Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

878 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, blokken lijmen in bedrijfspand, stralen, impregneren en voegen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

vrijdag 15 december 2017

Gevel reiniging/ - renovatie

Wij hebben een huis op het oog waarvan de gevel gereinigd, en op bepaalde plekken gerepareerd (voegen) moet worden. Totale oppervlak is ca. 120m2. Graag ontvang ik een prijsindicatie hiervoor. Bij voorbaat
vrijdag 15 december 2017

Voegen impregneren reinigen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het reinigen, opnieuw voegen en impregneren van mijn zijgevel. De gevel is cirda 8 meter lang. Goothoogte is circa 2,75 en nokhoogte circa 5 meter. Er zit een raam in van 1,10 bij 1,10 en een voordeur. Graag hoor ik van u wat dit gaat kosten.
vrijdag 15 december 2017

Blokken lijmen in bedrijfspand

Wij hebben een bedrijf pand in aanbouw waar 0ngeveer 600 m2 schoon lijmwerk gedaan moet worden met stenen tussen kolommen in. De hoogte van de muren is 7 meter waarvan 7 x 9 meter lang en 4 x 5 meter lang. Wat gaat dit kosten met of zonder stenen? Het gaat om 7 loodsen Graag een offerte per vierkante meter of een offerte met aannemerssom.
vrijdag 15 december 2017

Stralen, impregneren en voegen gevel

Wij hebben een woning gekocht. Ik wil daarvan de gevel laten reinigen impregneren en opnieuw voegen, zo’n ouderwetse dikke voeg. De woning staat op Funda dus jullie kunnen kijken. Er komen ook nieuwe kozijnen in dus kan het er dan beter voor of na? En we krijgen pas 15 Maart de sleutel. Kunnen jullie mij een offerte sturen van dit alles.
donderdag 14 december 2017

Schoorsteen renoveren

Ik ben een monumentenpand aan het opknappen, waar aan de schoorsteen aan de buitenzijde ( 5,5 meter hoogte) lekkage verholpen moet worden en waarschijnlijk aan de binnenzijde een coating of nieuwe pijp aanbracht dient te worden. Het gaat om een dubbel kanaals pijp vanaf de 1e verdieping naar boven.
donderdag 14 december 2017

Graffiti verwijderen van gevel en pilaar

Graffiti verwijderen van zijgevel bedrijfspand. Het merendeel van de graffiti zit op de lichte stenen. Tot een meter of twee hoogte. Zie de bijgesloten foto. Ook op een betonnen pilaar zit graffiti. Ik kan daar ook foto's van sturen.
woensdag 13 december 2017

Gat boren in muur voor afzuigkap

Dames en heren, ik zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van ca. 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden.
woensdag 13 december 2017

Gat boren voor de afzuigkap

Dames en heren, k zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van circa 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden. Bijgevoegd vindt u ook de bouwtekeningen. Alvast bedankt voor uw antwoord.
dinsdag 12 december 2017

Schoorsteen repareren

Mijn dak lekt bij de schoorsteen. Het lood is aan vervanging toe en metselwerk van de schoorsteen is totaal weg. Het huis heeft 2 verdiepingen en het dak is simpel te bereiken via het dak van de buren. Mijn buren zouden hun schoorsteen ook eventueel willen repareren.
dinsdag 12 december 2017

Erfafscheiding metselen

De muur die op dit moment als erfafscheiding staat dient te worden afgebroken en het puin afgevoerd. Daarna zal er een nieuwe fundering gemaakt moeten worden en een muur gemetseld. De lengte is ongeveer 3 meter en de hoogte 2 meter.
zaterdag 9 december 2017

Voegherstel buitenmuur

Wij ondervinden lekkage doordat de voegen slecht zijn op onze buitenmuur (muur op het zuidwesten). We zijn ons aan het oriënteren op de verschillende mogelijkheden voor herstel en willen offertes vergelijken. Het gaat om één verdieping namelijk de eerste verdieping, de begane grond is een uitbouw en de tweede verdieping is later erop gezet. Oppervlakte van de muur: 5 meter bij circa 3 meter hoog. Er zitten 2 kozijnen( 1.34 x 1.27 cm ) in.
zaterdag 9 december 2017

Voegwerk vervangen van een hoekwoning

Ik wil het voegwerk van onze hoekwoning uit bouwjaar 1974 graag laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 75 m² gewone voegen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
zaterdag 9 december 2017

Lekkage in de gevel opsporen

Ik heb binnen mijn woning last van een lekkage. Ik vermoed dat het een spouwmuur /gevel lekkage betreft (waarschijnlijk een bouwtechnische oorzaak). Kunnen jullie voor mij onderzoeken waar het probleem vandaan komt, zodat ik aan de hand van deze informatie het kan laten maken? Informatie woning: Jac. P. ThijssepleinLR Hilversum Etage = 3, hoogte 6,5 tot 8,5 meter (eengezinswoning) Foto's toegevoegd Indien mogelijk ontvang ik graag een offerte van u voor lekkage detectie en eventueel herstel.
vrijdag 8 december 2017

Vervangen van voegwerk

Mijn moeder heeft een aanbouwschuur. Het voegwerk hiervan lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. Dit ondanks dat de woning uit 1987 is. Ik zou graag uw prijs horen voor het vervangen van het huidige voegwerk. Het gaat om 2 vlakken van 2 bij 3 meter. Ruim genomen.
donderdag 7 december 2017

Voegen vervangen van een buitenmuur

Wij hebben in ons kantoorpand vochtdoorslag door een blinde gemetselde muur van 35 m² op de begane grond. Aan de onderkant van die muur is het aan de binnenzijde nat. We willen het voegwerk daarvan graag laten vervangen. De klus moet worden uitgevoerd vanuit de tuin van de buurman, die is hiermee al akkoord. We willen tijdens kantoortijden een afspraak maken, zodat u de muur kunt beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.
woensdag 6 december 2017

Gat voor afzuiging boren

Ik wil dat er een gat van 15 cm wordt geboord zodat er een afzuigkap geplaatst kan worden.
dinsdag 5 december 2017

Badkamermuren metselen

Voor een uitbreiding van de badkamer moeten er 2 muren van elk ongeveer 192 x 255 gemetseld worden. Dit is deel van een veel grotere klus, maar daar heb ik al mensen voor.
dinsdag 5 december 2017

Verflaag van buitenmuur zandstralen

Ik wil de oude verflaag verwijderen van de buitenmuur door middel van zandstralen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2.
maandag 4 december 2017

Tuinmuur maken aan de zonnezijde

Enkelsteens tuinmuur met schuine steunberen 2,2 mtr hoog 25 mtr lang.
donderdag 30 november 2017

Schoorsteenrenovatie en voegwerk

Ik wil graag schoorsteenrenovatie/herstel en opnieuw voegen van woning aan voor en achterkant realiseren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2. Eventueel ook een nieuwe latei plaatsen aan de voorkant. Eventueel wil ik ook een offerte of indicatie voor het slopen van de schoorsteen in plaats van renoveren. Weet alleen niet zeker of dit is toegestaan van de gemeente, daar ben ik nu mee bezig. Eventueel zou de vakman het puin kunnen afvoeren maar dat kan ik zelf ook doen.
donderdag 30 november 2017

Graffiti van bakstenen muur verwijderen

Verwijderen graffiti van muur. Het 'kunstwerk' is iets van 2 m bij 1. 6 m. De gemeente wil het niet doen, vreemd genoeg, omdat het een koopwoning betreft, of zo... Graag een offerte.
woensdag 29 november 2017

Voegwerk gevel vervangen en impregneren

Ik wil het voegwerk vervangen van een tussenwoning aan de voor- en achterzijde en de garage. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen. Met de steiger is het voegwerk makkelijk te bereiken en de woning is 38 m2 en de garage is ongeveer 15 m2.
woensdag 29 november 2017

Voegwerk vernieuwen van een tussenwoning

Wij willen de voor- en achtergevel van onze tussenwoning opnieuw laten voegen. We willen een afspraak maken om de gevels te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.
woensdag 29 november 2017

Gat door buitenmuur boren

Wij willen een gat van 15 cm doorsnede laten boren door de buitenmuur, zodat daar de afvoer van de afzuigkap op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
maandag 27 november 2017

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Twee poeren metselen inclusief fundering. Ik wil graag 2 gemetselde poeren aan het begin van de oprit plaatsen. Eventueel kan ook het hekwerk geplaatst worden als u dat doet. Details: - Poeren 180 cm hoog; - Lengte x breedte is 55 cm x 55 cm; - 1 Poer met natuurstenen brievenbus; - 1 Poer met natuurstenen plaat met huisnummer ingegraveerd; - Op beide poeren een natuurstenen afdekplaat; - Op beide poeren komt verlichting op een sokkel die wij zelf leveren. Zal ook zorgen dat stroomvoorzieningen zijn, maar een en ander dient dus wel aangesloten en gemonteerd te worden; Er komt een hekwerk aan te hangen.

Partners

Partners van Casius