Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Alkmaar of directe omgeving.

1931 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: volledige woning isoleren en eventueel warmtepomp, buitengevels isoleren en afwerken met buitenstuc, gevelbekleding vervangen, gebel isoleren en bekleden, het isoleren en stucen van de zijgevel, alle gevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevelbekleding vervangen, 100 m2 gevel voegen, nieuwe schuur, tuinmuur en borstwering metselen, voegen van 150 m2 gevel, huis cementeren, gevel renoveren, gevel met eboards en steenstrips bekleden, gevel thermisch isoleren, gevel opnieuw voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Buitenmuur laten voegen

De muur van het dakterras moet gevoegd worden. Dakterras is op de 3e verdieping van mijn woning.

Tuinmuur metselen van 11 meter lang

Het gaat om een nieuw op te metselen tuinmuur in een L-vorm: totale lengte 11 meter. De hoogte moet 2,20 meter worden omdat onze tuin lager ligt dan de buren. Er moeten eerst 4 a 5 oude betonnen palen worden weggehaald. Voor een kleine graafmachine is er een opening naar werkplek van 1,04 meter breed.

Betonnen latij repareren

In de buitenmuur van ons huis zit een betonnen latij waar op 2 plaatsen gaten zijn ontstaan door roest en/of betonrot. Wij zoeken iemand die dat kan repareren.

Snijvoegen voorgevel

Het gaat om snijvoegen in een monumentale voorgevel. Ongeveer van straatniveau tot onderdorpel raampartij springen de voegen er uit, hoogstwaarschijnlijk omdat het zout uit pekelwater zorgt voor uitzetting. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Minder dan 10 m²

Zij- en achtergevel isoleren en bekleden

Betreft een hoekwoning. We wensen de zijgevel en achtergevel via de buitenkant te isoleren met hout. De zijgevel is ongeveer 50 m2 en de achtergevel is ongeveer 20 a 30 m2 en moet spouwmuur isolatie krijgen.

Betonrot aan balkon verhelpen en vloer laten coaten

Ik wil de balkon van 1 bij 2 meter laten coaten en een stukje aan de onderkant betonrot laten herstellen.

Betonrot herstel

Boven onze voordeur (1,20 meter) en het grote voorraam (2,70 meter) zit een typisch jaren 50 rand welke op sommige stukken afbrokkelt en boven de voordeur deels de wapening in zicht komt. Dit wik ik graag laten herstellen.

Gevelpaneel Rockpanel bevestigen

Ik wil een rockpanel bestellen en laten vastmaken. De huidige was gevallen door loslatende nagels.

Een voorgevel en 2 zijgevels isoleren

De voorgevel en 2 zijgevels dienen te worden geïsoleerd en afgewerkt met gevelbekleding. We denken aan sluitkurk, stucwerk of anders toch steen strips, afhankelijk van het budget. De aanbouw achter (garage) wordt in dezelfde bekleding afgewerkt, maar daar is isolatie niet noodzakelijk. Het stucwerk zou uitkomen op 105,1 m2 en het schilderwerk of aanvullende gevelbekleding op 252,6m2.

De zijgevel isoleren en bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn hoekwoning kan isoleren en bekleden. Het gaat om een gemetselde gevel van ongeveer 70 m2. Om energie te besparen en woongenot te verhogen willen we ons oriënteren op de mogelijkheden met isolatieplaten afgewerkt met steenstrips of stucwerk. De woning is goed bereikbaar.

Tuinmuurtje metselen

Ik heb een tuinmuur van 4 meter waar ik aan beide kanten een pilaar wil metselen en voegen. Het gaat om de voortuin. Het muurtje is ongeveer een meter hoog.

Metselwerk aan schoorsteen

De vierpijpse schoorsteen van ons huis is in 1992 gedeeltelijk nieuw opgemetseld. De tweesteense afdeklaag is door roestwerking van een ingemetseld rooster inmiddels losgeraakt en enkele stenen liggen los. Het een en ander dient dus te worden gerepareerd. De ligging van de schoorsteen is tussen twee belendende dak helften en hij is via een zolderraam goed bereikbaar.

Metselwerk herstellen

Het bovenste element van de trapgevel moet opnieuw opgemetseld worden omdat deze scheef naar achteren staat. Tevens enkele stenen in de muur die vervangen moeten worden. 6 bogen in de gevel welke opnieuw van stenen moeten worden voorzien. Huis uit 1907 dus stenen moeten wel op de oude lijken. Levering door metselaar. Klus moet zo snel mogelijk gedaan worden omdat de gevel klaargemaakt wordt om opnieuw te worden gevoegd.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

Wij hebben jaren '60 woning. Het badkamerraam van 1.54 meter hoog en 2.05 meter breed willen wij vervangen door een raam van 40 cm hoog en 2.05 meter breed. Hieronder zal de gevel dichtgemetseld moeten worden.

Gat boren voor de afzuiginstallatie

Een gat van 10 cm doorsnede maken ten bate van de afvoer afzuiginstallatie keuken (muur bestaat uit beton en steen). Hoogte van het gat 2.50 meter.

Lekkage aan loodwerk bij schoorsteen repareren

De lekkage betreft waarschijnlijk de schoorsteen. Het lood is vorig jaar vervangen door de vorige bewoners, maar blijkbaar niet naar behoren. Wij willen graag een kosten raming zodat onze makelaar hiermee bij de vorige bewoners aan de slag kan.

Gevel repareren

Onze geiser is uit de badkamer, dus nu zitten we met een gat ter grootte van 5 stenen in de voorgevel. Graag zouden wij dit mooi dicht gemetseld willen hebben. Het is geen grote klus, maar moet wel opgelost worden. Zelf kunnen wij dit niet. We hebben wel de bijbehorende stenen. Het zijn hele lichte bijna witte stenen, dus ze moeten met hele lichte specie ingemetseld worden. Wij zouden het heel fijn vinden als een vakman dit zou willen doen.

Schoorsteen renoveren

Wij willen een inzethaard en daarvoor moet een flexibele rvs rookgasafvoerpijp door het kanaal worden gehaald. De buitenzijde van de schoorsteen is echter slecht. De paar bovenste stenen liggen los en het voegwerk is slecht. Graag ontvang ik een offerte om dit te herstellen zonder dat schoorsteen helemaal verwijderd en opnieuw opgemetseld wordt.

Schoorsteen repareren

Onze schoorsteen is aan onderhoud toe. De voegen beginnen los te laten. Het lekt daardoor al bij de buren.

Loodloketten aanbrengen in de schoorsteen

Het pand is gebouwd rond 1930. De aansluiting schuin dak schoorsteen is nu met specie gerealiseerd. En geeft forse lekkage bij de bovenburen. Ik doe deze offerteaanvraag in overleg met de bovenburen. Op de schoorsteen zijn vier pijpen aangesloten. De schoorsteen staat op de nok van het dak, op de tweede verdieping van het pand.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Schoorsteen, nokvorsten en gevel renoveren

Ik ben op zoek naar een bouwbedrijf/metselaar voor renovatie van mijn schoorsteen. Moet mogelijk (deels) opnieuw opgemetseld worden + bovenplaat vervangen. Daarnaast moet een aantal nokvorsten worden vervangen. En zit er een scheur in de achtergevel en worden er stenen naar buiten gedrukt. Ook voegwerk in gevel moet worden vervangen. Mogelijk ook de gevel impregneren. Waarschijnlijk, vanwege kosten, niet allemaal in één keer, dus ik wil graag aparte offertes ontvangen per klus. Graag contact opnemen om situatie ter plekke te bekijken. Ongezien offerte uitbrengen lijkt mij niet veel zin hebben.

Opnieuw voegen van de zijgevel

Onze zijgevel moet opnieuw gevoegd worden. De zijgevel staat aan een smalle steeg en heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 50 m2. De voeg kan een simpele voeg zijn, tevens dienen een paar stenen en scheuren gemaakt te worden.

Bovenrand schuurmuur opnieuw vast metselen

De bovenste rand bakstenen van onze schuur van c.a. 5 x 5 m is losgeraakt (gemiddeld 1 laag stenen) bij het verwijderen van de oude dakbedekking. Deze moeten nu weer vast gemetseld voordat de nieuwe dakbedekking geplaatst kan worden. Een kleine spoedklus dus. Graag reacties.

Tuinmuur in voortuin metselen

Wij willen een tuinmuur met gietijzeren hekjes er tussen in. De breedte is bijna vijf meter en de lengte bijna vier meter.