Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Amstelveen of directe omgeving.

2578 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: muren isoleren, 2 onder 1 kap woning bekleden, gevel stucen, gevel vervangen met kunststof gevelbekleding, cementeren van buitengevel, buitenzijde isoleren met steenstrips, bekleding van gevels, steenstrips gevelbekleding plaatsen, vrijstaande woning isoleren aan de buitenzijde, gevel laten bepleisteren, buitengevel bekleden, gevel isoleren, gevelbekleding en isoleren van zeecontainers, steenstrips en isolatie, cementeren van buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Woning aan de buitenzijde isoleren

Spouwmuurisolatie kan schijnbaar bij ons niet meer omdat er al spul in zit. Echter merken wij bij de voorkant tocht en de muren aan de zijkant zijn vrij koud. De muren aan de zijkant zitten ook aan de windzijde. Nu zijn wij ons aan het orïenteren naar de mogelijkheden voor isolatie aan de buitenkant ( verduurzaamd zacht hout?). Het zal gaan om ongeveer 70 m2 . Aan de kanten zitten ramen waar rekening mee gehouden moet worden.

Gevel renoveren

Wat nu op de gevel zit is multiplex. Dat is 100% afgesloten qua isolatie en ventilatie waardoor er condens aan de binnenkant is plaatsgevonden. Hierdoor zijn de platen verrot geworden. Dit wil ik laten vervangen voor trespa of HPL platen. Het gaat om ongeveer 45 m2.

Gevel renoveren en isoleren

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren en isoleren. Ik twijfel tussen kunststof en steenstrips. De steigers regel ik zelf. Het oppervlak is ongeveer 95 m2.

Uitbouwen isoleren en stuken

Wij zijn op dit moment bezig met uitbouwen. Betreft 2 uitbouwen op de begane grond met per uitbouw een drietal vlakken van circa 1 meter breed en 3 meter hoog. Op de 2e etage is ook nieuwe uitbouw waarbij de vlakken wat groter zijn (circa 1,5 meter). Het idee is om isolatiemateriaal aan te laten brengen en dan een stuclaag als afwerking.

Vliegtuiglawaai tegengaan middels isolatie

Wij hebben veel last van het vliegtuiglawaai van Schiphol. We hebben glazen deuren naar het balkon en hebben daar nu een rolluik voor geplaatst. Het isoleert echter onvoldoende. Is het een idee om een dunne isolatie plaat of een voorzetraam te schuiven (als we gaan slapen) tussen het rolluik en het raam? Ik hoop dat u uw expertise en advies hieromtrent kunt delen.

Verwijderen van muurankers en gevel renoveren

Muurankers zijn waarschijnlijk gaan roesten waardoor er barsten in de gevel naast de voordeur zitten. Deze muurankers moeten verwijderd worden en dan de gevel gerenoveerd. Het gaat om 2 a 3 barsten die opgeknapt moeten worden. Goed bereikbaar.

Kleine stormschade aan gevel herstellen

Door de storm heeft ons afdak boven de voordeur een aantal stenen losgewrikt van de bovenste 2 rijen van onze buitenmuur. Rechter montagepunt luifel is te zien op de detailfoto. Dit wil ik laten herstellen.

Renoveren van de schoorsteen

Graag zouden wij onze schoorsteen opnieuw laten voegen, het lood vervangen (waar nodig) en het geheel laten impregneren. De woning telt 3 woonlagen. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Gevel reinigen

Ik wil de (west)gevel van mijn hoekwoning laten reinigen en eventueel impregneren. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Van belang is het volgende: - Moet schoon worden - Hoe lang hij schoon blijft - Geen beschadiging van steen of voegwerk. Welke reiniging/behandeling adviseert u, hoe lang blijft de gevel naar verwachting schoon en wat het kost ongeveer als u daar voor zorgt?

Afvoer voor afzuigkap naar buiten maken

Het boren van een sparing in de gevel rond 150 mm Schoepen rooster. Rvs 19,5 x 19,5 cm. PVC aluminium flexbuis 150 mm 3 meter lang. De te bevestigen materialen schaf ik zelf aan.

Stenen muurtje in de tuin metselen

Aan het eind van onze tuin staat nu een hek. Dit hek is omgewaaid met de storm. Nu denken we erover om dit hek te vervangen door een gemetseld muurtje. De breedte van de tuin is vijf meter. De hoogte kan 180 cm zijn ongeveer.

Latei boven een kozijn vervangen

In verband met scheurvorming boven ons raam is een bouwkundig onderzoek uitgevoerd. Het blijkt dat de latei boven ons raam vervangen moet worden. Wij verzoeken u om prijsopgave voor het uitvoeren van de in dit onderzoek geadviseerde werkzaamheden, het vervangen van de latei met bijbehorende werkzaamheden. Wij verwachten dat na eventuele uitvoering van de werkzaamheden het uiterlijk van onze gevel nagenoeg niet wijzigt. Hiertoe dienen eventueel nieuw aan te brengen stenen gelijkwaardig te zijn aan de bestaande, zowel qua grootte als qua kleurstelling, en dienen de voegen gelijk te zijn aan de bestaande. Het rapport van bouwkundig onderzoek is beschikbaar.

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren. 30 hoekhuis zadelsdak hoekzijde

Betonboren voor afzuiging keuken

Voor de afzuig van onze keuken hebben we 2 gaten nodig: 200 mm doorsnede van keuken naar garage en 150 mm doorsnede van garage naar buiten. Graag hoor ik van u de kosten.

Gat voor de afzuigkap laten maken

Voor de afzuigkap wil ik graag een gat in de buitenmuur laten maken. Diameter 15 cm. Dikte betonnen buitenmuur: 20 cm. Daarna 10 cm glaswol, vervolgens 10 cm gevelsteen. Totale pakket is dus 40 cm. Water en stroom aanwezig. Graag van buiten naar binnen boren i.v.m. water en rommel in huis.

Voegwerk vervangen van de schoorsteen

Ik woon in een rijtjeswoning en hoorde onlangs van een loodgieter die op het dak aan het werk was, dat het voegwerk van mijn schoorsteen erg slecht is. Ik wil daarom graag een offerte ontvangen voor het vervangen van het voegwerk. Er is nog geen sprake van lekkage.

Voegwerk en metselwerk schuur

2 rijen voegwerk 5 meter bij 10 cm en gat met 10 stenen metselen. Materialen voor de vakman. Als het kan woensdag 02-08 uitvoeren anders vanaf 21-08 in verband met vakantie. Direct afrekenen.

Staduitlopen opnieuw metselen

De stadsuitloop bij één van de regenpijpen moet opnieuw worden gemetseld, zodat er weer een aansluiting ontstaat. De stadsuitloop zit achter het huis aan de rechterkant, aan de gevel. Er kan goed gewerkt worden, want de ruimte is goed te bereiken. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het uit te voeren werk. Ik heb een foto toegevoegd.

Lateien boven kozijnen inmetselen

Wij hebben op de begane grond in onze achtergevel onlangs 2 houten kozijnen laten vervangen. Er werd ons door de vakman toen aangeraden om boven die kozijnen 2 stalen lateien of stalen profielen van respectievelijk 180 en 270 cm aan te laten brengen, want er zit nu helemaal niets om de gevel op te vangen. Er moeten daarbij 3 lagen bakstenen worden verwijderd en weer worden teruggeplaatst en gevoegd. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn. Ik heb op de 1e verdieping ook een kozijn zonder latei en laat graag even beoordelen of er daar ook één nodig is.

Schoorstenen renoveren

Schoorsteen uithakken en voegen en eventueel lood vervangen, muurtje van schuurtjes opnieuw voegen, waterdorpels opnieuw voegen. En wat andere aanverwante werkzaamheden. Betreft eventueel een gezamenlijk project van 10 eengezinswoningen.

Bakstenen vervangen en scheuren in de gevel repareren

In de gevel van mijn huis zitten een 40 tot 50 tal nieuwe bakstenen die eerder aangebracht zijn maar niet goed passen bij de gevel. Ik heb inmiddels oude stenen ter vervanging gekregen van een buurvrouw die aan het verbouwen was. Ik wil die graag laten gebruiken. De spouwmuur is gevuld met isolerende schuimbolletjes, wat vervanging wat lastig kan maken. Er moeten ook nog 2 scheuren in de gevel gerepareerd worden. De stenen moeten aangebracht worden op het deel van de gevel tussen de begane grond en 1e verdieping. Ik nodig bedrijven graag even uit om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Ontbrekende rollaag op de topgevel herstellen

Het laatste gedeelte van de bakstenen rand op onze topgevel is er af gevallen. Ik wil dat stuk graag weer laten opmetselen en ontvang hiervoor uw offerte.

Gemetselde voordeurtrap maken

We willen de voordeur van ons nieuwe huis in kunnen door middel van een Trap met borde. Het is een dijkwoning en de Voordeur ligt circa 1. 00 hoger dan de voortuin. Bordes omdat het plateau circa 80 a 90 cm uit de voorgevel moet steken om een rolstoelopgang mogelijk te maken (bouwbesluit, belachelijk maar echt waar). Foto kan ik vrijdag sturen of even langsgaan bij het huis. Grond moet nog worden aangevuld tot de betonrand ongeveer.

Herstelwerk aan een schoorsteen

Wij wonen in een eengezinswoning, een hoekwoning, waar op het zadeldak een gemetselde schoorsteen staat. Op de schoorsteen zit aan de bovenzijde een betonnen plaat waar een scheur in zit. Hierdoor hebben wij lichte lekkage op onze zoldermuur. We laten de betonnen plaat graag repareren en ontvangen hiervoor uw offerte.

Kapotte bakstenen vervangen en andere op kleur brengen

In mijn hoekhuis uit 1937 zijn zo'n 10 jaar geleden kapotte stenen vervangen in de buitengevel. De nieuwe bakstenen wijken qua kleur en gladheid erg af van de originele en dit stoort mij steeds meer. Mijn woning is niet onderheid en doordat de grond werkt treden telkens weer scheuren in het metselwerk op. Ook nu zijn er weer vijf kapotte stenen die vervangen zouden moeten worden. Ik ben op zoek naar een vakman die mijn gevel wil beoordelen en misschien een methode kent waarmee de afwijkende stenen in de juiste kleur kunnen worden gebracht. Dat gaat om ongeveer 80 bakstenen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en prijsopgave.