Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houtskeletbouw van metselwerk voorzien:

Houtskeletbouw van metselwerk voorzien

Ik wil de nieuwbouwwoning van houtskeletbouw voorzien van buitenschil in metselwerk. Het oppervlak is ongeveer 400 m2.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtskeletbouw van metselwerk voorzien uit heel Nederland:

Aanbouw aan achterzijde realiseren

Ik wil een aanbouw laten realiseren van 2,5 bij 6 meter met openslaande deuren. Het gaat om een houtskeletbouw met metselwerk aan de buitenkant. Deze moet water en winddicht afgeleverd worden met ruimte voor een lichtstraat en ook moeten er twee raamkozijnen gemaakt worden.

Uitbouw of erker laten bouwen

Ik wil een uitbouw aan de voorzijde van de woning van 4 bij 1,5 meter laten realiseren. Ik wil houtskeletbouw of metselwerk. Ik wil volledig af laten werken.

Uitbouw bouwen en keuken in de uitbouw plaatsen

Graag wil ik de mogelijkheden bespreken voor het bouwen van een aanbouw, zodat ik de keuken kan verplaatsen. Afmeting ongeveer 4 x 7 meter, deels onder het bestaande balkon. Ik wil waarschijnlijk dat er met metselwerk wordt gewerkt. Ik twijfel tussen een serre middels houtskeletbouw of metselwerk. Wellicht wil ik ook schuifpuien. Ik wil graag het verschil in prijs weten tussen casco en volledig afwerken inclusief elektra/waterleidingen. Ik laat mij graag adviseren voor de mogelijkheden.

Fundering voor uitbouw

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een fundering kan realiseren voor een L-vorimig aanbouw. De afmetingen staan in de bijlage. (8,75*2. 8 en 2,9*3,2) De aanbouw zal dmv sip(Structural Insulated Panel) of houtskeletbouw worden gebouwt en afgewerkt met metselwerk. Helaas heb ik nog geen berekeningen gemaakt, in de bijlage vind je ook de bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente.

Tuinhuis met zadeldak bouwen

In mijn tuin wil ik een bouwwerk met zadeldak plaatsen van 10 meter x 5 meter. De dakpannen, ramen en deuren zijn reeds aanwezig. Niet de kozijnen. Ik geef de voorkeur aan metselwerk, maar overweeg ook houtskeletbouw. Het gaat me in eerste instantie om de ruwbouw, dus volledig casco.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Uitbouw van de woning aan de achterzijde. Breedte circa 5,5 meter, diepte circa 3,4 meter. Voorafgaand eerst slopen bestaand schuurtje. Elektrawerk (lichtpunt, stopcontacten (ook 1 buiten)). Eventueel (apart offreren) stuken (glad). Ik heb geen voorkeur voor prefab, metselwerk of houtskeletbouw. Ik wil daar meer informatie over van de vakman.

Plaatfundering maken

Ik wil een aanbouw realiseren aan een houtskeletbouw. Naast deze woning ligt een carport met stenen schuur op een totale betonfundering van 3000 x 8000 mm. Ik wil deze fundering gebruiken en tevens twee meter naar voren halen. Deze twee meter is niet voorzien van een fundering. Nu was ik van plan met schuimbeton te werken en daarbij het geheel op funderingshoogte uit te laten graven en volstorten met schuimbeton. Nu hoorde ik dat er niet gebouwd kan worden op deze fundering. Op de lange zijde komt houtskelet met hout afgetimmerd en aan de korte zijde 3000 x 2550 mm komt een enkel steen muur. Hier komt ook nog een kozijn in, dus ongeveer 4 vierkante meter metselwerk. Mijn vraag is: Kan ik hiervoor schuimbeton gebruiken of heeft u een alternatief en hoeveel kost deze alternatief per kuub? (ongeveer 11 a 12 kuub) inclusief transportkosten. De bestaande fundering ligt op 30 cm diepte ten opzichte van het maaiveld. De gemetselde wanden van de woning en het schuurtje blijven bestaan.

Uitbouw met hefschuifpui achterzijde woning

Realisatie uitbouw circa 6 x 3 meter, kunststof 2-delig hefschuifpui circa 4500 mm x 2400 mm, hellend dak betonpannen nieuw naar bestaand, metselwerk stenen naar bestaande gevel en binnen houtskeletbouw. Eén zijgevel reeds bestaand. Graag opgave levertijd, uitvoering 2017.

Houtskelet aanbouw plaatsen

Houtskeletbouw met metselwerk buiten kant. Van 8x6 meter met in de 8 meter een schuifpui kunstof. Met een platdak voorzien van lichtstraat van circa 120x300cm

Aanbouw met lichtbak in plat dak en openslaande deuren naar tuin laten bouwen

Ik wil graag een houtskeletbouw uitbouw aan de achterzijde van woning. Voorzien van lichtbak in platdak en openslaande deuren (houten kozijnen) naar tuin. Buitenzijde wil ik tevens hout, dus geen metselwerk. Ongeveer 3 x 6 meter.