbaar bij het plafond en onder het raamkozijn. In de periode 16 april 2020 tot en met (ongeveer) 30 april 2020 staat er een steiger bij ons appartement ivm schilderwerkzaamheden. Graag zouden we in deze periode ook het voegwerk laten herstellen zodat de lekkages verholpen zijn en er geen extra steigerkosten zijn. Graag daarom zsm uw offerte en een voorstel voor wanneer jullie de klus kunnen uitvoeren. Snelheid is gewenst. Alvast vriendelijk bedankt,

Metselwerk laten uitvoeren

I'm looking for quotation for repair, clean and seal of external brick work on north and east of our building. It's a total of 135 m2.

Isoleren en bekleden van een buitengevel

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen van het verwijderen van het hout en laten bekleden met keralit van de voor en achtergevel van ons rijtjeshuis. Aan de achterkant zit een serre. Wij wonen in Amsterdam.

Het voegwerk van een gemetselde gevel vervangen

Het voegwerk aan de rand boven aan de gevel is poreus en moet worden hersteld. Huidige staat lijd ook tot lekkage. Dit betreft de 4e verdieping gevel aan de straat kant. Dit is bereikbaar vanaf het dakterras of met een hoogwerker.

Zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel

Ik denk aan een 3.5cm pakket, om zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitenkant. Het huis is ongeveer 6 x 8, waar nog wel een erkertje in zit denk misschien 50m2. Ik heb al een 3d plaatje gemaakt Op dit moment is de woning aan de binnenkant geïsoleerd maar wegens funderingsherstel moet de bg vloer er uit. Nu zijn wij aan het onderzoeken of isoleren aan buitenkant een optie is.

Balkon renoveren

Ons huis uit 1950 heeft een betonnen balkon van ongeveer 330 bij 95 cm. De verf bovenop is versleten en onderop bladdert het. Wij willen raag het balkon opnieuw waterdicht laten maken en schilderen. Materiaal graag mee laten nemen door vakman. Graag in overleg mogelijkheden voor verf.

Opnieuw voegen en impregneren voorgevel 120 m2

Betreft de voorgevel van een heel pand van een VvE. Ten behoeve van de VvE is een indicatie gewenst van de kosten van een eventuele opnieuw voegen en en impregneren + de noodzakelijk daarvan. Afhankelijk van de noodzaak en het tijdsbestek/termijn kunnen wij een en ander gaan begroten. Totaal oppervlak zal ongeveer een 120 m2. zijn

Hijsbalken VVE onklaar maken (8 stuks op 4e verdieping)

Met de VVE zijn we tot overeenstemming gekomen om 8 hijsbalken van ons appartement complex onklaar te maken. Dit zal moeten gebeuren door het oog van de hijsbalk af te slijpen. De hijsbalken hangen boven aan de 4e verdieping. Ik zou graag een offerte te krijgen voor deze werkzaamheden?

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de bakstenen op een wand in mijn keuken blootleggen. Stucwerk verwijderen, stucwerk afvoeren. Het gaat om ongeveer 10m2 in Amsterdam, begane grond.

Gevel bekleden

Het is een enkel steensmuurtje die grenst aan een open poort tussen appartementen in. Ik wil graag steenstrips aan laten brengen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren voorgevel en afwerken met kunstharspleister

Voorgevel is enkelsteens muur (geen spau), isoleren met isolatieblokken met kunstharspleistering. Het gaat om ongeveer 35 m2, hier moeten de ramen nog vanaf. In overleg over offerte voor werkzaamheden te combineren met isolatie dak en zijmuur (2x), uitvoering in overleg. Het huis is uit 1870. 1 zijgevel is van steen, de andere is van hout, geen eenduidige isolatiemaatregel. Achtergevel daar zit al het spul dat ik op de voorgevel wil. Ik denk dat er ook naar het dak gekeken moet worden.

Testrun pleisterwerk

Pleisterwerk bovenhuis achter slecht. Wij zijn opzoek naar advies / een vakman die een 'testrun' kan uitvoeren zodat wij kijken hoe dat uitpakt. Er staat op dit moment een steiger. Het zal gaan om ongeveer 15 m2. Wij willen een soort van behandelspul, graag advies wat hier beschikbaar is.