Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelbekleding van dakopbouw vervangen:

Gevelbekleding van dakopbouw vervangen

Wij zijn woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel en willen/moeten onze dakopbouw, die nu nog van rabatdelen is, vervangen door staal. Graag komen wij in contact met partijen die dit kunnen en ons kunnen voorzien van advies en een passende offerte. Tussen 50 en 100 m².
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelbekleding van dakopbouw vervangen uit heel Nederland:

Prefab complete dakopbouw op plat dak

Bij voorkeur prefab dakopbouw op 1e verdieping op bestaand pand. Te bebouwen ca. 115 m2 excl. Balkon/terras 15m2 aan westzijde. Aan zijdzijde aansluiten aan dakopbouw buurpand (nr 48). Gevelbekleding, bvk onderhoudsvrij, in overleg. Achterzijde incl. 2 franse balkons en 2 bovenlichten, noordzijde geheel bekleed en voorzijde glazen puien met gevelbekeding. Op tekening voorgevel staat een luifel, maar deze vervalt. Planning bouw: 2019. Vergunningsaanvraag is inmiddels ingediend. Zijn er vragen, dan horen wij graag van u.

Vervangen gevelbekleding dakopbouw

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van gevelbekleding (Werzalith) van mijn dakopbouw. Materiaal Werzalith, kleur zo dicht mogelijk bij RAL 9001. Dit weekend heb ik stormschade gehad (donkerblauwe zeil is nu tijdelijke als noodoplossing geplaatst). Voor de maten, raadpleeg ook bijgaande tekening. Lange kant: L 640 cm, hoogte ca 250 cm. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m².

Renovatie dakopbouw

Graag willen wij u uitnodigen om een vrijblijvende offerte op te maken voor de renovatie werkzaamheden van ons dakopbouw. De dakbekleding moet vervangen worden, er moet nieuwe gevelbekleding geplaatst worden. Waarschijnlijk moeten er gedeeltes van het skelet vervangen worden en misschien moeten ook de binnenmuren vervangen worden. Graag willen wij beroep doen op uw professionele blik en advies. De opbouw is ongeveer 6 bij 8 meter.

Casco dakopbouw

Wij willen een extra kamer op het platte dak (ca. 20 m2) en een dakterras (ca. 16 m2) en een vaste trap ernaar toe. Liefst casco op te leveren met veel (dubbel-)glas in houten kozijnen (maar geen hardhout). De vergunning ga ik nog aanvragen, elektra doe ik zelf, stucen doe ik ook zelf en ik wil graag dat de kozijnen van robinia gemaakt worden en de gevelbekleding van red cedar. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Gevelbekleding vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die de gevelbekleding bij mijn dakopbouw kan vervangen. Het gaat om 6 m2 wat op de tweede verdieping vervangen moet worden. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van mijn woning.

Eurotexx gevelbekleding vervangen

Klant, tevens Casius-partner, wenst ongeveer 6m2 en 8m2, aan kunststof gevelbleding te laten vervangen aan de dakopbouw. De gevelbekleding dient ook te worden afgevoerd. Er hoeft geen hoogwerker of steiger geplaatste te worden, want beide oppervlakten zijn bereikbaar vanaf het terras. Klant wenst graag dat dit voor de winter wordt uitgevoerd.

Dakopbouw plaatsen

We zoeken een partij die bij ons een dakopbouw kan plaatsen. Bij voorkeur met een Red Cedar (look) als gevelbekleding. Het gaat om een dakobouw van 500 bij 600 cm. Daarnaast moet deze ruimte woon-klaar gemaakt worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Dakopbouw plaatsen gevelbekleding vervangen

Wij willen misschien een huis kopen, in Purmerend. Nu zouden wij dan hierbij misschien een dakopbouw willen en daarbij de gevel laten vervangen door kunststof. Nu was ik benieuwd wat dat ongeveer kost. Bijgevoegd heb ik een foto(meer kan ik evt mailen, het huis staat ook op funda)

Volledig casco dakopbouw plaatsen

Graag zou ik een gratis en vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het realiseren van een dakopbouw op onze woning. Het betreft een volledig casco dakopbouw met een rechte voor- en achtergevel. De zijgevels zijn schuin, 60-70 graden, en met pannen bedekt met aan weerskante rechte kapellen, rond de 4 meter breed. De nieuwe verdiepingsvloer ongeveer 42 m2 zal voorzien moeten worden van één of twee stalen balken, HE200A – 610 cm, steunend op de binnenmuren / spouw. Volgens tekening. Echter weet ik niet of dit te allen tijde noodzakelijk is. Het binnenwerk zal volledig door onszelf gedaan worden. Electra, cv en sanitaire voorbereiding is niet nodig! De gevelbekleding van de voor- en achtergevel dient afgewerkt te worden met Keralit en voorzien van kunststof kozijnen. Ook de bekleding van de eerdergenoemde kapellen dient afgewerkt te worden met Keralit. Het gaat om een tussenwoning waarvan aan één kant onze buren al voorzien zijn van een dakopbouw. Onze andere buren zijn ook van plan een opbouw te realiseren. Wie weet biedt dit ook voor jullie nog mogelijkheden. Daarnaast worden er de laatste 2 jaren weer extreem veel van deze opbouwen bij ons in de buurt gemaakt. Wij zijn in het bezit van diverse tekeningen van eerdere opbouwen bij ons in de buurt.

Kunststof gevelbekleding en kozijnen in de dakkapel aanbrengen

De dakopbouw willen wij voorzien van kunststof schroten en nieuwe kunststof kozijnen. De opbouw is 5.40 meter breed en 3 meter hoog plus een klein zijstukje van ongeveer 2.5 m2. De kozijnen zijn 1.80 meter breed bij 1.30 meter hoog en 0.90 meter breed bij 1.30 meter hoog.