Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zij- en voorgevel van garage stucen:

Zij- en voorgevel van garage stucen

Het betreft een los van het huis staande gemetselde garage die in de hoek van de achtertuin staat. Het te stucen gedeelte gaat om de rechterzij gevel van de garage van 6,40 x 2,35 cm en de voorkant (maar daarin is het grootste vlak een garagedeur). In de zijgevel zitten 2 ramen van elk 130 x 90 cm. Totaal te stucen oppervlak is 16,5 m2 (na aftrek ramen). Geen isolatie nodig. Stucwerk in strak en glad wit. Wellicht Crepi (synthetische als dit stakker en beter onderhoudbaar is)
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zij- en voorgevel van garage stucen uit heel Nederland:

Verwijderen garagedeur en realiseren kozijn en deur als voorgevel

Gaat om een garage met 3 klapdeuren. Deze wil ik vervangen door een gevel met 1 deur en een raam. Dit kan eventueel in het bestaande kozijn. De gevel moet dus opgevuld worden door gevelbekleding. Bij voorkeur ook de deur en het raam laten plaatsen. Het zou gaan om ongeveer 10 m2. De Deur eruit en het nieuwe raam / deur erin met gevelplaten.

Dak renovatie

Het dak is vanuit de voorgevel gezien kwart-rond. Ca. 50-60 M2. Nu zit er blauw pvc op doch dit laat los aan de randen en ook op de naden tussen de banen. Lekkage?? Gebouwd in 1995. Totaal 8 gelijke woningen die aan nieuw dak toe zijn. Ene beter dan de andere. ( door de ligging..?) Voorgevel is vrij voor stijgerbouw. Rechts (hoogste punt) staat huis tegen garage met bitumendak en balast. Links staat huis tegen garage van de buren (hebben ook slecht dak). Dak met bitumen en balast. Achterzijde is deels serre aangebouwd met glazen dak. Ander stuk is plat dak. Graag offerte om te vervangen met nieuw blauw pvc, 1,5 mm. Evt. met buren samen om stijgerkosten en transporrkosten te besparen.

Raam in de voorgevel plaatsen

Ik wil een raam met dubbel glas plaatsen in de voorgevel. Enkele buren hebben dit al gedaan. De vergunning is reeds aangevraagd. Het raam komt waar de rolluik van de garage zit. De garage deur is ongeveer 2,90 x 1,20 meter. De afmeting van het raam is ongeveer 1,80 x 1,20 meter. Een deel zal dichtgemaakt moeten worden. Aan de buitenkant moeten multiplex platen komen, dit is een vereiste van de gemeente. De binnenafwerking maakt niet zoveel uit. Het raamkozijn wil ik van kunststof. De garage deur moet verwijdert worden, maar niet afgevoerd. Ik heb ook alle tekeningen, deze zou ik kunnen sturen.

Garage isoleren

Onze garage wordt slaapkamer en is voorzien van een enkelsteens muur. De voorzijde (kanteldeur) wordt dichtgemetseld. Deze willen we aan de buitenzijde laten isoleren evenals de voorgevel van ons huis en in een kleur laten bepleisteren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 33 m2

Gevelrenovatie

Wij willen onze buitengevel met siliconenpleister bekleden. Het is een halfvrijstaande woning. Inclusief gevelplint onder ivm vele vrachtwagens die langsrijden en stationair draaien. Ernaast is een supermarkt waar meerdere malen per week gelost wordt. Gevel moet dus tegen veel trilling kunnen en opspattend vuil/steentjes. Gevel behoeft renovatie ivm kapot voegwerk. Inclusief isolatie voor warmtewinst. Zijgevel is 10 meter breed en circa 8 meter hoog (loopt vanaf 4/5 meter in een punt ivm dak). Voorgevel is 11 meter breed en circa 4/5 meter hoog. Voorgevel bevat voordeur, loopdeur, grote garage roldeur en 3 grote raampartijen. In de zijgevel moet een kozijn weggehaald en 1 kozijn vervangen door kunststof.

Gevel van garage isoleren

Wij hebben een inbouwgarage in een woning van bouwjaar 2000. De garage hebben we verbouwd tot keuken. We willen graag de voorgevel (voormalige vaste garagegevel zonder deur) van de garage isoleren en er een nieuwe houten of kunststof houten planken voor zetten. Daarnaast willen we een deel van de zijkant van de garage isoleren.

Zijgevel, voorgevel en achtergevel vervangen door kunststof

Ik wil een losstaande houten garage bekleden/vervangen door kunststof (is nu hout) en de oude bekleding af laten voeren. De rabat delen zijn bruin. Het is totaal 22 m2, plus kunststof witte dakranden van ongeveer 10 meter.

Nieuwe deur plaatsen

Wij hebben garage waar een voorgevel in moet. Er zitten 2 garagedeuren in 1 daarvan moet eruit en hiervoor in de plaats moet een deur komen. Zie foto de rechter deur die willen we behouden. En links moet een gewone deur in.

Realiseren tuinhuis

Wij willen een tuinhuis laten bouwen met een afmeting van 8 x 3,50 meter. De achtergevel en het dak dient geïsoleerd te zijn en van hout, de voorgevel zal glas moeten worden. Voor de fundering dienen er heipalen, ongeveer 10 meter in de grond, zelf dragend geplaatst te worden. Tijdens de bouw hebben we 1 extra paal laten slaan. Deze zit in het midden, op 4 meter. Het tuinhuis zal tussen de berging en de garage geplaatst gaan worden.

Een voorgevel en 2 zijgevels isoleren

De voorgevel en 2 zijgevels dienen te worden geïsoleerd en afgewerkt met gevelbekleding. We denken aan sluitkurk, stucwerk of anders toch steen strips, afhankelijk van het budget. De aanbouw achter (garage) wordt in dezelfde bekleding afgewerkt, maar daar is isolatie niet noodzakelijk. Het stucwerk zou uitkomen op 105,1 m2 en het schilderwerk of aanvullende gevelbekleding op 252,6m2.

Partners

Partners van Casius