Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor de voegen van een woning en garage renoveren:

De voegen van een woning en garage renoveren

Ik zoek een voeger die alle voegen van mijn gevels, garage en schoorsteen kan renoveren. Het gaat ongeveer om 100 m2 met een maximale werkhoogte van 8 meter. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.
Onze klant uit Vlijmen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de voegen van een woning en garage renoveren uit heel Nederland:

Kit en voegen badkamer vernieuwen

De kit en sommige voegen moeten vernieuwd worden van de badkamer vloer. De woning is eind 2007 opgeleverd. Het vloeroppervlakte is 90x200 cm.

Dak vernieuwen

We hebben een jaren 30 woning twee onder 1 kap met hellend dak vanaf de eerste verdieping. Sinds de laatste regenbui heb ik lekkage geconstateerd. Het dakbeschot is nat onder de pannen. Ik denk dat het dak gerenoveerd moet worden, maar ik wil graag in contact komen met een vakman. Het dak oppervlak is +/- 90 M2. Het dak is in 2017 vanaf de binnenkant geïsoleerd. Na het voegen van de schoorsteen heb ik het idee dat er in de nok een panlat is gebroken waardoor er lekkage is ontstaan. Het huis is ongeveer 11 mtr hoog en vanaf beneden is dit moeilijk te zien. Graag zou ik advies willen over de mogelijkheden. Is het wijs om enkel de lekkage te verhelpen of is het misschien mogelijk om alle tengels en panlatten te vervangen, waarbij er direct dampopen folie gemonteerd kan worden.

Voegwerk achtergevel herstellen en impregneren

Onze woning bestaat nu 25 jaar. Inmiddels zijn er wat voegen gebarsten en er schijnt daardoor wat te lekken bij de achtergevel en de voorgevel willen we ook laten checken, Vanwege de oppervlakte glas vinden wij het moeilijk de m 2 te berekenen. Het betreft een rijtjeswoning van 3 etages en 10,5 meter lengte. Breedte van de woning is 5,5 meter.

Gevelrenovatie in verband met lekkage

Betreft een gedeelte van de gevel, ca. 5 m2, boven het raamkozijn op de 3e etage (ca. 7,5 meter boven begane grond). Ik heb lekkage via het raamkozijn en het vermoeden bestaat dat het water via de voegen door slaat. Het is de bedoeling dat de lekkage wordt aangepakt en het metsel/voegwerk hersteld wordt. Er is genoeg ruimte om de woning om een gevel te plaatsen.

Gevel opnieuw voegen en isoleren

Gevel opnieuw voegen en isoleren. De woning is een half vrijstaande met gedeeltelijk massieve muren en een deel met spouw en de gevel (voegwerk) is in slechte staat. De gevel is ongeveer 180 m2.

Voegen herstellen

Voegen onder de schoorsteen aan zijkant van de gevel lijken verdwenen en/of erg diep. Denk dat dit bekeken en verholpen dient te worden. Het gaat om ongeveer 2-3 rijen stenen van 8 stenen lang. Het gaat om een twee-onder-een-kap woning en het dak begint net boven de grond loopt door tot 5 meter hoog. Het zit op ongeveer 5 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Het zit aan de kant waar veel wind en regen op staat.

Inspectie en reparatie van een balkon van een jaren 50 woning

Balkon jaren 50 huis moet gerepareerd worden. De tegels en voegen moeten vervangen worden. Beton geïnspecteerd en gerepareerd worden

Uitbouw woning of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren voor een mogelijke uitbouw of serre aan de woning. Afmetingen circa 450 x 300 cm. De procedure voor een omgevingsprocedure besteed ik uit aan de aannemer. Ik beschik nog niet over een tekening. Ik laat mij informeren over de juiste fundering. En ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco variant als complete oplevering. Mocht het een uitbouw worden dan wordt hiermee de keuken vergroot en zijn er dus leiding en elektra taken aan deze klus toe te voegen. Aan de achterkant van de woning zit nu een kozijn met 2 deuren. Dit kan mogelijk hergebruikt worden in de nieuwe situatie.

Opbouw extra verdieping (plat dak)

We overwegen een extra woonlaag op onze woning toe te voegen (35 m2). Woning uit 2008 met plat dak. Onze buren hebben al een extra woonlaag (direct in 2008 zo gebouwd). Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Ik heb nog geen vergunning. Graag een offerte.

Renovatie/verbouwen voorhuis boederij

Wij willen voorhuis verbouwen/renoveren. Het huis is verouderd. We hebben de woning in vieren gedeeld. We willen van de hal, een gang maken en alle slaapkamers bij elkaar voegen. De keuken moet gerenoveerd worden, enkel glas vervangen door dubbelglas, isoleren, vloerverwarming aanleggen, wanden en plafonds stucen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik maak graag een afspraak.

Partners

Partners van Casius