Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muur metselen:

Muur metselen

Ongeveer 10 meter lang bij 2. 4 meter hoog, ik heb geen stenen, fundering kan ik zelf eventueel doen.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur metselen uit heel Nederland:

Muren slopen, metselen en stuken

Tussen mijn woonkamer en nieuwe de aanbouw achteraan, staat nog de oorspronkelijke draagmuur ( aan de oorspronkelijke achterkant van woning) De oorspronkelijke deurgaten in de dragende muur zijn opgevuld met een dun halfsteens muurtje en zijn daarna netjes gestuct. Ook is een ander gat gedeeltelijk opgevuld met een plaaster constructie-tje. Ik wil deze muurtjes en plaasteren constructie er terug uit en daarna netjes afgewerkt met gestucte randjes. Het gaat over ongeveer 6 vierkante meter. Graag in de kerstvakantie uitvoeren. Vriendelijke groet

Lage tuinmuur laten metselen langs het huis

Langs en voor het huis (hoekwoning) willen we graag een lage (1 meter hoge) muur laten metselen in dezelfde steen soort als het huis. Langs het huis ongeveer 12 meter, voor het huis ongeveer 7 meter. Graag ontvangen wij een kostenindicatie voor de werkzaamheden met en zonder aanschaf van stenen.

Buitenmuur metselen

De buitenmuur is nu voorzien van glasblokken. Deze moeten worden verwijderd en een muur moet gemetseld worden in de plaats van deze glazen blokken. De kleur van de stenen moeten hetzelfde worden als van het huis. De afmetingen weet ik niet. Het afvoeren van het puin wil ik door de vakman laten doen.

Binnenmuur metselen

Er moet een binnenmuur komen tussen een een nieuw te plaatsen badkamer en een nieuw te plaatsen keukenblok in een jaren 60 huis dat ik gekocht heb. Deze muur moet dik genoeg zijn om aan beide kanten leidingen te kunnen frezen. Het muurtje moet haaks (90 graden) komen te staan op een 'halve' binnemuur waarvan de andere helft gesloopt wordt. De rand van de 'halve' binnenmuur moet dus vlak gemaakt worden (laatste deel slopen en frezen/schuren/slijpen? ) en worden verbonden met de te plaatsen muur.

Kademuur metselen

Ik wil graag een offerte voor de kosten van een kademuur. Ik wil dit graag laten metselen. Betreft een muur van 1,2 km van en 5 meter hoog.

Tuinmuur metselen inclusief fundering

Het betreft het uitgraven van de fundering om een muur op te metselen op een nog nader te bepalen stijl. De hoogte zal 2.25 meter moeten worden en de lengte 30 meter. Het gaat dus om het storten van de fundering en het opmetselen van de muur.

Schuurmuur metselen

De stenen berging heeft aan 1 zijde een houten muur, de overige wanden zijn gemetseld. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze muur ook te metselen. De oppervlakte is ongeveer 7 m2. De woning heeft geen achterom en alles zal dus via de woning nar de schuur gebracht moeten worden.

Buitenmuur metselen

Het gaat hier om een muur van 8 meter lang en 2 meter hoog als afscheiding tussen 2 huizen in met fundering

Erfafscheiding metselen

Een rechte schutting metselen van ongeveer 217 cm hoog met 5 kolommen die iets hoger worden gemetseld als de muur. Dit in verband met de toegangspoort en inrijpoort. De ondergrond is een betonnen fundering van 60 bij 60 cm.

Schuttingmuur metselen

Na het verwijderen van de glazen schutting panelen het opmetselen van een schutting muur met kolommen. Onderste gedeelte huidige schutting bestaat al uit metselwerk (hoogte 90 cm). Gewenste totale hoogte schutting 2 m. Lengte van de schutting = 9,20 m. Breedte kolommen 30 cm.

Partners

Partners van Casius