Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen:

Tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn betonnen tuinmuur met een oppervlak van circa 20 m2 kan verwijderen en afvoeren. Hierna dient een halfsteens gemetselde muur geplaatst te worden. De fundering van de muur bestaat nu uit betonnen platen, dit dient vervangen te worden ten behoeve van de nieuwe muur.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

Nadat een hele grote boom wordt gekapt begin september is het tijd om de schuttingen te vervangen. Ik wil een muur laten metselen in zelfde baksteen als de schuur uit jaren vijftig. Eenmaal achtermuur van 2,5 meter breed, een muur tussen de tuin van de buren van 4,5 m. Er zal ook een fundering gestort moeten worden. Hoogtes rond de 2 meter. Eventueel met het verwijderen van de huidige schutting.

Kappen van een boom

Graag ontvang ik een offerte voor de kap van een hulst (inclusief verwijderen stronk en afvoer) in onze achtertuin. T.b.v. plaatsmaken voor een schuur. De tuinmuur zal voorafgaand aan de kap afgebroken worden, dus toegang tot de tuin is direct vanaf de straat. Omtrek van de stam is +/- 85 cm op 1,5 meter hoogte. Tevens verwijdering van het pampasgras (rechts van de hulst) en 4 boomstronken van (naar ik vermoed) laurier (voor in beeld).

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.

Tuinmuur metselen

Op de grens met de buren willen we een enkelsteens tuinmuur laten metselen met 2 kolommen. De muur is 5 meter lang en 2 meter hoog. Er hoeft geen poort in. Wel met fundering. Er staat een hek wat wij zelf gaan verwijderen. De buren zijn momenteel bezig met de tuin renoveren, dus we willen graag zo snel mogelijk iemand willen vinden.

Verf verwijderen van buitenmuren

Verf verwijderen van de tuinmuur en de garagemuur. Oppervlak garage 18 m2. Oppervlakte muur 5 m2.

Steens tuinmuur met fundering metselen

Ik wil een oude houten schutting laten verwijderen en afvoeren en op die plek een gemetselde steens tuinmuur inclusief fundering laten maken. De maat is 61 meter lange en 2 meter hoog. Totaal gaat het om 122 m². Er moeten ook kolommen worden gemetseld. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil graag zelf een steenkleur uitzoeken die goed bij de omgeving past.

Enkelsteens tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een enkelsteens tuinmuur inclusief fundering. De lengte zal 4 meter zijn en de hoogte 2.10 meter. De oude erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen.

Tuinmuur op laten metselen

De haag in de tuin zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient er door de vakman een fundering gemaakt te worden en een tuinmuur gemetseld. De lengte zal ongeveer 15 meter moeten worden en de hoogte 2 meter.

Stenen tuinmuur metselen en conifeer verwijderen

Ik wil graag een stenen tuinmuur laten maken van 2 meter hoog en 5 meter lang. Goede grond en de tuin is goed bereikbaar. Eventueel ook een conifeer verwijderen, ligt aan de prijs. Materialen in overleg, ligt ook aan de prijs.

Flinke tuinmuur metselen

De erfafscheiding die nu aanwezig is zullen wij zelf verwijderen. De vakman zal hier een tuinmuur moeten metselen van 2 meter hoog en 40 meter lang. Voor een eventuele fundering ontvang ik graag advies en mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius