Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen:

Tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn betonnen tuinmuur met een oppervlak van circa 20 m2 kan verwijderen en afvoeren. Hierna dient een halfsteens gemetselde muur geplaatst te worden. De fundering van de muur bestaat nu uit betonnen platen, dit dient vervangen te worden ten behoeve van de nieuwe muur.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen uit heel Nederland:

Een tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur 9 mtr lang en 2 mtr hoog. Materialen door aannemer te leveren. Eventueel het verwijderen van de bestaande houten schutting.

Gemetselde tuinmuur plaatsen

Graag willen we een gemetselde tuinmuur tussen twee achtertuinen. Lengte ongeveer 15 meter lang, hoogte ongeveer 1.80 meter. Daarna graag gestuukt. Bestaande schutting van betonplaten ook verwijderen.

Tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn baksteen tuinmuur met een oppervlak van 45m2 kan verwijderen en opnieuw metselen. IK wil graag 2 offertes krijgen; 1- voor reparatie mijn oude muur 2-voor nieuwe tuinmuurtje.

fundering en tuinmuur in T vorm metselen

Wij willen een houten schutting in onze achtertuin gaan vervangen door ene gemetselde tuinmuur. De schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Het muurtje is voor twee woningen. Deels scheiding van de tuinen en deels de achterzijde van de tuin waarin twee nieuwe poortdeuren foto 3 / 3b moeten komen. het komt neer op een "T"vorm. Bovenzijde poort deuren afdekken met lood. Er zal evenens een kleine fundering moeten worden gelegd. Zie foto 1 /1b voor gewenste voorbeeld. De achterzijde is 490 cm lang (van schuur tot schuur) en haaks daarop in het midden is 155 cm lang. De gewenste hoogte van de muur is 190 cm vanaf de vloer. Na aftrek van de breedte van 2 poortdeuren a 90 cm is dit omgerekend 8,5 m2. De muur moet ook worden gevoegd. De bak stenen moeten komen in kleur van schuur / huis te weten geelachtig zie foto 2 /2b. Werkzaamheden in maart/april en/of in overleg. Graag kosten poortdeueren, fundering, kosten stellen en metselen apart van elkaar aangeven. Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden horen wij dit graag. Wij willen graag een offerte en zullen daarna een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken.

Tuinmuur metselen

Nadat een hele grote boom wordt gekapt begin september is het tijd om de schuttingen te vervangen. Ik wil een muur laten metselen in zelfde baksteen als de schuur uit jaren vijftig. Eenmaal achtermuur van 2,5 meter breed, een muur tussen de tuin van de buren van 4,5 m. Er zal ook een fundering gestort moeten worden. Hoogtes rond de 2 meter. Eventueel met het verwijderen van de huidige schutting.

Kappen van een boom

Graag ontvang ik een offerte voor de kap van een hulst (inclusief verwijderen stronk en afvoer) in onze achtertuin. T.b.v. plaatsmaken voor een schuur. De tuinmuur zal voorafgaand aan de kap afgebroken worden, dus toegang tot de tuin is direct vanaf de straat. Omtrek van de stam is +/- 85 cm op 1,5 meter hoogte. Tevens verwijdering van het pampasgras (rechts van de hulst) en 4 boomstronken van (naar ik vermoed) laurier (voor in beeld).

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.

Tuinmuur metselen

Op de grens met de buren willen we een enkelsteens tuinmuur laten metselen met 2 kolommen. De muur is 5 meter lang en 2 meter hoog. Er hoeft geen poort in. Wel met fundering. Er staat een hek wat wij zelf gaan verwijderen. De buren zijn momenteel bezig met de tuin renoveren, dus we willen graag zo snel mogelijk iemand willen vinden.

Verf verwijderen van buitenmuren

Verf verwijderen van de tuinmuur en de garagemuur. Oppervlak garage 18 m2. Oppervlakte muur 5 m2.

Steens tuinmuur met fundering metselen

Ik wil een oude houten schutting laten verwijderen en afvoeren en op die plek een gemetselde steens tuinmuur inclusief fundering laten maken. De maat is 61 meter lange en 2 meter hoog. Totaal gaat het om 122 m². Er moeten ook kolommen worden gemetseld. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil graag zelf een steenkleur uitzoeken die goed bij de omgeving past.

Partners

Partners van Casius