Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

971 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

vrijdag 10 juli 2020

Schoorsteen renovatie

Er zit een scheur in onze schoorsteen dus deze moet gerenoveerd/gerepareerd worden. Ik denk dat de schoorsteen ongeveer 1.5 meter hoog is. Graag nodig ik u uit om te kijken wat er moet gebeuren om dit te herstellen.
donderdag 9 juli 2020

Het herstellen van de voegen achtergevel

Aan de achterkant van mijn woning, laten de voegen los. Het huis staat op het zuiden, dus s`middags vol in de zon. Het is een tussenwoning. Ik wil graag dat er naar de voegen wordt gekeken en wat de kosten zijn als ze gevoegd moeten worden. Twee verdiepingen, rechte gevel van ongeveer 50 m2.
maandag 6 juli 2020

Dakverbouwing 35m2

Ik wil graag nieuwe kunststof panelen laten plaatsen op een dakopbouw van 35 m2. Graag zo snel mogelijk een offerte als het kan. Ik wil deze oppervlakte ook misschien laten isoleren.
maandag 6 juli 2020

Gaten boren + ventilatieroosters plaatsen in buitenmuren

Onlangs hebben we spouwmuur isolatie laten aanbrengen, waardoor onze woning nu beter geïsoleerd is. Maar graag willen we nu wat meer frisse lucht in huis, zonder dat we altijd een raam open moeten laten staan. We willen graag gaten in de buitenmuur met ventilatieroosters, die we van binnenuit handmatig open en dicht kunnen doen. Nodig: Gaten boren in buitenmuren: 4x2 ventilatieroosters plaatsen (binnen en buiten). Het gaat om 4 kamers op de 1e etage. Is dit iets dat jullie zouden kunnen? En wat zou zoiets ongeveer kosten?
maandag 6 juli 2020

Gat voor airco boren 65mm

Ik wil een gat laten boren voor mijn airco door de spouwmuur heen (jaren 30 huis, baksteen). Het gaat om een gat van 65 mm.
woensdag 1 juli 2020

Gevel isoleren

Heb on-geïsoleerde gevels, halfsteensklamps aan buitenzijde geschilderd. Gevel is 30 m2, deze wil ik graag laten isoleren voor de winter.
woensdag 1 juli 2020

Bovenste gedeelte achtergevel voegen

De achtergevel op de eerste en tweede etage zou moeten worden gevoegd 50 vierkante meter schat ik, liefst voordat er geschilderd wordt, dus op korte termijn.
dinsdag 30 juni 2020

Voorgevel uit 1903 voegen en impregneren

De bakstenen voorgevel (6 meter breed) van onze tussenwoning (1903) heeft afbrokkelende voegen. We zouden deze graag laten herstellen, dus opnieuw voegen en daarna impregneren. ik schat de te behandelen geveloppervlakte op 15 a 20 m2.
vrijdag 26 juni 2020

Reiniging van drie gevels

Ik wil graag een offerte over mijn drie gevels die gereinigd dienen te worden. Ik wil weten of dit het best met stoom of met hoge druk kan. Het gaat om een totale oppervlakte van 150 m2.
vrijdag 26 juni 2020

Gat laten boren in de buitenmuur ivm airco

Ik wil 3 gaten boren in gevelmuur. [ metselwerk dubbel ] op bijv 50 cm hoogte vloer. i.v.m. mobiele Airco. in een verzorgingshuis Slang is 150 mm
donderdag 18 juni 2020

Gevel renovatie

In eerste instantie gaat het alleen om mijn aanbouw waar de keuken in gesitueerd is (+-35 m2), in een later stadium wil ik de rest van mij hoekwoning voorzien van zowel spouwmuur- als gevelisolatie met sierpleister (+-100 m2). Voor dit laatste zou ik graag een grove prijsinschatting willen gezien ik daar een vergunning voor moet aanvragen.
donderdag 18 juni 2020

Schoorstenen opnieuw voegen

Ik heb 3 schoorstenen en ik wil ze opnieuw laten voegen. Het is bij elkaar 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 16 juni 2020

Composiet gevelbekleding plaatsen

Het betreft de gevel aan de achterzijde van de woning, van de 2e verdieping van het huis. Breedte gevel ong 6 meter, hoogte ongeveer 2 meter. Gelegen op zuidwest kant. Op dit stuk gevel zitten 2 ramen (oppervlakte rond 1.9 en 1.7 m². Dus totaal oppervlak dat bekleed moet worden is rond 8.5 m². Momenteel zit er houten gevelbekleding tegen aan (die dit hele stuk gevel, behalve natuurlijk de ramen, beslaat). En die is aan opknapbeurt/vervanging toe. Wij kiezen voor dat laatste en dan de overstap naar composiet.
maandag 15 juni 2020

Schoorsteen nakijken en indien nodig renoveren

In onze (kleine) keuken hebben we een traditionele schouw met een afvoer. Die willen we gaan gebruiken als afvoer voor de afzuigkap (die we nog niet hebben). De vraag is (1) kunnen we de afvoer gebruiken? Is die veilig voor dit gebruik en, (2) zo neen: wat is daarvoor nodig tegen welke kosten? Op basis daarvan besluiten we vervolgens of we een ons een afzuigkap kunnen veroorloven,
vrijdag 12 juni 2020

Doorbraak van 80 cm breed in draagmuur dichtzetten

Jaren geleden heb ik mijn huurwoning op de 1e verdieping gekocht, door geluidsoverlast ben ik er achter gekomen dat in de draagmuur naar de buren over een breedte van 80 cm. de draagmuur is opgevuld met gipsplaat. Blijkbaar heeft een vorige huurder ooit illegaal een doorbraak gemaakt van de ene huurwoning naar de andere. Ook de buren klaagden over geluidsoverlast. Graag isoleren en aan weerszijden deze doorbraak vakkundig dubbelzijdig dichtmetselen of volstorten met beton ? Als we maar van de geluidsoverlast af zijn en het aan beide zijden netjes wordt afgewerkt met stuc.
vrijdag 12 juni 2020

Oud stucwerk herstellen op de gevel

Wij willen graag het stucwerk van de buitengevel laten herstellen en impregneren. Op sommige plekken is het huidige stucwerk gebarsten en komt er vocht door de gevel. Het betreft naar schatting circa 75 m2. De buren willen mogelijk ook mee doen. Dat is ook circa 75 m2. Kunnen we contact hebben over de benodigde werkzaamheden en de offerte?
vrijdag 12 juni 2020

Gevel renoveren

Ik wil graag mijn aanbouwschuur buitenmuur aan de kant van de buren (dus 1 kant) welke ongeveer 7 m breed x 2.30 m hoog (~16 m2) is renoveren. Het is enkelsteens (kan helaas geen foto mee sturen) wat slecht is gevoegd meer dan 20 jaar geleden. Deze willen we graag netjes maken, lekkage vrij, en het liefst ook een soort van isolatie platen en daarover stucen. Spuitkurk klinkt ook interessant, we zoeken dus ook advies wat de meest goedkope en isolerende oplossing is. Tevens is het boeideel niet helemaal meer volledig vanwege dat de schuur die op de grond van de buren stond weg is gehaald en nu een deel van de zinken boeideel onderbroken is. Dit moet ook hersteld worden. Graag advies en mogelijk een offerte op basis van dit advies.
donderdag 11 juni 2020

Metselwerk en voegwerk laten uitvoeren

Aan de opdrachtgever willen wij aanbieden om de gevel te voorzien van een nieuwe isolatielaag. Om deze reden zou de 325 m² metselwerk gedemonteerd worden en na het aanbrengen van de isolerende laag weer opgemetseld moeten worden in wildverband met een standaard voeg. De locatie is hoofddorp, buiten en niet hoger dan 3 meter.
donderdag 11 juni 2020

Gevel stucen

Het gaat om een vrijstaande woning van 20 jaar oud. Ik wil de gevels laten stucen. Het is nu gemetseld. De oppervlakte is 90 m2.
woensdag 10 juni 2020

Het vervangen van rabatdelen door keralit platen

Wij hebben een kap (dak) boven onze garage. De garage zelf is metselsteen. Vanaf 2,5 mtr hoogte volgt de opbouw. De zijgevel ( niet huiszijde) waar nu een soort Rabat geschroefd op zit. Onderste lengte is 8, 5 m1. Vanuit het midden 4,25 is de nokhoogte 3 mtr. In de zijgevel zitten 2 staande raamkozijnen van ca. 40 cm breed en ca 2,0 mtr hoog. En een doorvoer met kapel voor de doucheventilator. Ons idee is Keraliet in de vorm van potdeksel in gebroken wit of groen. Naast de garage is een small en heg en een brede stoep van ca 1,5 mtr.
woensdag 10 juni 2020

Het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk

Spouwmuur wordt volgespoten in juli. graag offerte voor 75 m2 isolatieplaten 2cm (vanwege kozijnen) monteren en het geheel af stuccen. Betreft een achtergevel voorgevel en deels zijkant woning omdat over de hele lengte een schuur staat. De achtergevel is twee verdiepingen en aan de voorkant zit een schuur gebouwd, dus dit is alleen tot nok.
maandag 8 juni 2020

Buitenmuur laten voegen

De muur van het dakterras moet gevoegd worden. Dakterras is op de 3e verdieping van mijn woning.
maandag 8 juni 2020

Latei plaatsen boven deuren en raam

Er wordt een nieuw kozijn geplaatst bij ons. De onderste rij stenen boven het huidige kozijn ligt los en zal bij verwijderen huidig kozijn loskomen. Ik zou graag een latei geplaatst hebben boven dit kozijn. Breedte is 2,40 meter. Wat betreft het materiaal van de latei ben ik opzoek naar de kwalitatief beste oplossing.
maandag 8 juni 2020

Gevel isoleren en bekleden

Oud huisje uit 1917/1930 enkelsteens rondom met rabatdelen bekleed dit moet er eerst af en dan isoleren en met composiet of kunststof rabbatdelen bekleden. De daken willen wij ook graag vanaf buiten laten isoleren / vernieuwen puntdeel zijn pannen en platdak is bitumen wat vernieuwd moet worden Het gaat om ongeveer 100 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
maandag 8 juni 2020

Gevelbekleding vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de huidige houten gevelbekleding vervangen door kunststof bekleding. Het gaat om circa 54 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius