Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Holland.

940 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel renoveren of eventueel een voorzetgevel zetten, houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel, gevel renoveren, buitengevel en dak van woning isoleren, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevelrenovatie, gevel renovatie, zijgevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren en stucen, zijgevel van hout repareren of vervangen, gevel bekleden, voorgevel bekleden, luifels bekleden, gevelbekleding vervangen, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

vrijdag 18 oktober 2019

Herstellen en keimen van gevel

Het opknappen en herstellen van delen van een gevel (van circa 30 m2), welke daarna gekeimd (geverfd/beschermd/geimpregneerd) moet worden (circa 100m2). Totale oppervlakte bedraagt circa 100 m2. Bijgevoegde foto is indicatief
donderdag 17 oktober 2019

Opnieuw laten voegen van keukenvloer.

Beste, ik zou graag onze bedrijfskeuken/spoelkeuken van kantoor opnieuw laten voegen. betreft 8 vierkante meter waarbij de vloer als plint wat omhoog komt. Dit zou dan moeten gebeuren ergens tussen: 23-12 en 03-01. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
dinsdag 15 oktober 2019

deuropening dichtmaken

We hebben hier een deuropening die we willen dichtmetselen. Gaat om een normale deuropening, zie foto
maandag 14 oktober 2019

Gevel isoleren en bekleden

Is op de eerste verdieping. Buitenkant isoleren en afwerken met tempex en stucwerk of steenstrips. Het gaat om 90 m2.
donderdag 10 oktober 2019

Gevel bekleden

We willen de gevel bekleding horizontaal bekleden. Wij denken aan rabat look. De gevel is van steen en is meer dan 100 m2. Graag een offerte.
woensdag 9 oktober 2019

Het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel

het gaat om een hoekwoning die ik horizon tussen de ramen van de verdieping wil laten isoleren met een pleister laag erover. het gaat om 4 delen van 3,5 X 0,8mtr twee voor en twee achter. (woning met achterom)
woensdag 9 oktober 2019

Gevel bekleden

Wij hebben een uitbouw met een achtergevel grootte van 6000 mm breed en 3000 mm hoog, deze willen we bekleed hebben. In de gevel zit een groot kozijn van 5100 bij 3700 mm hoog, aan beide zijkanten is de breedte van de gevel bekleding 450mm. Ook wordt er een zonnescherm in de gevel geïntegreerd, dus boven de raam partij, is een strook van 30 cm hoog over waar een nis(met zonnescherm) komt van 250 mm hoog en 5100 mm breed. De nis Van 20 cm diep zelf mag ook met dezelfde gevelbekleding worden gemaakt. Oh het kozijn valt 10 cm terug in de gevel, de terugval naar het kozijn willen we ook bekleed hebben (zijkanten en bovenkant). Bel me gerust voor meer info! Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink
dinsdag 8 oktober 2019

Schoorsteen opnieuw metselen

Mijn schoorsteen moet opnieuw gemetseld worden. Er zitten scheuren in het midden. Er moet een deel vanaf gehaald worden en opnieuw gemetseld worden. Als de oude stenen nog voldoen, deze graag opnieuw gebruiken. De schoorsteen is ongeveer 50 bij 70 cm.
maandag 7 oktober 2019

Gemetselde schutting realiseren

Wij willen een gemetselde schutting laten bouwen met een poort van 90 cm. De lengte van de te bouwen muur is +/- 8 m en de hoogte moet 2 m zijn. De huidige schutting graag weghalen en afvoeren. Er moet een fundering komen. Graag ook een poort leveren van 1.90 m hoog en 90 cm breed, graag van hardhout of kunststof, iets dat zo lang mogelijk mee kan gaan. Huidige poort is 1.20 m breed. In afwachting van uw offerte.
vrijdag 4 oktober 2019

Voegwerk gevel en schoorsteen herstellen

Wij willen het voegwerk van onze schoorsteen en zijgevel, op plaatsen waar dat nodig is, laten herstellen, plus verschillende loodaansluitingen laten vernieuwen. Gaat om een dak van 8 bij 4,5 meter.
woensdag 2 oktober 2019

Boeideel vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van het boeideel van 5,5 meter breed. De nieuwe graag van hout. De oude graag afvoeren. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen.
dinsdag 1 oktober 2019

Voorgevel verhogen, ramen en kozijnen aanpassen

Ik wil graag een offerte om de voorgevel te verhogen. De voorgevel moet +- 39 cm omhoog. Het raam dat nu +- 160 cm breed is en 232 cm hoog is, wordt dus 39 cm minder hoog. De ramen zelf worden dus ook minder hoog. Tevens wil ik weten wat het verschil is tussen de kozijnen behouden (aangepast op maat uiteraard) of dit meteen te laten vervangen door kunststof kozijnen. Graag materiaal en arbeid.
vrijdag 27 september 2019

Gevel herstellen

Pand uit 1928 met aantal scheuren in buitengevel. Aantal gevelstenen dienen te worden vervangen en voegwerk vernieuwd. Het gaat om 45 m2.
dinsdag 24 september 2019

Het vervangen van de gevelisolatie

Ik wil mijn gevel laten isoleren, het dak zelf is 105 m2. Ik weet niet wat de afmetingen van de gevel zijn. De bedoeling is dat de bestaande platen laten verwijderen, isoleren en vervangen.
maandag 23 september 2019

Gevelbekleding van Canexel vervangen door alternatief of kunststof

Ik zoek een gevelspecialist die de gevelbekleding van mijn woning kan vervangen. Sommige delen van onze Arcabo Charleston (van 9 bij 4.3 bij 2.4 m hoog tot goot) zijn aan de lange achterzijde rot en willen we laten vervangen. Ik gok 12 tot 20 delen. Dus een groot deel van de delen van de zijde a 9 bij 2.4 meter minus twee kleine ramen. Ze rotten voornamelijk onder de aansluitingen van gootdeel naar gootdeel. Daar moet dus ook iets aan gebeuren. Het mag door B-keuzedelen of kleurverschil, want het chalet gaan we erna volledig schilderen.
vrijdag 20 september 2019

Gevel van hout verwijderen en vervangen door pvc, en klimopresten wegspuiten

Ik heb een voorgevel van hout, het zou gaan om ongeveer 11 m2. Het liefste laat ik deze verwijderen en vervangen met pvc. Daarnaast heb ik klimopresten op de muur die ik schoon zou laten maken. Hi, my name is Giovanni and i am looking for someone that can help me to renovate the facade of my house. I would like to remove the wooden part and install PVC. Moreover i need to clean the bricks from the signs ofàclimbing plant. c an you do the job too? Thanksàlot. Best regards Giovanni 11 m2
donderdag 19 september 2019

Buitengevel isoleren

Huidige situatie: geen spouw dus wat vochtproblemen binnen. Gevel is gestuukt maar vertoont scheuren Wil graag de buitengevel isoleren, is ongeveer 100 m2.
donderdag 19 september 2019

Gevel isoleren en bepleisteren

Voor een klant wil ik de buitengevel gaan isoleren en laten bepleisteren. De gevel is goed bereikbaar ( steeg) steigers kunnen geplaatst worden. Afm. Muur: l. 12,0 mtr. H. =4.0 mtr. Er zit 1 klein raampje in de muur van +/- 0,8 'm breed 1,15 mtr hoog. ( gebogen bovenzijde) Graag ontvang ik een totaalprijs voor alle werkzaamheden incl. Materialen. De klus zou ik zelf gaan uitvoeren maar wegens privé omstandigheden ga/moet ik dit uitbesteden. Evt. Kan ik de materialen ook leveren. Klant wil witte pleister tot aan het maaiveld.
zondag 15 september 2019

Gevel met vochtproblemen van monumentaal pand herstellen

Het betreft een zijmuur en achtergevel van een monumentaal pand in Amsterdam. Het gaat om 3 verdiepingen. Beiden is het bekleed met bakstenen. De zijmuur ondervindt vochtproblemen. Ik zoek een vakman die de oorzaak kan achterhalen en alles netjes kan stucen. De oppervlakte bedraagt meer dan 100 m2.
zaterdag 14 september 2019

Herstel kolom tuinmuur

Door storm omgevallen kolom tuinmuur opnieuw opbouwen en andere kolommen bekijken wat nodig is voor herstel en weer plaatsen houten tussenwanden. Zie foto. De kolom muur is volgens zeggen bijna 25 jaar oud.
vrijdag 13 september 2019

Twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof

Zijgevel (begane grond) en voorgevel (begane grond en 1e verdieping) bestaande bouw. (+/- 1900). Deze zien er niet meer uit door afbladerend verf en achterstallig onderhoud. In deze gevels zijn ook 4 ramen aanwezig. Deze gevels willen wij laten vervanging voor onderhoudsvrije kunststof versies. Het gaat om een oppervlakte van rond de 50 m2.
donderdag 12 september 2019

Zij- en achtergevel, bijkeuken, atelier en garage laten isoleren

Zij en achtergevel van het huis wil ik laten isoleren. Doorlopend de bijkeuken, atelier/garage rondom. De zij en achtergevel hebben een gladde muur. De rest is een éénsteens muur met ramen en deur. Deze zijn nu wit en wil ik het liefst met Kunststofplaten crepi afgewerkt zien. Het zou gaan om ongeveer 70 m2.
dinsdag 10 september 2019

Gevel opnieuw bekleden met kunststof

Ik wil de punt van de gevel bekleden met kunststof gevelplaten met een kozijntje. Er zit nu hout op, dit moet eraf en afgevoerd worden. Het gaat om ongeveer 25 m2, had de schilder uitgerekend. Ik heb momenteel geen isolatie. Ik denk over de mogelijkheid na, maar zit wel met de kosten. Kunt u mij misschien adviseren over de mogelijkheden? Graag ontvang ik een offerte.
maandag 9 september 2019

Gevel isoleren

Woning uit 1943 net aangekocht wil graag isoleren en verduurzamen. Onderzijde is geschilderde bakstenen punt is hout aangebracht. Er moet ongeveer 50 m2 geïsoleerd worden, aan de buitenkant.
maandag 9 september 2019

Afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen

Ik ben opzoek naar iemand die herstel van voegwerk kan uitvoeren. Het betreft de schuin aflopende liggende delen van de afscheidingsmuren tussen appartementen waarvan het voegwerk moet hersteld worden. Totaal zijn het 14 afscheidingen, het oppervlak per stuk is circa 10 m2. Het gaat om een VVE. Het is een appartementencomplex met maximaal twee verdiepingen. Via de tuin is er toegang mogelijk en ook kan er via de balkons toegang verschaft worden.

Partners

Partners van Casius