Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Waalre of directe omgeving.

240 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Pilaren metselen incl fundering

Goedemorgen, we zouden graag twee pilaren bij onze oprit willen laten metselen ( inclusief fundering en mogelijkheid van aansluiting van een lampje ( op een plek al electra aanwezig). Pilaren van ca 30x30 en 1 meter hoog maar dit is ter bespreking. Graag horen we wat de prijs zou zijn en op welke termijn dit evt mogelijk is. Mvg

Verwijderen voegen voor plaatsing wandverlichting en opnieuw voegen

Bestaande steensmuur binnen. Er moet 1 voeg uit zodat er wandverlichting geplaatst kan worden (de wandverlichting gaan wij zelf proberen te bevestigen). Daarna weer voeg bewerken zodat dit niet meer zichtbaar is. De voeg is 4 meter lang. Mocht de voegkleur niet passend zijn, moet alle voegen in de hele muur opnieuw gehakt en gevoegd worden ongeveer 7 m2. Graag zouden wij hiervan van te voren een inschatting van willen hebben, zodat wij niet voor verassingen komen te staan.

Buitenmuur schilderen

Ik wil graag 18 m² buitenmuur laten schilderen. Het moet onder het overkapping gedeelte gebeuren. Het is een spouwmuur en het grootste deel is enkel steens.

Buitengevel-isolatiesysteem aanbrengen

Graag ontvangen wij een ALL-IN offerte voor het aanbrengen van een buitengevel-isolatiesysteem op bestaande spouwmuur van schoonsmetselwerk. Afgewerkt d.m.v. met Crepie stucwerk. Minimale RC, = 4,5. Bij interesse kunt contact met ons opnemen voor het overleggen van de benodigde informatie. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel bekleden met zink

Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Langs de voordeur hebben we een houten wand op de muur. Ik wil deze vervangen door zinken golfplaten de wand is 6 x 2 meter [breedte x hoogte]. Het moet horizontaal geplaatst worden.

Schoorsteen gedeeltelijk verwijderen

Wij hebben op het zadeldak van onze woning een schoorsteen staan die gescheurd is. De schoorsteen steekt op de 1e verdieping door het schuine dakvlak en is ongeveer 6 meter hoog. Wij willen de schoorsteen daarom laten slopen tot ongeveer een meter boven het dak. Het stuk dat blijft staan moet dan afgedekt of gedicht worden. Wij ontvangen graag uw offerte inclusief de kosten van het afvoeren van het puin.

Isolatiemateriaal van de gevel verwijderen

Wegens vochtprobleem met achterliggende hwa moet een trespa plaat (350 x 125 x 0,6 cm) verwijderd worden. De isolatie vervangen worden en daarna plaat weer bevestigen. Er zit nu glaswol als isolatie, dat is geheel doordrenkt. Er moet steviger isolatiemateriaal aangebracht worden.

Muur laten metselen

Ik zou graag een buitenmuur plaatsen van 10 breed bij 2.30 hoog. Er hoort nog een fundering bij. Kunt u mij aangeven wat de grove kosten hiervan bedragen? Alvast bedankt voor uw reactie.

Schoorsteenpijp en loodkraag vervangen

Vervangen van schoorsteenpijp en loodkraag.

Schoorsteen renoveren op jaren '30 woning

De schoorsteen van ons jaren dertig woonhuis moet opnieuw worden gevoegd en worden voorzien van loodranden rondom de schoorsteen. Graag een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Overleg in welke periode het werk kan worden gedaan. Er zijn foto's beschikbaar.

Stenen of betonnen muur als erfafscheiding

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten die nodig zullen zijn voor het maken van een stenen/beton muur van ongeveer 5 x 2.5 m, als erfafscheiding. Het moet daarna nog bekleed worden dus er kunnen ook grotere stenen gebruikt worden. Eind april, begin mei kan de muur worden geplaatst. Alvast bedankt.

Gevel met stucwerk reinigen en impregneren

Aan de voorkant van het huis het stucwerk reinigen en impregneren. De gevel is een soort gelijkbenige driehoek, de onderzijde is ongeveer 10 meter. De gevel bestaat uit 2 verdiepingen.

Sleuf frezen in de muur

Tbv ophangen van TV zou ik graag een sleuf in de muur willen laten frezen, PVC pijp erin en dicht zetten/stuken. Kamer is ingericht en de stof en rotzooi wil ik zo min mogelijk. Vandaar wil ik dit uitbesteden. Wie kan dit en wat zijn de kosten?

Gevelisolatie aanbrengen

Ik wil graag de gevel van mijn 2 onder 1 kap woning uit 1929 laten isoleren, echter is hier geen spouwisolatie mogelijk. Graag ontvang ik advies van een vakman / bedrijf voor de mogelijkheden. In overleg zullen de buren ook isolatie willen laten plaatsen. Voor de uitvoering is er voldoende ruimte rondom het huis.

Voegwerk schoorsteen uitslijpen en voegen

Wij bezitten een splitlevel woning waarbij de schoorsteen op de benedenverdieping staat. Nu is de schoorsteen, het is gezamenlijk met de buren, aan nieuw voegwerk toe, met name het bovenste deel. Het is een dubbele schoorsteen en meet totaal: 1 meter bij 2.4 meter en is 2 meter hoog. Hier bovenop staat een klein scheidingswandje van 52 cm hoogte. Ik zou graag een vrijblijvende offerte /indicatie hebben voor het uitslijpen en opnieuw voegen van de gehele schoorsteen.

Schoorsteen renoveren

De voegen van de schoorsteen vervangen of repareren en impregneren. Schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en 80 cm breed.

Schoorsteen opmetselen

Het betreft een gedeelde schoorsteen die opnieuw opgemetseld moet worden.

Schoorsteen opmetselen

moet een gezamelijke schoorsteen opnieuw opgemetseld hebben

Reparatie van schoorstenen

Graag een vrijblijvende offerte van het repareren/renoveren en impregneren van 2 schoorstenen. Van elke schoorsteen afzonderlijk de prijs SVP.

Deur opening dichtmetselen

Deur opening van 103 cm breed en 270 cm hoog dicht metselen. Levering stenen/materialen in overleg.

Scheidingsmuur in tuin metselen

Scheidingsmuurtje in tuin: Lengte 5 meter, hoogte 2 meter inclusief fundering. *

Voegwerk hoekhuis en schuur

De voorkant, zijkant, het is een hoekhuis van 60 jaar oud en de schuur moeten opnieuw gevoegd worden of misschien plaatselijk, of alleen bijgewerkt, dat weet ik dus zelf niet precies. Graag een offerte van een persoon of bedrijf die mij niet het duurste probeert aan te smeren als dit niet noodzakelijk is. Maten: standaard rijtjeshuis. Zijkant is veel, twee verdiepingen hoog zonder ramen.

Metselwerk voor nieuw kozijn

Een raam-deurkozijn moet vervangen worden door raamkozijn. Deuropening moet gedeeltelijk worden dichtgemetseld en opgenomen in bestaande metselwerk.

bouw eigen bungalow, binnenmuren, buiten ...

bouw eigen bungalow, binnenmuren, buiten muren(enkelsteens) beide van poriso

Voegwerk van twee schoorstenen is in ...

Voegwerk van twee schoorstenen is in slechte staat en dient vervangen te worden. Schoorsteen A: Hoogte 2 meter, omtrek 3 meter B: Hoogte 80 cm, omtrek 3 meter. Graag zou ik vrijblijvend een indicate krijgen wat de kosten hiervan bedragen. Koop zo goed als rond.