Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

956 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

donderdag 26 maart 2020

Gevel reinigen

We zijn de spachtelputz van de buitenmuur aan het verwijderen, maar er blijft af en toe nog een kalklaag achter. We willen de baksteen zo goed mogelijk terug zien. Het is een jaren 30 woning!
woensdag 25 maart 2020

Zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel

Ik denk aan een 3.5cm pakket, om zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitenkant. Het huis is ongeveer 6 x 8, waar nog wel een erkertje in zit denk misschien 50m2. Ik heb al een 3d plaatje gemaakt Op dit moment is de woning aan de binnenkant geïsoleerd maar wegens funderingsherstel moet de bg vloer er uit. Nu zijn wij aan het onderzoeken of isoleren aan buitenkant een optie is.
zondag 22 maart 2020

Gevelgaten dichtmaken na isolatie

Wij hebben onze spouwmuur laten isoleren dus er zullen best wat kleine gaatjes in de muur zitten die gedicht moeten worden.
zaterdag 21 maart 2020

Buitengevel isoleren

Wij hebben 1 zijde van de woning waar geen spouw is en die willen wij aan de buiten zijde laten isoleren. Het gaat om 15 m2.
dinsdag 17 maart 2020

Latei boven deur herstellen

Er zit een horizontale scheur in onze latei. Dit wil ik graag laten herstellen.
maandag 16 maart 2020

Bestaande "steunbeer" aan rechterachterkant huis repareren/deels vernieuwen

Wij wonen in een splitlevel woning die aan beide kanten (L/R) zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien is van een z.g.n "steunbeer"(muur) als overbrugging van twee spouwmuren (tussen buren en mij). Deze "steunbeer" (aan de R. achterkant van het huis) is halverwege de hoogte beschadigd door het opgehangen van zonweringen. Nu is de vraag of deze "steunbeer" gerepareerd kan worden over ca. 12 tot 14 rijen stenen en wat zijn hiervan de kosten? Dan wel dat de gehele "steunbeer" vernieuwd zou moeten worden? Het gaat om ongeveer 1 m van beneden naar boven, 1,5 steen breed en 1,5 stenen diep. Het loopt van de begane grond t/m de 1e etage, dus tot de dakrand. Lijkt me verstandig om een afspraak te maken om te komen kijken alvorens een offerte uit te brengen? Hoor graag van één van uw offerte uitbrengers.
maandag 16 maart 2020

Nieuwe opbouw bekleden gevel met natuurlei

Nieuwe opbouw bekleden met natuurlei. Product Lei Vitoria 57 lever ikzelf. 73 m2. Situatie is niet gecompliceerd, de bekleding moet tegen een vlakke gevelwand geplaatst worden en er staan steigers. Wij moeten wachten tot gemeente de tekeningen goedkeurt, dit zal zo rond de 3 tot 4 maanden zijn, voordat wij kunnen beginnen.
zondag 15 maart 2020

Herstellen van scheur in metselwerk

Repareren van een scheur in een gemetselde buiten muur van de bijkeuken. Begane grond tot goothoogte.
woensdag 11 maart 2020

Opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel

1. Nieuw metselwerk ca. 15 m2 bestaande uit stenen van Vogelensangh openieuw verdiept (ca. 1 cm.) voegen. Helaas heeft onze aannemer die de uitbouw heeft gerealiseerd het werk niet goed uitgevoerd. terugliggend een centimeter 2. Scheuren repareren met wapening en opnieuw voegen. Ik heb foto's beschikbaar dit zou ongeveer 5m2 zijn.
woensdag 11 maart 2020

Buitengevel isoleren en bekleden met steenstrips

Twee gevels in volle zon, nu voorzien van een afbladderende stuclaag. Huis uit 1914. Buitenisolatie met steenstrips gewenst.
woensdag 11 maart 2020

Huis opnieuw voegen

De gevels moeten nodig gereinigd worden en opnieuw gevoegd worden. Ik woon in een hoekhuis, dus voor- en achtergevel en zijmuur. Eventueel ook isoleren en impregneren.
donderdag 5 maart 2020

Balkon renoveren

Ons huis uit 1950 heeft een betonnen balkon van ongeveer 330 bij 95 cm. De verf bovenop is versleten en onderop bladdert het. Wij willen raag het balkon opnieuw waterdicht laten maken en schilderen. Materiaal graag mee laten nemen door vakman. Graag in overleg mogelijkheden voor verf.
woensdag 4 maart 2020

Voegwerk herstellen

Een deel van mijn gevel moet opnieuw worden gevoegd. Het gaat om 11 vierkante meter. Het om de gevel bij de bijkeuken op de begane grond.
dinsdag 3 maart 2020

Buitenmuur opnieuw voegen

Door een lekkage aan en dak zijn de voegen circa 2 m2 eruit gesleten. Ook hebben we de tuin afgegraven waardoor een deel van de buitenmuur vrijgekomen is. Ook met bijna geen voegen. Daarom willen we de gehele achterkant laten uit slijpen en opnieuw voegen. Totaal circa 8 m2
maandag 2 maart 2020

Opnieuw voegen en impregneren voorgevel 120 m2

Betreft de voorgevel van een heel pand van een VvE. Ten behoeve van de VvE is een indicatie gewenst van de kosten van een eventuele opnieuw voegen en en impregneren + de noodzakelijk daarvan. Afhankelijk van de noodzaak en het tijdsbestek/termijn kunnen wij een en ander gaan begroten. Totaal oppervlak zal ongeveer een 120 m2. zijn
maandag 2 maart 2020

Achterkant huis recht op laten trekken

Wij willen graag de achterkant van ons huis recht op laten trekken (is ongeveer 5 m breed) en aan de voorkant zou er dan een 5 meter lange dakkapel komen (zonder afwerking). De buren aan de rechter kant hebben het al laten doen. Graag willen wij dit door 1 iemand/bedrijf laten uitvoeren.
zaterdag 29 februari 2020

2x Zijmuur metselen

Ik ontvang graag een offerte voor het opmetselen van 2x buitenmuur op fundering. 3,5 meter x 2,5 meter hoog per muur.
vrijdag 28 februari 2020

Zijgevel isoleren

Betreft de zijgevel van de woning. Nadat de dakopbouw geplaatst is, dient in één keer de hele zijgevel aan de buitenzijde geïsoleerd te worden. De gevel (met opbouw) is ongeveer 9 m hoog. Het betreft maximaal 80 m2.
vrijdag 28 februari 2020

Appartementencomplex hydrofoberen

Het hydrofoberen overeenkomstig opgave BDA rapport 19-G-0216 d.d. 21 jan. 2020. Een alternatieve werkwijze hydrofoberen mits onderbouwd kan aangeboden worden. Het betreft alle gevels met uitzondering van de geveldelen die in beschermd balkongebied liggen. De gevels zijn voor het laatst behandeld in 2009, herstel voegwerk en hydrofoberen heeft toen plaats gevonden. Het kan zijn dat voor het hydrofoberen hier en daar wat klein gevelherstel nodig is. Afmeting complex hxdxb = 28 x 25 x 25 mtr. Het rapport BDA wordt u gezien de bestandgrootte separaat toegezonden. Aan de genoemde lekkage 9e etage zuidgevel hoeft geen aandacht geschonken te worden. De offerte zouden we gaarne voor 25 mrt. a.s. ontvangen.
vrijdag 28 februari 2020

Dilitatievoeg vervangen gevel

Ik wil 2 dilatatievoegen laten vervangen bij een hoekhuis in Purmerend. Beide voegen beginnen op een hoogte van 2.25 en eindigen op 8,77. Ze worden onderbroken door 2 ramen per voeg, dit geldt voor beide voegen.
donderdag 27 februari 2020

Poreuze achtergevelhoek renoveren, herstellen metselwerk oude trapgevel

Het gaat om een poreuze hoek in de achtergevel (1 x 1,5 meter) : loshalen oude metselwerk en opnieuw dichtmetselen. En herstellen metselwerk achterkant kleine sier trapgevel van oud herenhuis
woensdag 26 februari 2020

Gevelisolatie

Ik heb een woning uit 1954 gekocht waar ik op 3 april 2020 eigenaar van wordt. Direct daarna wil ik de buitenzijde zijgevel isoleren: Opbouw spouw: 100 mm gevelklinkers - 50 mm spouw - 100 mm bakstenen. Voor de zijgevel: -De hele zijgevel wil ik extra isoleren met isolatie aan de buitenzijde. -De zijgevel is ongeveer 54 m2 (daar gaan nog 2 ramen van totaal max 3 m2 vanaf). -De diepte van de gevel is 8 m -De hoogte van de dakgoot is 5.25 -De punt van het zadeldak zit op 8.25. -Op de begane grond zit een garage tot halverwege de gevel (ongeveer 11 m2). -De gevelbekleding mag (plak) stenen of hout zijn. Hierin ben ik met name benieuwd naar de kosten.
woensdag 26 februari 2020

Spouwmuur bekleden

De woning is uit 1962, ik twijfel tussen spouwmuur isolatie of crepi+isolatie. Ik wil de achterkant van het huis ook wat opknappen vanwege allerlei scheurtjes etc dus dit lijkt mij de ideale oplossing. Gaat om 15 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
dinsdag 25 februari 2020

Hijsbalken VVE onklaar maken (8 stuks op 4e verdieping)

Met de VVE zijn we tot overeenstemming gekomen om 8 hijsbalken van ons appartement complex onklaar te maken. Dit zal moeten gebeuren door het oog van de hijsbalk af te slijpen. De hijsbalken hangen boven aan de 4e verdieping. Ik zou graag een offerte te krijgen voor deze werkzaamheden?
dinsdag 25 februari 2020

Spouwlood vervangen op achtergevel

Ik wil graag op mijn achtergevel de spouwlood vervangen hebben. Die is met de tijd gaan zakken en heb hierdoor lekkage. Het is ca 8 m lang waarvan 1,75 m met gevelbekleding.

Partners

Partners van Casius