Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

870 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur realiseren, metselwerk bij een bouwproject, binnen- en buitenmuren nieuw bouwen, stuclaag verwijderen van betonwand, buitengevel metselen, stenen tuinmuur metselen in achtertuin, poorten metselen, tuinscheiding metselen, tuinmuur metselen op fundering, gevel renoveren van een herenhuis, tuinmuur op de erfscheiding, afscheidingsmuur op erfgrens maken, buitenmuur metselen, tuinmuur metselen, tuinhuis metselen en schutting metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

woensdag 18 oktober 2017

Gevel zandstralen

Grondige renovatie oud pand. Na plaatsen nieuwe kozijnen en aanhelen met nieuwe stenen moet de gevel gestraald worden en gevoegd.
dinsdag 17 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Ik zou graag aan de zeikant van onze terrasoverkapping een muur met fundering willen 2meter hoog en 3. 20 hoog
maandag 16 oktober 2017

Voegwerk aan buitenmuur voorgevel herstellen

Voorgevel / buitenmuur herstellen 3 en 4 hoog. aansluit op het pand van de buren. Het voegwerk moet gedeeltelijk hersteld worden vanwege een lekkage bij raam van de buren 3 hoog.
zondag 15 oktober 2017

Tuinhuis metselen

Graag zou ik een tuinhuis laten metselen van 10 m2, 5 x 2 meter, in onze achtertuin, inclusief fundering, water toevoer, elektriciteit en vloerverwarming. Daarnaast ook 1 raam en 1 deur, eventueel 2 deuren.
vrijdag 13 oktober 2017

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen schoonmaken, het voegwerk vernieuwen en impregneren. De schoorsteen is niet heel groot, circa 50 x 50 x 30/70 cm. Hij zit net onder de nok van het pannendak op de zolderverdieping.
vrijdag 13 oktober 2017

Gevel reinigen en eventueel voegen

Ik wil de gevel reinigen en eventueel voegen. Er zit nu gevelverf op. Het huis is 100 jaar oud.
vrijdag 13 oktober 2017

Binnenmuur opmetselen in ondergrondse berging

Graag ontvang ik een offert voor het opmetselen van een binnenmuur met kalkzandsteen, circa 20 meter x 30 cm. Daarbij dient de vakman ook de kwaliteit van de voeg in de achtergevel te beoordelen en daar waar nodig separaat te offreren.
woensdag 11 oktober 2017

Binnen- en buitenmuren nieuw bouwen

We hebben een kavel gekocht. En zijn bezig met zelf een huis naar eigen ontwerp. Wij zijn benieuwd naar jullie m2 prijs voor het metselen van porotherm binnenmuren en het metselen van buitenmuren, alles ex materiaal.
dinsdag 10 oktober 2017

Nieuwe schoorsteen metselen

De huidige schoorsteen is niet meer goed, lekt en is oud. Deze dient daarom te vervangen worden / opnieuw gemetseld te worden. Het betreft een tussenwoning met een plat dak waarbij in het midden het dak licht hellend is. Er is een bouwkundig rapport aanwezig.
dinsdag 10 oktober 2017

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard in stolpboerderij

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard voor stolpboerderij. De oude schoorsteen is verwijderd en er moet een volledig nieuwe opgemetseld worden met een open haard welke aan 2 zijden te gebruiken is, een doorkijk open haard dus.
maandag 9 oktober 2017

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.
maandag 9 oktober 2017

Graffiti stoomcleanen

Vanochtend bij aankomst bij mijn zaak vond ik een versiering op de gevel. Ik heb zelf al met een product van het bouwcentrum geprobeerd het weg te halen en het lukt ook wel een beetje, maar ik kom niet in de groeven van de steen. Ik denk dat we het z.s.m. moeten schoonmaken met stoom en ik ontvang graag offerte en duiding van moment dat het gedaan kan worden. Het is erg druk voor de deur maar er moet wel een mogelijk zijn om te parkeren.
maandag 9 oktober 2017

Schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen

De bestaande schoorsteen dient te worden verwijderd en hierna opnieuw opgemetseld. De hoogte zal ongeveer 3 meter zijn. Het puin dient te worden afgevoerd.
maandag 9 oktober 2017

Buitenmuren van een nieuwe uitbouw afmetselen

Voor onze net gerealiseerde uitbouw zijn wij op zoek naar iemand die zsm 2 buitenmuren (zijmuren) van de uitbouw kan afmetselen. Het gaat om een muur van 2,80 m breed x 3 m hoog en de andere muur is 4 m breed x 3 m hoog. Totaal ca 20m2. Hoor graag of evt deze week een mogelijkheid is en voor welke prijs.
zondag 8 oktober 2017

Stukwerk buitgevel verwijderen

Het verwijderen van stukwerk van de buitenmuur. De gevel is 12 meter lang en 4 meter hoog.
zondag 8 oktober 2017

Opnieuw voegen van een buitenmuur

We hebben 2 weken terug al ingevuld maar nog niets op de mail ontvangen?
zaterdag 7 oktober 2017

Buitenmuur metselen

Voor een toekomstige uitbouw. Fundering opmetselen, 2,4 meter diep, 5,7 meter breed. Rechter muur tot 2,4 meter hoogte. Linker muur tot 0,5 meter hoogte + pilaar op de hoek voor dak ondersteuning. Locatie is bereikbaar.
vrijdag 6 oktober 2017

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorsteen is slecht gemetseld en lekt. Deze moet gerenoveerd worden. Rond het huis zijn er ook andere klussen die gedaan moeten worden. Het metselwerk van de voorgeven zit namelijk ook los en in een tuinmuur mis ik wat stenen. Daarnaast zijn er nog wat andere kleine metselklussen.
vrijdag 6 oktober 2017

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

Ik wil graag ventilatiegaten met roosters laten boren onder de kruipruimte van mijn woning. Het betreft zowel de voor- als achterzijde van de woning.
donderdag 5 oktober 2017

Terrasmuur verhogen

Ik heb 2 muren in de tuin van ongeveer 4 a 5 meter lang. Er is 1 muur ongeveer 1 meter hoog en 1 muur 2 meter. Beide muren dienen 2 meter hoog te zijn en het nieuwe gedeelde dient te worden gestuukt.
donderdag 5 oktober 2017

Voegwerk schoorstenen vervangen

Mijn buurman en ik willen beide de schoorstenen renoveren. Het gaat om 2 schoorstenen over een 2 onder 1 kap woning omdat het voegwerk niet meer goed is, daarom hebben wij ook lekkage gehad. De schoorstenen worden niet gebruikt als stookkanaal. Het wordt gebruikt als ventilatiekanaal.
donderdag 5 oktober 2017

Graffiti verwijderen van pui

Graag graffiti verwijderen van onze pui ong 1m Bij 1m
woensdag 4 oktober 2017

Lood vervangen rond de schoorsteen

Ik heb lekkage waarschijnlijk omdat het lood aan de bovenkant van de schoorsteen te kort is. Het moet dus vervangen of verlengd worden. Waarschijnlijk is alleen de bovenkant voldoende en hoeven de flappen aan de onder- en zijkant niet vervangen te worden. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw reparatievoorstel en offerte.
maandag 2 oktober 2017

Natte gevel beoordelen en verhelpen

De achter buitengevel van ons huis oogt altijd al wat vochtig met hier en daar wat schimmelige/algen plekken. Naar het er nu op lijkt komt er water vanuit de muur via de voegen naar buiten lopen. Dat lijkt geen goede situatie. De verdenking is dat er op het dakterras een lekkage is waardoor water tussen de spouwmuren inloopt. Binnen hebben we (nog) geen lekkage. De zorg is eigenlijk dat bij vorst echt schade kan ontstaan. Betreft een tussenwoning uit 1997. Ziet u kans om ons van advies te voorzien en dit te verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 oktober 2017

Schoorsteen voegen, impregneren en lood nakijken

De voegen zitten zodanig los dat het met hevige storm naar binnen sijpelt. We zouden graag de complete schoorsteen gerenoveerd hebben (de voegen dus). Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Partners

Partners van Casius