Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Wouw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Wouw heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Wouw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Wouw of directe omgeving.

23 klanten uit Wouw bevelen een bij Casius in Wouw aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Wouw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, nwe gevel achterzijde huis, hardhouten gevelbekleding, het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning, muren van betonblokken bekleden tegen vochtoverlast, gevelbekleding vervangen door kunststof, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Wouw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips

Het gaat om een vrijstaande woning bouwjaar 1935. LxB = +/- 11 x 8 meter met Franse kap. Belangrijkste is de woning aan de buitenzijde goed te isoleren. Wat betreft de afwerking zijn wij er nog niet over uit of het met Crepi of eventueel/misschien steenstrips moet worden afgewerkt, voor beide graag offerte.

Afgewaaide rollaag aan de voorgevel herstellen

Bij de voorgevel van het puntdak moet er aan een kant een nieuwe rollaag geplaatst worden. Dit is een klus de volgende klus is een optie om ook op te reageren of een offerte voor te maken. Als extra klus kan hier ook nog de nok van de voorgevel wat verstevigd worden, deze vertoont naden. Betreft een schuin dak met aan de voorkant een wat hoger dan het dak geveltje zoals bij grachtenhuisjes.

Oude schuur met hellend dak aan achterkant omhoog laten brengen

We hebben een 100 jaar oude schuur waar nu nog asbest platen op liggen die verwijdert moeten gaan worden. Dan willen we gelijk de schuur, die een hellend dak heeft aan de achterkant, van achter omhoog laten brengen zodat er overal sta hoogte is. We willen de schuur gebruiken voor opslag en voor het stallen van motoren. Nu heb ik niet zo'n groot budget, zeker niet omdat die asbest platen ook nog verwijderd moeten worden dus zou ik graag willen weten wat de kosten ongeveer zouden bedragen om dit te laten doen. Misschien is het verstandiger om de hele schuur af te laten breken en op nieuw op te laten bouwen maar dat vind ik aan de ene kant zonde van de schuur en aan de andere kant zullen daar de kosten wel veel hier van zijn. De schuur is 2.70 meter hoog aan de voorkant, 1,70 meter hoog aan de achterkant.

Goot en boeiboord vervangen

Het betreft ongeveer 13 meter goot en boeiboord vervangen. Ook wil ik enkele steentjes opnieuw laten invoegen aan de voorzijde van het huis. De goot ligt onder de dakpannen. Graag onderhoudsvrij materiaal voor het boeiboord. Er makkelijk een ladder of steiger geplaatst worden, het gaat om een hoogte van 3-4 meter.

Voegwerk vernieuwen in een boerderij

De voegen van onze boerderij dienen te worden uitgehakt en daarna moet er nieuw voegwerk aangebracht te worden. De woning is ongeveer 8 meter lang en 9 meter breed.

Gevel renoveren

Gedaan moet worden: Uithakken van ongeveer 90 m2 voegwerk, repareren kapotte stenen en scheuren, vernieuwen van loodslabben en opnieuw voegen. Stenen en voegen van 1948, rode baksteen met platte voeg. Begane grond en eerste verdieping, circa 4 meter hoog. Voorgevel en topgevel. Achter een strook van circa 1 meter hoog. Breedte van het pand 7 meter. Topgevel ook circa 7 meter.

Gevel renoveren

De gevel moet gerenoveerd worden

Impregneren zijgevel

Ik zoek iemand voor het impregneren van een zijgevel. Gesloten zijgevel op noordzijde van +/- 60 m2 redelijk goed bereikbaar. Het enige lastige is dat we langs het huis een hoge struik hebben en de rest met grind en keien. Graag krijg ik contact met een bedrijf uit de directe omgeving.