Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

882 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, casco HSB-woning opmetselen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, voorzetgevel met isolatie, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, composiet gevelbekleding aanbrengen, steenstrips met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

woensdag 21 februari 2018

Raamdorpel vervangen

Ik wil een raamdorpel laten vervangen. Deze moet donkerbruin (model 160 x 105 x 30 mm klik) zijn. Het is een afwijkende maat van de standaardmaat. De oudere huizen gebruiken namelijk dikkere tegels.
dinsdag 20 februari 2018

Metselen en repareren van een buitenmuur

Mijn tuinmuur is omgeblazen door de blokhut. Nu moet ik deze muur herstellen met circa 5 kleine, 120 cm hoge, pilaren en 2 grote pilaren van circa 160 cm hoog. Totale schatting 23 m². Materiaal: KALKZANDSTEEN AF GEBROKEN WIT KOP/STREK CASTELL-WEISS (PLT/480ST). Aantal stuks 1200 stuks met een totale verkoopprijs van circa 900 euro ex btw te koop bij Floris. Gaarne prijs maken voor de afvoer van stenen, het vrij maken van metselwerk (aarde weghalen) en de nieuw te metselen stenen. Tevens het opnieuw opzetten van pilaarhoedjes. Zie bijgevoegde foto's.
dinsdag 20 februari 2018

Surfakote op de buitengevel verwijderen

De buitengevel met een oppervlakte van ongeveer 160 vierkante meter heeft Surfakote. Ik wil graag de laag Surfakote eraf hebben, omdat dit niet voldoende ademt, er ook gewoon niet meer uitziet en deels los zit. Indien nodig eventueel reparatie van voegen en/of scheuren. Dat dan uiteraard in verder overleg.
maandag 19 februari 2018

Buitenmuur metselen

Ik wil metselwerk laten uitvoeren op de fundering. Eerst moet er 13 m2 meter gemetseld worden en een paar weken later verder opmetselen van nog eens 64 m2. Ik zorg voor de stenen, cement en het zand.
maandag 19 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Industrieel gebouw of grote volumes Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) Weet ik nog niet Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik vraag me af of jullie ook werken met bamboe buitenmuren isolatie? Ik ben geinteresseerd in buitenisolatie gemaakt van bamboe.
dinsdag 13 februari 2018

Steenstrips zonder isolatie op de buitenmuur aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 3 vierkante meters Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aan de voorgevel boven het raamkozijn
maandag 12 februari 2018

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 18m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitenmuur verwijderen en dan bekleden met steenstrips met isolatie
zondag 11 februari 2018

Alle buitenmuren laten isoleren

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de buitenmuren. Deze wil ik laten isoleren aan de zij- en achterkant van de woning. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60-70 m2 en twee verdiepingen hoog. De woning is 16 meter lang ongeveer.
zaterdag 10 februari 2018

Crepi met isolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? 50-60 m2. Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel doorslaand vocht problemen op twee van de vier verdiepingen. Herstel/behandeling in combinatie met isolatie. Het gaat om een oppervlak van 50-60 m2. Dit is de gevel van de uitbouw.
dinsdag 6 februari 2018

Gevelrenovatie voor en achter

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de gevels aan de voor- en achterzijde van mijn woning. De woning heeft 2 woonlagen en is ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog. Tevens dienen de voegen ook vervangen te worden. Kunt u het reinigen en voegen separaat offreren voor mij?
maandag 5 februari 2018

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het betreft een houten gevel (circa 45 m2) van een hoekhuis. Hier staat constant wind en regen op en zomers zonlicht. Het hout is aan het rotten en moet vervangen worden.
zondag 4 februari 2018

Keermuur laten metselen

Het betreft het metselen van een keermuur in tuin: 1. Een ronde steensmuur, met een diameter van 3 meter. Lengte ongeveer 7,5 meter. Hoogte oplopend van 0,6 meter tot 1,4 meter. 2. Een ronde steensmuur met diameter van 3 meter. Lengte ongeveer 3 meter. Hoogte oplopend van 0,8 meter tot 1,4 meter. 3. Een steensmuur met een lengte ongeveer 4 meter, hoogte 0,8 meter. Overige uitgangspunten: - Fundering is aanwezig. - Aan de bovenkant van de keermuur een rollaag toepassen. - Voegen doorstrijken bij metselen.
donderdag 1 februari 2018

Beschadigde gevel repareren

Een busje heeft mijn gevel per ongeluk geraakt en is nu beschadigd. De metalen rand is verbogen en het hout is gescheurd. Graag wil ik het repareren/ vervangen. Van de verzekering heb ik een gespecificeerde offerte nodig hiervoor.
woensdag 31 januari 2018

Gat voor afzuigkap boren

Gat boren van 150 mm door spouwmuur (combi van baksteen en binnenmuur) voor nieuwe afzuigkap.
maandag 29 januari 2018

Tuinmuurtje met stormschade opnieuw metselen

Na de stormschade moet er een muurtje van 1.20 meter x 2 meter opnieuw metselen.
maandag 29 januari 2018

Tuinmuur in de achtertuin opnieuw metselen

Tijdens de zware storm is het grootste deel van de tuinmuur van de achtertuin omvergewaaid. Dit willen we laten herstellen. De afmeting van de muur is circa 5.5 meter.
zondag 28 januari 2018

Gevelvoegen vervangen

Het vervangen van oude voegen van buitenmuur van hoekwoning + losstaande berging. Totaal Ongeveer 100 m2. De woning heeft een plat dak en heeft slechts 1 etage, dus maximaal 6 meter hoog. Locatie is goed bereikbaar.
zondag 28 januari 2018

Dorpel / vensterbank repareren of vervangen

Het vervangen van een steen uit een vensterbankje aan de buitenzijde van de woning. Het huis is van 1957. Gangbare steen. Zie foto als bijlage.
zondag 28 januari 2018

Stenen dorpel vervangen

Het vervangen van een dorpel steen zie foto als bijlage
zaterdag 27 januari 2018

Schoorsteen reinigen

Er zit mos groei op het metselwerk van de schoorsteen, dit moet verwijderd worden. Zie bijgevoegd deel uit bouwkundig rapport.
zaterdag 27 januari 2018

Tuinmuur na de storm herstellen

Door de storm van verleden week heeft mijn tuinschuur de 3 pilaren van mijn tuinmuur weggedrukt. Dus ik wil graag deze herstellen het gaat om een stuk van 3. 80 meter waar 3 pilaren op stonden van 22 x 32 x 75 met een pilaarhoedje. Kunt u een prijs opgave doen wat ons dit gaat kosten.
woensdag 24 januari 2018

Verwijderen van muurankers en gevel renoveren

Muurankers zijn waarschijnlijk gaan roesten waardoor er barsten in de gevel naast de voordeur zitten. Deze muurankers moeten verwijderd worden en dan de gevel gerenoveerd. Het gaat om 2 a 3 barsten die opgeknapt moeten worden. Goed bereikbaar.
dinsdag 23 januari 2018

Coating op balkons aanbrengen

Ik wil graag via onze VvE voor de balkons voor de 3 appartementen (1 t/m 3 hoog) een waterdichte coating aan laten brengen. Mogelijk zijn hier ook wat kleine betonreparaties nodig. De balkons hebben een afmeting van 6 meter bij 1 meter. Graag een all-in prijsopgave (parkeerkosten, reiskosten).
dinsdag 23 januari 2018

Buitenmuren impregneren

Impregneren van de buitenmuren van een woonhuis. Voorgevel heeft een oppervlakte van 6 meter bij 6,5 meter min de ramen en een deur. Zijgevel betreft 10 meter bij 2,5 meter. Gemakkelijk toegankelijk.
dinsdag 23 januari 2018

Isolatie en afwerking

Wij hebben last van doorslaand vocht en ons huis is niet geïsoleerd. Wij willen graag een totaal oplossing om zo af te zijn van kou en vocht. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Partners

Partners van Casius