Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vught te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vught heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vught u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vught of directe omgeving.

276 klanten uit Vught bevelen een bij Casius in Vught aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vught bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren van de gevel en het dak, het isoleren van een gehele vrijstaande woning, houten gevelbekleding vernieuwen door kunststof panelen, buitengevel isoleren met EPS, bepleisteren en steenstrips bekleding, gevelisolatie aanbrengen, buitenkant woning verfraaien, isoleren en steenstrips plaatsen, houten gevel vervangen door kunststof panelen, het isoleren en bekleden met sierpleister van 3 gevels, buitengevel isoleren, gevelwerk semi bungalow isoleren, spachtelputzen en witten, gevel isoleren, spuitkurk plaatsen, gevel bekleden met steenstrips, keralit aanbrengen op de gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vught staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Tuinmuur metselen

Ik wil een nieuwe tuinmuur circa 6 meter lang, 2,35 hoog tbv een carport laten metselen. Met fundering en sleuf in de grond. Gewone baksteen halfsteensverband en standaard voeg. Er staat nu een haag coniferen, maar ik zorg ervoor dat deze zijn verwijderd.

Gevel renoveren en isoleren

Het betreft een half vrijstaande woning welke aan zijkant, de achter en voorzijde geïsoleerd moet worden. Voorkeur isolatie aanbrengen vanaf onderzijde fundatie. De uitbouw aan achterzijde en zijkant hoeft niet meegenomen te worden. Ik kan u tekeningen toezenden. Eigenaar wil een zeer hoge isolatiewaarde en wij hopen dit te kunnen bieden middels PIR panelen. Echter zijn deze weer minder geschikt onder maaiveld. Als optie wil eigenaar een prijs afgewerkt met een pleisterlaag. Het gaat om een oppervlak van minimaal 100 m2.

Voegen vervangen

Ik wil mijn gevel laten voegen. Het gaat om een zijgevel waar een garage tegen aan zit. Het zal gaan om een gevel van 35 m2.

Buitenmuren van een tussenwoning bekleden

Ik zoek een partij die buitenmuren van mijn uitbouw kan bekleden. Momenteel ervaren we doorslaand vocht door deze muren. Ik zoek een partij die dit kan verhelpen en advies geven. De totale oppervlakte qua buitenmuren is ongeveer 15 à 20 m2. De uitbouw en woning zijn goed bereikbaar.

Scheuren in beton aan zijkant woning herstellen

Aan de zijkant boven een kozijn zit een stuk beton waar scheuren in zitten waardoor er vocht doorheen komt dat vervolgens via het kozijn naar binnen komt. Het beton wil ik graag laten maken. Het gaat om een oppervlak van 1 m2.

Gat boren in de buitenmuur

Gat boren in buiten muur voor afvoer kachel gat moet 102 mm zijn.

Schoorsteen verwijderen

We willen binnenkort dakkapellen laten plaatsen. Nu staat bij ons op zolder en op het dak nog een stuk schoorsteen. In de rest van het huis was de schoorsteen al verwijderd toen we het huis kochten. De schoorsteen op zolder is ongeveer 2.15 meter hoog en op het dak is de schoorsteen ongeveer 1 meter. Het gaat alleen op het verwijderen van de schoorsteen en het dichten van het dak. Er zit geen asbest in. Wat gaat het ons kosten om het laatste gedeelte te laten verwijderen.

Wankele tuinmuur herstellen

Er is tegen de tuinmuur aangereden en nu zit er een grote barst in en hij dreigt om te vallen.

Buitenmuur keimen

Buitenmuur keimen van 9 x 7 x 7.5 met schuin dak van 45 graden. Hoogte 3 verdiepingen dus. Daarnaast aanbouw van 4.5 x 4 x 5 de nok hoogte heeft ook weer een schuin dak. Er zitten 3 openslaande deuren in en ook 6 ramen.

Gemetselde tuinmuur opmetselen

We willen een liguster heg vervangen door een gemetselde muur. De muur zal ruim 7 meter lang worden en 1.80 meter hoog.

Schoorsteen opnieuw voegen

Het voegwerk van de gemeenschappelijke schoorsteen met de buren is gedeeltelijk weg en de schoorsteen moet dus (gedeeltelijk) opnieuw worden gevoegd. Voornamelijk de bovenste helft van de schoorsteen. Het is een normaal formaat schoorsteen. De schoorsteen staat op het schuine dak van de tweede verdieping. Kunt u mij een uurloon doorgeven en materiaalkosten. Foto is beschikbaar.

Herstelwerk aan de schoorsteen

Herstel werkzaamheden aan schoorsteen. Losse voegen verwijderen en opnieuw voegen van de schoorsteen. Het betreft een jaren zestig hoekhuis.

Schoorsteen voegen en impregneren

Schoorsteen is erg nat en de voegen moeten hersteld worden. Daarna moet de schoorsteen worden geïmpregneerd. Tevens graag controle van de afdekplaat. De schoorsteen heeft gelekt, het lood is reeds gerepareerd. Het gaat om een 2 onder 1 kapwoning met een gedeelde schoorsteen.

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen voegen op 2-kapper zijn in slechte staat, schoorsteen is erg nat. Lood is in orde, weet niet of afdekplaat ok is

Aansmeren anderhalve schoorstenen

De schoorstenen moet worden aangesmeerd omdat het voegcement aan het verdwijnen is. Dit betreft 1 schoorsteen die volledige eigendom is en 1 die gedeeld wordt met de buren. Deze dient dus voor de helft opgeknapt te worden. Type woning: hoek van een drie-onder-één-kap

Deur met kozijn eruit en gat dichtmetselen

De huidige deur met kozijn wil ik eruit en ik wil het gat dichtgemetseld hebben. Ook het leveren van de stenen. Standaard deuropening.

Metselen tuinmuur

Metselen tuinmuur. Lengte max. 8 meter. Hoogte max. 80 cm. Stenen zijn nog niet aanwezig - kunnen geleverd worden.

Uitbouw graag verbreden en nieuwe keuken ...

Uitbouw graag verbreden en nieuwe keuken in andere opstelling, met ramen en openslaande deuren evt ook opbouw van de zolder. Aanbouw naar volledige breedte doortrekken. Keuken hier in veranderen evenals de badkamer. Evt. de zolder verhogen met een opbouw. Gaat om verschillende dingen als metselwerk, dakwerken, funderingen, binnen afbouw werkzaamheden etc. Zou ook graag zien dat een bedrijf langs komt, zodat we alles kunnen bespreken en wij alles kunnen laten zien.

Spouwmuren 2x 3.5 x 2.40 opmetselen, ...

Spouwmuren 2x 3.5 x 2.40 opmetselen, andermetselwerk en reparatie werk. Het is in Eindhoven.

Er moet een afscheidingswand komen op ...

Er moet een afscheidingswand komen op zolder voor het realiseren van twee kamers. Wij dachten zelf aan cellenbetonblokken. Afmetingen zijn 5,5 x 3,6 echter betreft het hier een direct schuin aflopend dak aan beide zijden, en zal er een wandje 'om de hoek' moeten worden geplaatst aangezien het trapgat in het midden van de zolder uitkomt.