Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk herstellen, stoom reinigen en impregneren van de gevel:

Voegwerk herstellen, stoom reinigen en impregneren van de gevel

Voegwerk waar nodig herstellen (ziet er goed uit) + stoom reinigen + impregneren ongeveer 60m2 in totaal. Het gaat om de 1e en 2e verdieping van de woning.
Onze klant uit Zevenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk herstellen, stoom reinigen en impregneren van de gevel uit heel Nederland:

Buitentrap herstellen en andere werkzaamheden

1. Portiektrap: vervangen onderdelen trap (11 traptreden en 12 stootbanden) door Belgisch hardsteen gezoet, traptreden met ingefreesde sliprand. Het waterafstotend impregneren van de onderlaag en herstellen voegwerk aan de zijkant trap. Verwijderen keramieken tegels bordes en vervangen door Belgisch hardsteen gezoet platen. Herstellen smeedijzeren hekwerk, zandstralen, anti roest behandeling en poedercoaten. 2. Hok onder portiektrap: door lekkage trap is er vochtschade. Het verwijderen van oude stucwerk, waterafstotend impregneren van de onderlaag, stucen en sausen (petrol kleur). 3. Achtergevel: Voegwerk herstellen, technische reiniging, hydrofoberen en wit sausen (ral 9010). Materiaal en uren aub apart benoemen in offerte. Incl. BTW en afvoeren afval. Aanvang in overleg, ivm VvE graag duidelijke offerte.

Kit en voegwerk in de douche herstellen

Hallo, er zijn een paar voegen gebarsten in de douche welke ik graag zou willen laten vervangen.

Waterdichte coating in de badkamer renoveren

Ik heb een badkamer waar de vorige eigenaar enkele jaren geleden een badkamer coating heeft aangebracht. Er zijn enkele slijtplekjes ontstaan dus ik wilde coating graag laten herstellen, en daarbij ook meteen het voegwerk opnieuw laten uitvoeren.

Gevelscheuren herstellen

Graag offerte voor het repareren van 4 scheuren op verschillende plaatsen in het voegwerk van de gevel van ons huis. Het betreft een jaren 30 huis, vrijstaand, dat iets verzakt (niet onderheid). Een deel is reeds eerder gerepareerd (meer dan 19 jaar geleden) maar is weer losgeraakt/gescheurd. Zie toegevoegde foto's: 1 scheur zit aan de voorkant onder het erkerraam (provisorisch gerepareerd met peur) 3 scheuren rondom wc raam

badkamer vloer

Onze badkamer heeft scheuren in het voegwerk op de vloer, dit willen wij graag laten herstellen. de badkamer vloer is 4, 5 vierkante meter .

Vloer in badkamer herstellen en egaliseren, mogelijk ook badkamer betegelen

In onze badkamer moet een strook van ongeveer 4 mtr x 0.5 mtr opnieuw gestort en gevlakt worden, en de hele vloer van +/- 5 m2 moet geëgaliseerd worden. De tegels haal ik zelf weg. Dikte is ongeveer 4 a 5 cm. Er moet zandcement komen en daarna egalisatie eroverheen. Materiaal heb ik. Apart op de offerte zou ik ook graag de opties willen hebben: - de vloer betegelen. Tegels, al het materiaal heb ik. - de ondervloer moet met primer behandeld worden. - 30 m2 wand betegelen over de oude tegels in de badkamer. Lijm, tegels, voegwerk enzovoort heb ik allemaal.

Voegwerk herstellen, gevel reinigen en impregneren

Hier en daar moet wat voegwerk worden hersteld, de gevel moet worden gereinigd en en daarna geïmpregneerd. Het is een patiowoning, dus geen klimwerk. Gaat om nog geen 50 m2. De gevel is niet geschilderd.

Gevelbekleding vervangen

We gaan eerst spouwmuurisolatie doen om vervolgens de muren te reinigen en het voegwerk te herstellen daar waar nodig. Daarna moet de gevelbekleding worden vervangen voor kunststof/keralit. Het gaat om 40 m2.

Voegwerk repareren

Door mijn luifel en mijn goot (verstopping) is een deel van het voegwerk beschadigd. Ik kan het zelf uitbikken. Maar ik zoek iemand die het kan herstellen. Ik ben benieuwd naar de verwachtte kosten. 5 meter hoog begint het. Er zijn her en der wat scheuren opgetreden door vriesschade.

Gevel herstellen van voegwerk en een paar stenen en gevel reinigen en impregneren

Het gaat om een vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1976, alleen gekoppeld aan de buren via garage. Huis is gebouwd van gele bakstenen. De zijmuur aan de westkant is behoorlijk vervuild en enkele bakstenen zijn beschadigd door vorst. Ook zal op enkele plaatsen het voegwerk vervangen/gerepareerd moeten worden, voornamelijk de hoeken. Na reparatie/reiniging graag de muur impregneren. Het gaat om ongeveer 50 m2, het gaat om de westkant (boven de garage tot aan het pannendak).

Partners

Partners van Casius