Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

904 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevelisolatiesysteem aanbrengen, gevel bekleden met eterniet, tuinmuur van steen metselen, buitengevel stucen, vuil metselwerk uitvoeren voor woning, gevel schoonspuiten en waterdicht maken, gevel isoleren met crepi en ramen vervangen, isoleren en restaureren met crepi, natuursteen monteren op hoge gevel, crepi op gevel aanbrengen, isoleren buitengevel, cementbepleistering met isolatie aanbrengen, muren stuken/spuiten, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen, metselwerk aan muren in achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

maandag 23 april 2018

Spouwmuur leeghalen

Hoekhuis had Schrijvers systeem in de gevel. Deze verwijderd maar er ligt nog wat oude cementresten en isolatiekorrel en puin op de fundering in de spouw. Circa 10 meter. De gaten waarin het schrijverssysteem was aangebracht moeten weer dicht gemetseld worden huis uit 1955 in Zandvoort aan de Ik wil als het weer schoon is en het vochtprobleem is opgelost, weer gaan isoleren van de spouw met grijze korrels of supafil
vrijdag 20 april 2018

Gevel renoveren met steenstrips

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Situatie: dwarsbalk over breedte van de gevel dat is ingemetseld en daaroverheen een Trespa plaat. Dit wil ik graag laten vervangen door eventueel steenstrips. Herstellen naar de oude situatie. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden.
vrijdag 20 april 2018

Isoleren en stuken buitenmuur

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft het isoleren van de buitenmuur en daarnaast willen we het mooi af laten stuken. Ook moet het rond de ramen mooi afgewerkt worden aangezien de ramen er nieuw in zijn gezet.
donderdag 19 april 2018

Metselwerk aan schoorsteen

De vierpijpse schoorsteen van ons huis is in 1992 gedeeltelijk nieuw opgemetseld. De tweesteense afdeklaag is door roestwerking van een ingemetseld rooster inmiddels losgeraakt en enkele stenen liggen los. Het een en ander dient dus te worden gerepareerd. De ligging van de schoorsteen is tussen twee belendende dak helften en hij is via een zolderraam goed bereikbaar.
donderdag 19 april 2018

Gevel renoveren

Er zitten dakpannen op het dak maar de zijgevel heeft plastic schroten en slecht hout dat aan vervanging toe is. Het gaat om ongeveer 40-50 m2. Een steiger is te plaatsen.
woensdag 18 april 2018

Cementbepleistering met isolatie aanbrengen

Betreft een achtergevel van een grachtenpand (niet monumentaal), waar het huidige stucwerk scheuren vertoont/ vervangen dient te worden. Totaal 4 etages, inclusief kap verdieping (mansarde), vanaf de eerste verdieping (onderste verdieping betreft een plat dak). Circa 5,5 meter breed, circa 11 meter hoog, 7 kozijnen. Ook geïnteresseerd in isolatie.
dinsdag 17 april 2018

Metselwerk boven kozijn achter zonnescherm repareren

Ik wil metselwerk boven het kozijn herstellen. Circa 3 steenlagen boven het kozijn en voor de baksteen latei liggen los. Zie bijgevoegde foto's.
maandag 16 april 2018

Muur voor aanbouw metselen

Voorkant van een aanbouw metselen. Om het raamkozijn heen. Ongeveer 4 m2. Metselaar gezocht met spoed. Graag mailen.
maandag 16 april 2018

Schoorsteenlood en dakpannen vastzetten

Ik woon in een hoekwoning en het lood van de schoorsteen is losgekomen net als een aantal dakpannen. Ik zoek iemand die dit kan herstellen. Daarnaast zit er volgens mij ook een vogelnest (mocht je hem vinden) dan graag deze ook verwijderen. Dak is niet goed bereikbaar, zal iets van een hoogwerker/ladder/steiger nodig zijn.
maandag 16 april 2018

Balkonherstel

De balkons aan de achterzijde van ons pand, bouwjaar 1925, zijn flink aan onderhoud toe. Dit is gebleken tijdens inspectie voor een MJOP. Aan de onderkant laat het stuc los en er is ook roest geconstateerd. Het betreft 3 balkons die van de bovenzijde opnieuw waterdicht moeten worden gemaakt middels coating en 2 die aan de onderzijde moeten worden hersteld. Ik zou van u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor deze herstelwerkzaamheden.
zaterdag 14 april 2018

Gevel voegwerk renoveren

De achtergevel is ongeveer 11 m2 en is nog in goede staat deze is ongeveer 8 jaar geleden opnieuw gevoegd. De voorgevel moet eerst opnieuw gevoegd worden deze is ongeveer 16 m2. De spouwmuren zijn al volgespoten met isolatie. Voorafgaand aan het opnieuw bekleden van de gevel moet eerst het dak en de kozijnen nog vervangen worden wanneer dit precies plaats gaat vinden weet ik nog niet maar dat zal dit jaar waarschijnlijk nog gebeuren. Gelieve alleen info per mail.
zaterdag 14 april 2018

Metselwerk uitvoeren

Graag wil ik een kozijn in een draagmuur plaatsen, hiervoor moet er een IPE balk van 1,60 meter in de muur gemetseld worden. Hea100 balkjes, stempels, stenen en mortel is reeds aanwezig. De muur zal reeds uitgefreesd zijn en gestempeld. Het betreft puur het metselwerk dat de vakman dient uit te voeren.
zaterdag 14 april 2018

Klimop van gevel verwijderen

Ongeveer 2 meter lang, gedroogde klimop verwijdering in Amsterdam, zij kant van de huis, 2 hoog (zie foto). Wie kan ons helpen?
donderdag 12 april 2018

Muur met grote scheuren repareren

De muur op het zuiden van ons huis heeft een grote scheur aan beide kanten (links en rechts). De scheur loopt ook door de stenen heen. Beide scheuren zijn ongeveer 1 meter lang. Hoeveel gaat het kosten om dit te laten metselen? Komt er eerst iemand langs om dit te bekijken?
donderdag 12 april 2018

Gestucte border in de tuin laten maken

Ik wil in mijn achtertuin een wit gestucte border. Een border van 4 meter lang, 60 centimeter diep en 50 centimeter hoog. Met een klein hoekje erin van 75 centimeter hoog en 110 centimeter breed, zodat het een L-vorm wordt. Ik heb een foto als voorbeeld.
dinsdag 10 april 2018

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Wij hebben voor en achter een houten gevel van samen circa 70 vierkante meter. Deze willen we laten vervangen door Keralit. Er zitten samen 4 kozijnen in die wij willen behouden.
dinsdag 10 april 2018

Gevel vervangen voor kunststof gevel

Het is een puntgevel van ongeveer 60 vierkante meter. Momenteel zit er een houten Zaanse gevel op, dit willen we laten vervangen door een bordeaux rode kunststof gevel.
zondag 8 april 2018

Gevelreiniging en voegherstel

Ik wil mijn voorgevel van nog 35 m2 laten reinigen en de voegen moeten hersteld worden (met knipvoeg).
zondag 8 april 2018

Voegwerk van de tuinmuur herstellen

Ik wil het voegwerk van de tuinmuur laten herstellen. Deze is gescheurd. Het gaat om een deel van de tuinmuur. Het stuk metselwerk is ongeveer 3,5-4 m2.
zondag 8 april 2018

Surfakote van de buitengevel verwijderen

Wij hebben op de buitengevel (begane grond en 1e verdieping van een 2 onder 1 kap woning) een surfakote coating die we verwijderd willen hebben. Logischerwijs willen wij de overlast voor onze woonomgeving zoveel mogelijk beperken. Wat is de m2 prijs en plan van aanpak? Ik denk dat het rond de 100 m2 is maar ik zou het niet weten.
zaterdag 7 april 2018

Please get in touch asap

Hello, we have water getting in one of the windows because the \fuga\ between bricks on the outside is gone. We would like to do some emergency repair as well as get a quotation to do the brickwork for the entire VVE Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz Vloeren afplakken Vierkante meter: 70
woensdag 4 april 2018

Gevel bekleden met hout en isoleren

We willen graag de buitenmuur (circa 35 m2) van ons huis uit 1925 laten isoleren en daarna afwerken met hout. Het betreft geen spouwmuur.
dinsdag 3 april 2018

Buitengevel verduurzamen met crepi

Een vrijstaand vrijstaand koetshuis. De buitengevel is bewerkt met een casette structuur. Een brede bakgoot rondom. Het gaat het isoleren en verduurzamen van alle vier de muren van het huis. De oppervlakte ligt tussen de 100 en 200 m2. Ik denk zelf aan een isolatie techniek als crepi.
dinsdag 3 april 2018

Kattenluik in de muur maken

Graag zou ik de mogelijkheid en de kosten willen weten voor het plaatsen van een kattenluikje in de muur tussen de berging en de gang. Dit is een spouwmuur. Kunt u aangeven wat hier de mogelijkheden in zijn?
maandag 2 april 2018

Isoleren van de gevel en reinigen van de gevel

Het betreft het isoleren van de zijgevel van mijn woning. Oppervlakte 8 x 12 meter breed. De muur is vanaf de binnenzijde geïsoleerd met isolerende stucplaten (beperkte isolatie). Het betreft een steens muur zonder spouw. Deze dient van buitenaf geïsoleerd te worden. Momenteel zit er Surfakote op. Verder wil ik graag dat de voorgevel gereinigd wordt. (circa 36 m2).

Partners

Partners van Casius