Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor betonrot herstel:

Betonrot herstel

Boven onze voordeur (1,20 meter) en het grote voorraam (2,70 meter) zit een typisch jaren 50 rand welke op sommige stukken afbrokkelt en boven de voordeur deels de wapening in zicht komt. Dit wik ik graag laten herstellen.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot herstel uit heel Nederland:

Betonrot balkon herstellen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het herstel van betonrot van ons balkon. Het betreft een plek van ca 10 x 5 cm.

Herstel betonrot in latei

In een latei onder het raam zit vermoedelijk betonrot. Ooit is hier vuurwerk op gekomen wat een vlek achterliet. Sinds een paar maanden zien wij dat het beton loslaat. Het is een roestbruine vlek van ongeveer 3 cm. En het beton komt een beetje los, dit is nu een putje van ongeveer 1,5 cm. Breed en 3 mm. Diep. Graag repareren als dit kan. Het breidt zich steeds meer uit.

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Ik zoek een aannemer die beton herstel kan uitvoeren in de kruipruimte. Na een bouwkundig inspectie is er schade aan beton in de kruipruimte geconstateerd. Het betreft een kwaaitaalvloer in een vochtige kruipruimte. Nu wil ik graag een offerte laten maken wat de reparatiekosten zullen zijn. Het gaat om een oppervlakte van 46 m2.

Betonrot in voorgevel herstellen

Mijn voorgevel heeft een betonboord tussen gelijkvloers en eerste verdieping, daar is een stuk uitgevallen op het voetpad en er het is verder nog gebarsten. Ik ontvang graag een offerte voor het herstel hiervan.

Gevels renoveren

Het werk is als volgt: Achterzijde. Muren onder het balkon zijn voorzien van muurverf, deze dient verwijderd te worden. Dit is circa 10 m2. Na reinigen het beschadigde voegwerk herstellen. Een aantal bakstenen, zijn kapot en moet worden vervangen. Hemelwaterafvoer van balkon lekt, bocht vervangen, verdwijnt in metselwerk, Onderzijde van het balkon vertoont schade, betonrot? Beton zakt ligt door, scheuren in het midden en aan beide zijde bij de oplegging. Voorzijde Reinigen van gevel, restanten muurverf en herstel van voegwerk. Eerder is geprobeerd dit met stoom reinigen te verwijderen, wat niet geheel gelukt is. Dit zal ongeveer 5 m2 zijn.

Betonrot van de draagbalk kelder herstellen

Het gaat om een pand uit 1920. In het pand is betonrot vastgesteld in een draagbalk. Herstel is noodzakelijk. Bezichtiging ter plekke lijkt wenselijk. De draagbalk is 30 bij 30 cm en 4 meter lang, ongeveer. Misschien zijn er meerdere balken aangetast.

Reparatie van betonrot op het balkon

Onder het balkon komt een witte substantie door de betonwerf. De grootte is ongeveer een streep van 30 cm. Ik wil graag een indicatie van het herstel en de prijs.

Balkon van beton herstellen

Het gaat om het herstel van betonnen balkon. We vermoeden dat er betonrot is. Het gaat om een balkon van 1 bij 2,5 meter.

Betonrot aan kwaaitaalvloer herstellen

Betonrot herstel van kwaaitaalvloer: Ruimte 1 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 1 Ruimte 2 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 7 Ruimte 3 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 5 Ruimte 4 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 6 Graag ontvang ik een offerte voor een duurzaamherstel van de betonrot in de vloer.

Herstel van betonrot

De onderkant van het balkon bladert af en is de wapening in zicht. Het balkon is 1 meter lang en 4 meter breed. Er is op 1 plek de wapening zichtbaar echter durf ik niet aan te geven hoe slecht de overige stukken zijn. Dit laat ik graag door de vakman beoordelen.