Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Aalsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Aalsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Aalsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Aalsmeer of directe omgeving.

318 klanten uit Aalsmeer bevelen een bij Casius in Aalsmeer aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Aalsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, gevels van meerdere woningen reinigen, hardhouten gevelbekleding, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Aalsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Het isoleren en bekleden van de buitengevels van een vrijstaande woning

Ik zoek een gevelspecialist die onze volledige buitengevels kan isoleren en bekleden met stucwerk en steenstrips. Het gat om een vrijstaande woning van 120 m2. De onderste 50 cm van de gevel dient bekleed te worden met steenstrips. Hetgeen daarboven met stucwerk. De maximale werkhoogte zal ongeveer 5,5 meter zijn.

Zuilen metselen voor een poort

Ik wil twee zuilen laten metselen met een brievenbus intercom en verlichting er in. Er staat al een hek met 2 palen daarom heen wil ik de zuilen laten metselen. Wat gaat zoiets kosten?

Pleisterwerk repareren en gevel eventueel isoleren

Gaat om 1, misschien 2 zijmuren van een oud huis. Het pleisterwerk begint af te brokkelen. Ik wil dit graag laten repareren en eventueel ook isoleren. Het gaat om ongeveer 30 m2.

Rabat gevel vervangen

Ik wil de rabat gevel vervangen door een verduurzaamd product met weinig onderhoud maar wel in hout-look. Thermowood verticaal gemonteerd met een zwarte UV bestendige waterdichte achterwand kering. Eventueel isoleren. Het oppervlak is iets meer dan 22 m2.

Gevel renoveren en eventueel isoleren

Ik wil de bestaande kunststof rabatdelen vervangen, eventueel kijken of vernieuwde isolatie nodig is. Het oppervlak is ongeveer 30 m2.

Schoorstenen schoonmaken en impregneren

Hopelijk kunt U mij helpen met een offerte voor het schoonmaken / impregneren van 2 schoorstenen. Er ontstaan natte plekken bij langdurige regen en wind. Het gaat om 2 schoorstenen zoals bijgevoegd in de foto. De schoorsteen staat op de scheidingslijn tussen 2 woonhuizen. De offerte heb ik nodig om het met de buren te overleggen.

Metselwerk aan buitenzijde woning

De bestaande woning, word compleet hersteld. De betonnen beplating word er nog afgehaald. Het gaat dan om een hout skelet die word geïsoleerd waarvan dan de buitenmuren van de woning met een half stenen muur moeten worden gemetseld. Er komt een nieuwe ringbalk om de woning heen waar op gemetseld kan worden. Wij hebben onze eigen stenen. Het gaat om 4 muren van 7,5 meter lang x 3 meter hoog, ruim geschat 100 m2. De nokken worden bekleed met hout. Wij zouden in overleg graag zelf nog veel willen voorbereiden en/of eventueel helpen waar kan om in de kosten te besparen. Graag ontvangen wij een prijs voor de gehele klus of per m2.

Gevel voegen en reparatiewerkzaamheden

Buitengevel voegen en kleine Reparaties

Voegen van de gevel

Ik wil graag mijn gevel laten voegen, de gevel is ongeveer 25 m2. Ook zullen er wat reparatiewerkzaamheden gedaan moeten worden.

Kraaienkap op de schoorsteen plaatsen

De huidige kap op de schoorsteen dient vervangen te worden door een kraaienkap. Het nestje wat nu in de schoorsteen zit bevindt zich vlak onder de kap en deze dient verwijderd te worden.

Gevel zandstralen en voegen

Woonhuis van 1940, gevel zandstralen en opnieuw voegen. Het gaat om iets minder dan 100 m2.

Schoorsteen hervoegen en waterdicht maken

We hebben een lekke schoorsteen met drie gaten, alle drie niet meer functionerend, ongeveer 2 meter boven dak. Van boven zijn de gaten door de loodgieter dichtgemaakt. Het blijft toch nog lekken bij veel regen. Het huis is van 1929.

Buitenmuur / erfafscheiding metselen en funderen

Wij zouden graag een muur laten opmetselen (die eerst gefundeerd wordt en ook volledig afgewerkt wordt uiteraard) van 14 meter lang en de eerste 12 meter 2 meter hoog is en de laatste 2 meter 1 meter hoog wordt. De muur moet uiteraard stevig genoeg zijn voor alle weersinvloeden. Nu zou ik graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Kattenluik in de buitenmuur laten maken

Ik wil een kattenluik in een buitenmuur laten maken. De muur is ongeveer 30/35 cm dik. Wat kost het om enkel dit gat te laten maken en of het volledig inclusief plaatsen van het kattenluik en afwerking te laten maken?

Gevel van bakstenen laten stralen

Graag een prijs voor het stralen van een baksteen voorgevel. Het gaat om ongeveer 35 m2, met 3 ramen in de gevel. Totaal is het 6 meter hoog en 7 meter breed. Een steiger kan ik eventueel zelf plaatsen.

Voegen en scheuren herstellen in de gevel

Nieuw voegwerk in de gevel aanbrengen, scheuren in de gevel herstellen en 10 stenen in de gevel herstellen. Eventueel de oude dorpels verwijderen. Het betreft een hoekwoning met een geveloppervlak van ongeveer 80 m².

Gevel laten reinigen en impregneren

Ik wil graag de bakstenen voor en achter gevel laten reinigen en impregneren. Het gaat om een hoekwoning met aanbouw, in totaal ongeveer 80 a 100 vierkante meter. Gaat om de begane grond en eerste verdieping met een puntdak. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel voegen en zandstralen

Nieuwe voegen en zandstralen.?

Gevelscheuren in gevel herstellen

Het betreft een woning uit de jaren 30, niet onderheid. Heeft enkele, wijkende, scheuren in de gevel, door de steen heen. Advies en offerte gewenst hoe dit structureel op te lossen. Na reparatie zal de gevel gestuukt moeten worden. De hoeveelheid m2 is niet geheel duidelijk

Valspecie gevel verwijderen

I.v.m. spouwmuurisolatie moet onderste deel van de spouw worden schoongemaakt van valspecie e.d. Dit moet vanaf de buitenkant worden verwijderd door hier en daar stenen weg te halen en de spouw dan schoon te maken. Uiteraard stenen weer netjes terugplaatsen. Het gaat om een stuk muur van circa 15 meter lang en 75 cm hoog. Het is waarschijnlijk niet nodig alle stenen er uit te halen om de vervuiling te kunnen verwijderen. Het mag ook in combinatie met de isolatie zelf. Het gaat om 58 m2. Uitvoeringstermijn in overleg.

Lood plaatsen

Plaatsing lood, 1 steenlaag hoger dan nu, bij uitbouw. Over een breedte van bijna 9 meter. Dit om lekkage op te lossen.

Twee gemetselde palen op inrit

Er moeten twee gemetselde palen van 1-1,5m en 30-40cm worden neergezet met een steen erboven op bij mij op de oprit. De fundering hiervoor is al aanwezig.

Borstwering schuur metselen

Het opmetselen van een borstwering tbv een schuur van 60 cm hoog in rood baksteen. Deze muur komt op een fundering (ringbalk) die reeds aanwezig is. Afstand tot de weg is ongeveer 30 meter. Afmeting schuur is 5 x 12.

Onze woning moet gezandstraald worden. ...

Onze woning moet gezandstraald worden. Er zit een oude witte verflaag op. De woning is rond de 140 m2 groot.

Betreft orienterende fase. Woning - ...

Betreft orienterende fase. Woning - prefab. Onderkant buitenmuur moeten stenen ingemetseld worden; drie steens hoog rekening houdend met voorwaarden vochtdoorslag (bouwvoorschriften). Stenen aanwezig. Foto's van de woning op http://www.BouwBewust.nl ; kies: De bouw van een presentatiewoning gevolgd. en daarna vanaf pagina 10.