Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muurtje/zuil bij de poort repareren/ opnieuw metselen:

Muurtje/zuil bij de poort repareren/ opnieuw metselen

De zuil naast onze poort is horizontaal gescheurd (voeg is gescheurd) en het loopt trapsgewijs een stukje door in muurtje waar schutting boven hangt. (zie foto’s) Graag offerte om te maken of opnieuw te metselen.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtje/zuil bij de poort repareren/ opnieuw metselen uit heel Nederland:

Buitenmuurtje en zuilen metselen en een muurtje repareren

Ik wil graag een buitenmuurtje met zuilen laten metselen en ik wil graag een muurtje laten repareren. Het gaat om: - 3.50 m1 eensteensmuur metselen + fundering, 4 steens hoog; - 7 m1 eensteensmuur repareren; - 2 x zuil van ongeveer 70 cm hoog waarvan fundering reeds aanwezig is.

Fundering laten storten

Ik wil in mijn tuin een soort tuinmuur gaan plaatsen, deels een laag muurtje stenen van een halve meter met om de twee meter een steen gemetselde zuil van ongeveer 2 meter hoog en 20x30 cm breedte en diepte. Tussen de zuilen in komt hout. Verder wil ik een schuurtje gaan zetten van 3 x 2 meter. Voor de tuinmuur wil ik een fundering laten storten en voor de schuur ook. fundering voor tuinmuur is totaal 23 meter lang. Voor het schuurtje totaal 8 meter, want er komt ook nog een poort in van 2 meter en daar hoeft geen fundering. Ik ga ervanuit dat de fundering voor de tuinmuur maar vrij licht hoeft te zijn en voor de schuur iets zwaarder. Kunnen jullie mij adviseren over de dikte en diepte? Vervolgens storten van de fundering.

Er moet een muur gemetseld worden van ...

Er moet een muur gemetseld worden van ongeveer 5 m. lang en 2.4 m hoog, 1/2 steens. Daarnaast moet er nog een erfafscheiding gemetseld worden, bestaande uit 4 zuilen, ongeveer 30 cm in het vierkant, 2.4 m hoog, met daartussenin muurtjes van ongeveer 50 cm hoog en 1.80 m lang. Verder moet er nog een schuurtje tegen het huis aangemetseld worden, 2 zijden van ongeveer 2.20 m lang en 1 zijde van ongeveer 3.25 m lang, alles 2.4m hoog. Ook moet er nog vanaf een bestaande schuur een muurtje van ongeveer 1 m hoog en ongeveer 2 m lang gemetseld worden met daaraan vast nog een zuil van 30 cm in het vierkant en 2.4 m hoog.