Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor rabat gevel vervangen:

Rabat gevel vervangen

Ik wil de rabat gevel vervangen door een verduurzaamd product met weinig onderhoud maar wel in hout-look. Thermowood verticaal gemonteerd met een zwarte UV bestendige waterdichte achterwand kering. Eventueel isoleren. Het oppervlak is iets meer dan 22 m2.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rabat gevel vervangen uit heel Nederland:

Gevel bekleden

De bestaande situatie is nu zinken rabat delen. Dit wil ik opnieuw laten bekleden met onderhoudsvrij materiaal. De afmetingen van het gehele gevel deel is 9 vierkante meter over de hele breedte.

Gevel bekleden

Zijgevel, boven schuin aflopend dak buren, ter hoogte van 1e verdieping, nu bekleed met houten rabat delen, oppervlak is makkelijk te inspecteren vanaf balkon buren, wat lastiger om er echt aan te werken. Het gaat om 25 m2

Verwijderen, afvoeren, leveren en aanbrengen Cedar Rabat delen

verwijderen, afvoeren, leveren en aanbrengen van netto ca. 28,1 m2 Red Cedar Rabat delen (rustiek) met RVS bevestigingsmiddelen aan de kopgevel (ruim 25,8 m2) en boven de voorkant van de woning (ruim 2,2 m2). Zie bijgevoegde foto’s. Onder de kopse gevel staat een aanbouw van 3 meter breed met een schuin dak met dakpannen.

Gevel bekleden met hout of staal

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 14-18 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko). In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium, zink. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het betreft de tweede verdieping van een woonhuis (2003), balkon/terras. Drie zijden, waarvan twee met ramen en deur. Bekleding nu is hout Ceder Rabat, maar is nu kromgetrokken na 15 jaar. De ligging is zuid/west. Ik kan foto's toesturen.

Gevel renoveren met bijvoorbeeld rabat

Het gaat om een tuinmuur van ongeveer 20 m2 groot. Deze wil ik opnieuw laten bekleden omdat hij er niet meer goed uitziet. Het mag met rabatdelen of iets anders, als het maar betaalbaar en onderhoudsvrij is.

Houten gevelbekleding aan laten brengen

Betreft het vervangen van de aanwezige rabat delen van de voor en achter gevel en bakgoten van een woonhuis en aangebouwde garage door onderhoud vrije rabat delen in de kleur grijs. In totaal zo´n 95 m2. Eventueel met afvoeren van de oude delen maar dit ligt aan de meerprijs.

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

In de nok van ons huis aan de achterkant wil ik houten rabatdelen laten vervangen door kunststof rabat. De hoek-nok is 260 breed, 285 hoog en daar de hoek van. Kleur: gebroken wit.

Houten rabat gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik heb op de voor- en achtergevel van mijn woning houten rabat gevelbetimmering die aan vervanging toe is. Ik wil graag een onderhoudsvrij rabat, bijvoorbeeld Keralit of een ander materiaal wat u mij voor kunt stellen. De totale te vervangen oppervlakte bestaat per gevel uit 5 delen, 4 rechthoekige en 1 driehoek en de afmetingen zijn als volgt: 325 x 87 cm, 175 x 87 cm, circa 325 x 67 cm, 175 x 67 cm en de driehoek van 350 cm breed x 130 cm hoog. Ik ontvang graag uw offerte voor de vervanging en advies over de materiaalkeuze.

Houten rabat- en boeidelen door Keralit vervangen

Het verf wat op de rabat en boeidelen zit is aan vervanging toe waarbij wellicht het hout ook verrot is. Dus we willen het in 1 x goed doen door de houten gevel bekleding te vervangen met keralit (kunststof). Wij zouden graag een prijs indicatie willen weten wat het zou kosten. Als de prijs gunstig is dan willen we ook gelijk een afspraak maken om het uit te voeren. Bijgevoegd de gevel waar het om gaat met de maten, in foto: gevel 1 heb ik met rode pijlen aangegeven wat we graag vervangen willen hebben + de boeidelen. Aangezien de breedte meer is dan de standaard 6 meter voor keralit willen we zo'n afwerkstrip op de naden.

Rabatdelen tussen kozijnen vervangen

Ik heb aan de gevel van de 1e verdieping rabat gevelbetimmering tussen twee kozijnen. Het zijn 8 horizontale delen van 1,75 meter lang, in totaal 1 meter hoog. Dit rabat is rot en moet vervangen worden. Ik wil er opnieuw houten rabat laten plaatsen en ontvang hiervoor graag een prijsopgave.