Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel repareren:

Gevel repareren

Onze geiser is uit de badkamer, dus nu zitten we met een gat ter grootte van 5 stenen in de voorgevel. Graag zouden wij dit mooi dicht gemetseld willen hebben. Het is geen grote klus, maar moet wel opgelost worden. Zelf kunnen wij dit niet. We hebben wel de bijbehorende stenen. Het zijn hele lichte bijna witte stenen, dus ze moeten met hele lichte specie ingemetseld worden. Wij zouden het heel fijn vinden als een vakman dit zou willen doen.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel repareren uit heel Nederland:

Dakgoot repareren of vervangen

Ik heb aan de voorzijde van mijn hoekwoning een dakgoot hangen, net boven de ramen van de begane grond. De goot is ongeveer 5 meter breed en lekt. Er is daardoor schade ontstaan aan de gevel. De buitenzijde van de goot heeft een aparte vorm en is geschilderd en ik weet niet precies welk materiaal dat is. Ik denk dat er een zinken goot in zit. Ik laat de klus graag hier beoordelen en ontvang daarbij graag uw voorstel voor reparatie of vervanging met een prijsopgave.

Lekkende dakgoot repareren

Onze dakgoot lekt. Op het punt waar de dakgoot de gevel raakt. Zie foto. Je kunt de druppels zien hangen

Buitengevel repareren

Aan onze voor- en achtergevel zijn wat reparatiewerkzaamheden benodigd. Het is voor ons als leek lastig inschatten hoeveel er daadwerkelijk moet gebeuren, maar wat vast staat is dat enkele voegen vervangen moeten worden. Minimaal 20 m2. Huis is uit 1987 en er is zichtbaar eerder aan de gevel gewerkt.

Uitpandig balkon repareren en onderhoud aan voorgevel/portiek

Als VvE willen wij graag offertes voor de volgende werkzaamheden: Voor 2017/Q1-2018 Ons pand heeft 2 problemen aan de achterkant van ons pand welke wij liefst nog dit jaar willen laten uitvoeren: 1. Onderkant van een uitstekend balkon van de 1ste verdieping verkeert in slechte staat. Er vallen zelf kleine stukjes beton uit. 2. Sinds kort een scheur in de gevel aan de bovenzijde van het raamkozijn, ook van de 1ste verdieping. Voor: Verder hebben wij aan de voorgevel nog onderhoud nodig en betreft in ieder geval het repareren/behandelen van kozijnen en verroeste lateien en portiekonderhoud. Het betreft een pand in Rotterdam van 4 verdiepingen.

Vochtprobleem aan binnenmuur oplossen

Het repareren van de gevel de stukkende stenen vervangen. Schoonspuiten impregneren en opnieuw voegen van de gevel

Metselwerk repareren en latei plaatsen

Reparatie metselwerk van de gevel. Dat is ongeveer 3 m2. En een latei plaatsen bij een keukenraam. Graag even komen kijken en uw offerte uitbrengen.

Bedrijfspand in oude staat brengen

Lezer, Eind september gaan wij verhuizen uit ons bedrijfspand en voor de oplevering moeten er een aantal zaken gerepareerd / in oude staat hersteld worden. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Luxaflex vervangen; 2. TV ophanging repareren en schilderen van de wand; 3. Geluid studio geheel verwijderen en kamer c.q. ruimte opleveren in de staat zoals ontvangen (dit is een muziek studio die wij hebben); 4. Reclame lichtbak buitengevel, verwijderen en de gevel herstellen. De materialen zullen we zelf verzorgen. Ik hoor graag of ik hiervoor bij jullie kan zijn en wat de eventuele kosten zijn.

Gevel repareren

Boven het kozijn is een rijtje stenen los zitten. Deze zouden opnieuw in gemetseld moeten worden of aleen nieuwe voegen is misschien voldoende. De heele gevel is niet perse nodig als deze stenen maar netjes vast gezet worden

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Gevel herstellen en zonnescherm ophangen

Zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten. Eventueel het hertellen van de muur.

Partners

Partners van Casius