Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen opnieuw voegen en impregneren:

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren. 30 hoekhuis zadelsdak hoekzijde
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen opnieuw voegen en impregneren uit heel Nederland:

Schoorsteen bij een hoekhuis voegen

Het metselwerk van schoorsteen is gedeeltelijk weg. Dit wil ik opnieuw dichten aan de 3 (makkelijk) bereikbare zijden. Het metselwerk is voornamelijk weg ter plaatse van het lood. Lood is nog goed.

Gevels en schoorsteen laten voegen

Voegen van voor en achtermuur Voegen van schoorsteen

Beschadigde schoorsteen renoveren

Beschadigde stenen en/of voegen van de schoorsteen vervangen. Vorige winter is er een deel van een baksteen op de oprit gevallen. Waarschijnlijk afkomstig van de schoorsteen.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie, voegen vervangen, impregneren en top afmeren. 140x100x100 lxbxh in cm Platdak Voor foto zie Google eart.

Eventuele lekkage bij de schoorsteen repareren

Voegen nakijken en/of impregneren en stukje dak nakijken ter plaatse van de schoorsteen

Harrie Leenders houtkachel aansluiten

Ik wil een houtkachel (Harrie Leenders HL2) laten aansluiten. Er is een rookkanaal aanwezig met een kachelpijp daarin, koppelstukken moeten geleverd worden. Graag ook een check op het dak of de schoorsteen (voegen?) en het kapje nog in orde zijn. Het betreft een jaren '50 woning met een verdieping en een bergzolder.

Voegen buitenmuur hoekhuis renoveren

Ik zoek iemand voor het opnieuw voegen van de drie gevels van een hoekhuis. De zijgevel is vrij groot, circa 8 x 6 meter. In totaal zal het iets meer dan 50 m2 aan gevels zijn. De voegen eruit en nieuwe voegen erin. Een vrij gewone voeg, denk ik. Het huis is van 1954. Mogelijk ook de gevelstenen schoonmaken, niet stralen of iets dergelijks, zonder te beschadigen. De twee schoorstenen ook opnieuw voegen, hetzelfde werk als aan de gevels. Is het mogelijk dat u het lood om de twee schoorsteen aanbrengt?

Standaard schoorsteen opnieuw metselen

Opnieuw metselen standaard schoorsteen. Er zitten scheuren in bakstenen, metselwerk, cement en voegen, en in de dekplaat. Ik heb enkele duidelijke foto's, kan ik die aan u mailen? Kunt u eventueel ter plaatse de zaak komen opnemen? Geeft u op afstand een offerte of wilt u langskomen? Garandeert u het wegblijven van nieuwe breuk gedurende een langere tijd? Wanneer kunt u een dergelijk werk uitvoeren?

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen. De verschillende uit te voeren activiteiten: Het afbreken van de schoorsteen tot aan de daaronder gelegen laag wit metselwerk. Het afvoeren van het puin. Het vernieuwen van alle loodslabben. Het weer opnieuw opbouwen van het metselwerk. Het voegen van het metselwerk en behandelen met impregneer. De bovenkant van de schoorsteen voorzien van een aflopende waterdichte afdeklaag. De aansluitingen op het dakbeschot weer in orde maken. Het metselwerk moet worden gedaan met kalkzandsteen met gebroken buitenzijde, weet niet precies hoe je dat noemt, in een donkergrijze kleur. Ook de voegen moeten in een donkergrijze kleur. De onderkant van de schoorsteen is ongeveer 3 meter boven een plat dak. Twee zijden van de schoorsteen bevinden zich boven dit platte dak, de andere 2 zijden worden omsloten door het schuine dak. Een stelling kan vanaf het platte dak worden opgebouwd.

Schoorsteen renoveren en nieuwe schoorsteenkop metselen

Wij willen een nieuwe schoorsteenkop laten metselen en de rest moet gerenoveerd worden. Denk daarbij aan werkzaamheden als voegen en nieuw lood leggen en het plaatsen van een flexibele pijp.

Partners

Partners van Casius