Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen opnieuw voegen en impregneren:

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren. 30 hoekhuis zadelsdak hoekzijde
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen opnieuw voegen en impregneren uit heel Nederland:

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Schoorsteen verwijderen

Mijn schoorsteen is dusdanig lek en de voegen zijn er zo goed als uit, daardoor is er lekkage ontstaan in de slaapkamer. De schoorsteen moet verwijderd worden en het dak daarna gedicht en dakpannen erop. Het gaat om een schoorsteen op 1 woning

Dak- en gevelrenovatie

Bij mijn rijtjeswoning is in de nok aan beide zijde lekkage zichtbaar. Dit lijkt te komen vanuit de nok en wellicht de schoorsteen. Graag laat ik beide controleren en repareren. Er lijken voegen in de schoorsteen te ontbreken.

Dubbele schoorsteen renoveren

Graag een globale en vrijblijvende prijsindicatie voor: het schoonspuiten, voegen uithakken en weer opnieuw voegen, impregneren van een dubbele schoorsteen (2 huizen aan elkaar). Verder is de diamant gescheurd twee vogelkappen plus nesten verwijderen. De woning telt 2 etages plus een puntdak.

Schoorsteen voegen of vervangen

Mijn schoorsteen lekt op zolder. Er is op meerdere plekken lekkage zichtbaar. De schoorsteen dient of gerenoveerd, voegen en nieuw lood, te worden of opnieuw opgemetseld. Het betreft een hoekwoning uit 1962 en de schoorsteen is ongeveer 80 cm hoog.

Schoorsteen opnieuw voegen

De schoorsteen moet op nieuw gevoegd worden.

Schoorsteen waterdicht maken

We hebben last van lekkage bij de nok van ons huis. Er zit een schoorsteen op de plek van de lekkage, die niet meer in gebruik is. We vermoeden dat de lekkage daar vandaan komt. Graag zouden we de schoorsteen helemaal afdichten (met wat nodig is afdekplaat? Voegen? Nieuw lood? ) of mogelijk verwijderen en het dak op die plaats goed waterdicht maken.

Dakpannen vervangen en isoleren

Het betreft een geschakelde rijtjeswoning met een pannendak van 120 m2. De pannen wil ik graag laten vervangen en het dak isoleren. Daarnaast moeten de zonnepanelen worden verwijderd en teruggeplaatst tijdens deze klus. Dit is ongeveer 12 m2. De schoorsteen van ongeveer 80 cm hoog wil ik gelijk op nieuw laten voegen.

Schoorsteen voegen

Het lekt op zolder langs de schoorsteen. Volgens een dakdekker moet de schoorsteen gevoegd worden. Het gaat om een huis uit 1982, de schoorsteen zit rond de 2e verdieping en is goed bereikbaar.

Voegwerk vervangen en gevel impregneren

Voegen eruit, nieuwe voegen erin en impregneren. Inclusief schoorsteen. Verharding rondom gehele huis. Uitvoering in overleg.

Partners

Partners van Casius