Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Waalwijk of directe omgeving.

295 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, nwe gevel achterzijde huis, hardhouten gevelbekleding, het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning, muren van betonblokken bekleden tegen vochtoverlast, gevelbekleding vervangen door kunststof, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Het isoleren en bekleden van alle buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gemetselde buitengevel kan isoleren en bekleden met steenstrips. Het gaat om een vrijstaande woning en uitbouw waarbij dit moet gebeuren. Het gaat om meer dan 100 m2 met een maximale werkhoogte van 6 meter.

Muurtje/zuil bij de poort repareren/ opnieuw metselen

De zuil naast onze poort is horizontaal gescheurd (voeg is gescheurd) en het loopt trapsgewijs een stukje door in muurtje waar schutting boven hangt. (zie foto’s) Graag offerte om te maken of opnieuw te metselen.

Rockpanel platen vervangen van dak

Door storm is 1 paneel van ons dak eraf gewaaid. De verzekeraar vergoed alleen dat ene paneel. Ivm met kleurverschil willen we de andere panelen ook laten vervangen. Het zijn rockpanel panelen, 6 mm dik. De hoogte is 255. Er moeten twee oude platen afgehaald worden, en nieuwe gemonteerd worden. Er is weinig ruimte naast dat stuk dak, dus er zal een steiger gebouwd moeten worden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m²

Stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen

Betreft vervanging van huidige erfscheiding met ijzeren schuttingdelen die al enige vorm van fundering (gestort beton ter versteviging) hebben bij de palen; op deze plekken dienen de pilaren dan ook gerealiseerd te worden. Zelfde baksteen als van het huis dient gebruikt te worden, deze is nog leverbaar. Voorbeeld van muurtje als bijlage + situatie met indicatie van muurtje. Totale lengte van muur 21 m. Pilaren zouden 190 cm hoog met overkaping 200 cm worden en tussenstuk 100 cm met overkapping 110 cm. Afstand tussen pilaren 180 cm om achteraf zelf kunnen houten stuken plaatsen Graag eerst een afspraak om e.e.a. door te nemen en voor beide duidelijkheid te scheppen wat er verwacht wordt en mogelijk is. Voor meer informatie verwijs ik naar foto’s Bestaande schutting is van ijzer. Twee fotos van stenen muur is maar idee hoe zou moeten worden. Ik kom totaal op 12 pilaren met lengte 190 cm + 10 cm overkaping dus total hoogte 200cm en 20cm x 20cm. Hoogte tussen muur 100cm + 10cm overkapping (total 110cm) en met lengte van 180 cm en ik denkt 10 cm breed? Op zijkant zijn dus 9 houten stuken van 180 cm breed en 90 cm hoog. Op achterkant zijn 3 pilaren waarvan 1 is hoekpilaar. Afstand tussen is maar 120 cm breed. Totale afstand va schuur t/m grens is 390 cm. Ik hoop dat heeft u genoeg informatie.

Tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn baksteen tuinmuur met een oppervlak van 45m2 kan verwijderen en opnieuw metselen. IK wil graag 2 offertes krijgen; 1- voor reparatie mijn oude muur 2-voor nieuwe tuinmuurtje.

Tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn betonnen tuinmuur met een oppervlak van circa 20 m2 kan verwijderen en afvoeren. Hierna dient een halfsteens gemetselde muur geplaatst te worden. De fundering van de muur bestaat nu uit betonnen platen, dit dient vervangen te worden ten behoeve van de nieuwe muur.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Van onze woning willen wij een halfsteense muur bekleden met isolatie en daarna met douglashout. De woning is 53 m3. Wij zoeken een complete offerte met leveren en plaatsen van materiaal.

Gevels van een hoekwoning isoleren en renoveren

Ik wil alle gemetselde buitenmuren van mijn hoekwoning laten afbreken. Daarna wil ik er isolatiemateriaal laten aanbrengen en vervolgens de gevels met nieuwe stenen laten opmetselen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.

Gevel met beschadigd voegwerk herstellen

Muur is beschadigd rond de regenpijp door het gebruik van een schaduwdoek. Het voegwerk is losgekomen. Zie bijgevoegde foto's voor meer detail. Contact graag in eerste instantie via e-mail.

Tuinmuur metselen en funderen

Het betreft het metselen van een volledige tuinmuur inclusief fundering ed. Wij regelen de stenen en het hout. Idee van de schutting is in de bijlage erbij gedaan. De steenkorven wordt metselwerk en onver het hout ook een paar stenen zodat het hout niet op de grond rust. Het gaat over 2x 9. 60mtr en 1x 6. 50mtr ongeveer. Op korter termijn waar mogelijk is. Graag een vrijblijvende offerte

Metselwerk voegen

Wij zijn bezig met een grote verbouwing. Nu dient er op de achtergevel nog ongeveer 6 a 7 m2 gemetseld te worden in een punt. Daarna zal er ongeveer 40 m2 gesneden voegwerk uitgevoerd moeten worden. Het werk dient volgende week uitgevoerd te worden. Er is een foto beschikbaar.

Muurtje van glazen bouwstenen maken

Ik heb 56 glazen bouwstenen besteld bij praxis, betreft een snelbouwsysteem. Ik wil hiermee graag een muurtje van 1.60 meter hoog en 1.40 meter breed laten maken, als scheiding tussen de woonkamer en de keuken. Het muurtje moet aan een kant tegen een muur worden gebouwd en er ligt laminaat vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel opnieuw voegen

Ik wil graag de voegen van mijn buitengevel laten uithakken en opnieuw voegen, het gaat om ongeveer 15 m2.

Deur uitzagen in stenen tuinschuur

Er moet in mijn gemetselde halve steens stenen tuinschuur een gat voor een deur uitgezaagd worden. Het zijn twee verticale zaagsneden van ongeveer 2 meter per stuk. Er is al een betonnen latei geplaatst. Graag ook het puin afvoeren. Het werk moet zo snel mogelijk uitgevoerd worden, bij voorkeur binnen twee weken.

Buitenmuren reinigen en impregneren

Schoonmaken en impregneren van de buitengevels van een vrijstaande woning met 2 verdiepingen.

Gevel schoonmaken, voegen en impregneren

Voorgevel schoonmaken, opnieuw voegen (knipwerk) en eventueel ook impregneren. Dit betreft ongeveer 60 vierkante meter. Het is een 2 onder 1 kap woning. Alleen de voorgevel moet gedaan worden.

Tuinmuur metselen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het maken van een gemetselde tuinmuur. Er moet een muur aan de voorzijde van de tuin komen. De stenen dienen erna wit geverfd te worden, dus de stenen hoeven niet van hoog kwaliteit materiaal te zijn. Graag ontvang ik zo snel mogelijk een offerte in verband met het open zitten aan voorzijde. De muur wil ik 7.5 meter lang en 1.80 hoog.

Schoorsteen opnieuw voegen

Betreft het opnieuw voegen van een schoorsteen. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt.

Impregneren van de buitenmuur

We hebben vochtproblemen en koude buitenmuur en willen deze graag laten impregneren als dit het probleem zou verhelpen. We wonen als laatste huis in een rijtjeswoning blok. Oppervlakte van de muur ongeveer 60 m2.

Buitengevel met steenstrips bekleden

Middels steenstrips buitengevel achterzijde woning bekleden. Het betreft circa 18 m2. Op de begane grond is een groot raam en twee tuindeuren. Daarbij de dagkanten buitenzijde ook afwerken met steenstrips. Prijs svp voor plaatsen inclusief lijm e. D. , excl. Steenstrips. Het betreft een gevel die uitloopt in een punt. Oppervlakte circa 6m breed bij 6m hoog tot punt.

Lekkage via de pui

Aan de bovenzijde van het kozijn bevindt zich over de gehele breedte een lekkage. Het lijkt erop dat de aanhechting tussen het kozijn en de muur niet juist is. De werkzaamheden betreffen: - Definitief verhelpen van lekkage - Afvoer van eventueel breekafval en overig afval - Bijwerken schilderwerk muur en kozijn na uitvoeren werkzaamheden

schoortsteen metselen

Onze schoorsteen (wij wonen in een hoekwoning) moet opnieuw gevoegd dan wel vervangen worden.