Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Alkmaar of directe omgeving.

1884 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Tuinmuurtje metselen

Ik heb een tuinmuur van 4 meter waar ik aan beide kanten een pilaar wil metselen en voegen. Het gaat om de voortuin. Het muurtje is ongeveer een meter hoog.

Metselwerk aan schoorsteen

De vierpijpse schoorsteen van ons huis is in 1992 gedeeltelijk nieuw opgemetseld. De tweesteense afdeklaag is door roestwerking van een ingemetseld rooster inmiddels losgeraakt en enkele stenen liggen los. Het een en ander dient dus te worden gerepareerd. De ligging van de schoorsteen is tussen twee belendende dak helften en hij is via een zolderraam goed bereikbaar.

Metselwerk herstellen

Het bovenste element van de trapgevel moet opnieuw opgemetseld worden omdat deze scheef naar achteren staat. Tevens enkele stenen in de muur die vervangen moeten worden. 6 bogen in de gevel welke opnieuw van stenen moeten worden voorzien. Huis uit 1907 dus stenen moeten wel op de oude lijken. Levering door metselaar. Klus moet zo snel mogelijk gedaan worden omdat de gevel klaargemaakt wordt om opnieuw te worden gevoegd.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

Wij hebben jaren '60 woning. Het badkamerraam van 1.54 meter hoog en 2.05 meter breed willen wij vervangen door een raam van 40 cm hoog en 2.05 meter breed. Hieronder zal de gevel dichtgemetseld moeten worden.

Gat boren voor de afzuiginstallatie

Een gat van 10 cm doorsnede maken ten bate van de afvoer afzuiginstallatie keuken (muur bestaat uit beton en steen). Hoogte van het gat 2.50 meter.

Lekkage aan loodwerk bij schoorsteen repareren

De lekkage betreft waarschijnlijk de schoorsteen. Het lood is vorig jaar vervangen door de vorige bewoners, maar blijkbaar niet naar behoren. Wij willen graag een kosten raming zodat onze makelaar hiermee bij de vorige bewoners aan de slag kan.

Gevel repareren

Onze geiser is uit de badkamer, dus nu zitten we met een gat ter grootte van 5 stenen in de voorgevel. Graag zouden wij dit mooi dicht gemetseld willen hebben. Het is geen grote klus, maar moet wel opgelost worden. Zelf kunnen wij dit niet. We hebben wel de bijbehorende stenen. Het zijn hele lichte bijna witte stenen, dus ze moeten met hele lichte specie ingemetseld worden. Wij zouden het heel fijn vinden als een vakman dit zou willen doen.

Schoorsteen renoveren

Wij willen een inzethaard en daarvoor moet een flexibele rvs rookgasafvoerpijp door het kanaal worden gehaald. De buitenzijde van de schoorsteen is echter slecht. De paar bovenste stenen liggen los en het voegwerk is slecht. Graag ontvang ik een offerte om dit te herstellen zonder dat schoorsteen helemaal verwijderd en opnieuw opgemetseld wordt.

Schoorsteen repareren

Onze schoorsteen is aan onderhoud toe. De voegen beginnen los te laten. Het lekt daardoor al bij de buren.

Loodloketten aanbrengen in de schoorsteen

Het pand is gebouwd rond 1930. De aansluiting schuin dak schoorsteen is nu met specie gerealiseerd. En geeft forse lekkage bij de bovenburen. Ik doe deze offerteaanvraag in overleg met de bovenburen. Op de schoorsteen zijn vier pijpen aangesloten. De schoorsteen staat op de nok van het dak, op de tweede verdieping van het pand.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Schoorsteen, nokvorsten en gevel renoveren

Ik ben op zoek naar een bouwbedrijf/metselaar voor renovatie van mijn schoorsteen. Moet mogelijk (deels) opnieuw opgemetseld worden + bovenplaat vervangen. Daarnaast moet een aantal nokvorsten worden vervangen. En zit er een scheur in de achtergevel en worden er stenen naar buiten gedrukt. Ook voegwerk in gevel moet worden vervangen. Mogelijk ook de gevel impregneren. Waarschijnlijk, vanwege kosten, niet allemaal in één keer, dus ik wil graag aparte offertes ontvangen per klus. Graag contact opnemen om situatie ter plekke te bekijken. Ongezien offerte uitbrengen lijkt mij niet veel zin hebben.

Opnieuw voegen van de zijgevel

Onze zijgevel moet opnieuw gevoegd worden. De zijgevel staat aan een smalle steeg en heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 50 m2. De voeg kan een simpele voeg zijn, tevens dienen een paar stenen en scheuren gemaakt te worden.

Bovenrand schuurmuur opnieuw vast metselen

De bovenste rand bakstenen van onze schuur van c.a. 5 x 5 m is losgeraakt (gemiddeld 1 laag stenen) bij het verwijderen van de oude dakbedekking. Deze moeten nu weer vast gemetseld voordat de nieuwe dakbedekking geplaatst kan worden. Een kleine spoedklus dus. Graag reacties.

Tuinmuur in voortuin metselen

Wij willen een tuinmuur met gietijzeren hekjes er tussen in. De breedte is bijna vijf meter en de lengte bijna vier meter.

Gemetselde tuinmuur herstellen of vervangen

Ik heb in mijn achtertuin op de erfgrens een gemetselde tuinmuur staan van ongeveer 6 meter lang. Daarvan is een stuk van 2 meter 230 cm hoog en de overige 4 meter is de muur 180 cm hoog. De muur is slecht onderhouden en onderin gescheurd. Ik wil hier graag laten beoordelen of de muur gerepareerd kan worden, of dat die vervangen moet worden. Ik wil daarvoor een afspraak maken en ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Luchtafvoer voor een airco boren en afwerken

Wij willen op de 2e etage een gat in de gevel laten boren (gemetselde muur met binnen gipsplaatafwerking) ter behoeve van de luchtafvoer van een mobiele airco. Gat moet afgewerkt worden met rooster en doorvoerbuit. Dit wil ik zodat de lucht niet naar binnen wordt geblazen.

Muurtjes in de voortuin maken

Graag ontvang ik een offertje voor een laag gemetseld voortuin muurtje met aan begin en eind een hoger gedeelte (paaltje) Op het lage gedeelte moet een sierhek komen. Ook moet er een fundering gestort worden. De lengtes van de muurtje inclusief hoger paaltje aan begin en einde van de muurtjes zijn ongeveer: 250 cm 65 cm 260 cm 160 cm deze is zonder paaltjes Hoogte van lagere deel is ongeveer. 3 iggende stenen en een halve staande baksteen. 30 cm totaal ongeveer. De paaltjes 65/70 cm hoog. Hoop dat ik het zo duidelijk genoeg aan geef. De bijgevoegde foto geeft een indicatie wat de bedoeling is.

Balkonreparatie

In het balkon is scheurvorming en er zijn corrosie plekken aan de onderzijde van het balkon zichtbaar. Graag laat ik dit controleren en repareren door een vakman.

Graffiti verwijderen

Het betreft het verwijderen van graffiti op de gevel van een hoekwoning. De gevel is van bakstenen en de graffiti is ongeveer 3 a 4 m2 groot.

Latei boven de binnendeur plaatsen

De doorgang van gang naar keuken, muur boven deuropening en kozijn zelf, is verzakt, vanwege waarschijnlijk een te diepe sleuf voor oude elektrabuis. Ik wil verdere verzakking voorkomen. Ik heb de muur volledig van stucwerk vrijgemaakt waardoor werken zo makkelijk mogelijk gemaakt is en het issue volledig zichtbaar is. Het gaat om 1 doorgang van ongeveer 90 cm breed.

Ingemetseld lood van de schoorsteen vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten vervangen van het ingemetselde lood aan mijn kant van de gezamenlijke schoorsteen.

Extra ventilatieopening in de kruipruimte maken

Ik heb mijn kruipruimte volledig vrijgemaakt van puin, kruipruimte is nu minimaal 45 cm hoog tot aan houten vloer, ter voorbereiding op vloerisolatie met EPS-parels. Om de ventilatie van het kruipruimte te verbeteren wil ik graag, minimaal 3, extra ventilatieopening in de buitenmuur naar de kruipruimte. Ik heb de vloer nu openliggen, luiken in houten vloer, waardoor de buitenmuur nu optimaal bereikbaar is. Graag ontvang ik voor deze klus een offerte.

Muur met poortdeur metselen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het opmetselen van een muur die als tuinafscheiding gebruikt kan worden. Het gaat hierbij om een muur van 3 meter breed en 2.5 meter hoor. In de muur moet ook een schuttingdeur geplaatst worden.

Ventilatie in de kruipruimte herstellen

De vorige eigenaar van de woning heeft openslaande tuindeuren geplaatst en hiermee de muur waar de kruipruimte ventilatie in zat verwijderd. Deze ventilatie dient hersteld te worden, kunt u mij hiermee helpen? De kruipruimte is toegankelijk via een luik.