Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vlijmen of directe omgeving.

198 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Erfafscheiding metselen beton blokken

Tuin/ erf afscheiding van metselwerk. Deze wordt 2 meter hoog van beton blokken. +/- 45 meter strekkend Graag ook de fundering onder de muur los prijzen, ook graag de prijs per strekkende meter specificeren.

Steenstrips buitengevel

Graag wil ik steenstrips laten plaatsen aan buiten gevels. Het huis is 13 m bij 10.5 m en 5.94 hoog. Buitenkant is van polyestreene. In totaal zijn ongeveer 15 raamopeningen 50m2. Klus kan over 7 weken starten.

Het renoveren van een schoorsteen

Ik zoek een vakman die mijn schoorsteen kan renoveren. Het gaat om het uithakken van de voegen, het lood vervangen, de bovenplaat aansmeren en het impregneren van de voegen. Het betreft een schoorsteen op een vrijstaande woning.

De voegen van een woning en garage renoveren

Ik zoek een voeger die alle voegen van mijn gevels, garage en schoorsteen kan renoveren. Het gaat ongeveer om 100 m2 met een maximale werkhoogte van 8 meter. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Voegen en impregneren van de schoorsteen

We hebben een kleine lekkage op zolder. Die komt waarschijnlijk via de schoorsteen. Waarschijnlijk moet de schoorsteen op het dak opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden.

Afvoegen van de schoorsteen

Mijn schoorsteen is voor 80% opnieuw gevoegd nadat de oude voegen verwijderd zijn. Nu laat mijn voeger mij in de steek en moet het laatste stukje afgewerkt worden. Het materiaal is nog deels aanwezig. Volgens mijn inschatting is het nog een paar uurtjes werk. De schoorsteen moet ook nog geveegd worden. We vermoeden dat er een klein brandje is geweest in de schoorsteen, we willen graag een inspectie laten uitvoeren.

Waterdichte balkonvloer repareren

Ik wil graag een nieuwe coating op het balkon. Lengte; ongeveer 4 meter. Breedte is 2 meter. Is versleten door de jaren heen en brokkelt af. Waterdichte afwerking uiteraard.

Half steens erfafscheiding met houten panelen

Als erfafscheiding tussen mijn achtertuin en die van de buren staat momenteel een oude houten schutting van ongeveer 14 meter lang. Wij zullen die zelf verwijderen. Daarna willen wij er een nieuwe erfafscheiding laten bouwen van ongeveer 180 à 190 cm hoog, conform de afscheiding die ik aan de andere zijde van mijn tuin heb. Er moet een fundering worden gemaakt. Daarna moet er een stenen muur van 3 meter worden gemetseld aan het begin en eind van de afscheiding. Daartussen moet een verdeling worden gemaakt van 6 gemetselde pilaren met 4 houten panelen. Op de pilaren moet een afdekplaat worden aangebracht. Ik nodig bedrijven uit om de situatie hier te bekijken en ontvang daarna graag een prijsopgave.

Muur metselen om een houten huis

Bij mijn houten woning dient een muur van ongeveer 1 meter hoog opgemetseld te worden. In een hoek dient de muur zeker 2.20 meter hoog te worden. De totale oppervlakte zal ongeveer 75 m2 zijn.

Gevel reinigen aan de voorzijde en achterzijde

Mijn voor- en achtergevel van een 2-onder-1-kap woning zijn toe aan reiniging. De oppervlakte hiervan is ongeveer 140 m2. Deze werkruimtes zijn ook makkelijk te bereiken en zijn deels boven een aanbouw. Indien de kosten meevallen wil ik het ook graag opnieuw laten impregneren.

Boerderij impregneren

Impregneren oude boerderij. Oppervlakte ong. 200 m2

Gevel opnieuw voegen

Oude voegen eruit halen en opnieuw voegen van ongeveer 75 m/2, LET OP: BEN TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR MAAR DIT MOEST INGEVULD WORDEN, ALLEEN REACTIES VIA DE MAIL

Schoorsteen opnieuw laten voegen

Onze schoorsteen van 1x1x2 meter (lxbxh) moet opnieuw gevoegd worden. De schoorsteen is van een geschakelde bungalow met een plat dak. Op het dak staat nog een andere schoorsteen en ik weet niet zeker of die ook werk nodig heeft.

Schoorsteen voegen

Onze schoorsteen van 1 meter x 1 meter x 2 meter moet opnieuw gevoegd worden. Hij staat op een plat dak.

Schoorsteen voegen

Schoorsteen op plat

Voegwerk herstellen van de buitenmuur

Herstellen van buitenmuur voegwerk van woonhuis. Eventueel vervangen van loodstrip buitenmuur/ garagedak (vanwege muurlekkage).

Voegen in voorgevel laten vernieuwen

Het betreft een jaren 30 woning. Bij de voorgevel rondom het raam de voegen verwijderen en opnieuw aanbrengen. Het gaat om een gedeelte van ongeveer 5 m2.

Schoorsteen opnieuw voegen

Graag uw prijsopgave voor het opnieuw voegen van een bestaande schoorsteen. Verwijderen bestaande voegen en opnieuw voegen aanbrengen.

Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie: voegen van schoorsteen, repareren van bovenzijde en het impregneren van de schoorsteen.

Er moet een muur gemetseld worden waar ...

Er moet een muur gemetseld worden waar eerder een deur heeft gezeten.

Tuinafscheiding ong. 12 meter , deel ...

Tuinafscheiding ong. 12 meter , deel metselwerk en deel houten schutting.

er moet op mijn overloop een muurtje ...

er moet op mijn overloop een muurtje gemetseld worden met daarin een deurpost en deur.

1. aanbouw realiseren achter keuken om ...

1. aanbouw realiseren achter keuken om hierin badkamer te maken 2. schuur bouwen in tuin 5,5 x 3,0