Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen:

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen uit heel Nederland:

Loden leiding vervangen

Het betreft een tussenwoning uit 1928. De aansluitpunt van waterleidingbedrijf bevindt zich in voortuin zo'n 2 m vanaf de gevel. De watermeter bevindt zich aan achterzijde woning. Nadat we met lekkage van de leiding van put naar meter te maken kregen, bleek dat dit nog een loden leiding is. De overige leidingen in de woning zelf zijn al door een vorige eigenaar vervangen voor koper. Bij reparatie van de lekkage is een deel vervangen door kunststof, maar het deel van de loden leiding dat onder een stenen vloer loopt is lastig bereikbaar. Deze leiding zit er nog, en willen we we alsnog volledig vervangen of omleggen. Via wat online research hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk. De huidige stenen vloer moet intact blijven.

Uitbouw bij tussenwoning

Willen toch een uitbouw. Wonen hier 1. 5 jaar en hebben allemaal nieuwe kozijnen. Openslaande deuren etc willen we dus wel kunnen plaatsen opnieuw. Gaat om 2 meter eraan en 3 meter breed nog. Beide weerszijde staat stenen schuur dus daartussen moet het plaatsvinden.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Stenen van de schoorsteen opnieuw metselen, hier zitten scheuren in. Het gaat om een jaren '30 rijtjes tussenwoning met 3 woonlagen.

Buitengevel renoveren

Ik wil ongeveer 10 m2 aan gevelstenen uitgehakt hebben. De hele muur inclusief voeg moet met nieuwe stenen worden gemetseld en gevoegd worden. Het gaat om een tussenwoning met een verdieping dus er zal een steiger nodig zijn. Het puin moet dan door de vakman worden afgevoerd.

Stucen van de achtergevel

Achtergevel tussenwoning. Oude stucwerk is er reeds af en dient opnieuw aangebracht te worden. Wellicht eerst voorbehandelen. Zit wat verf op de stenen. Tevens nieuwe aanbouw stucen. Dit is het grootste deel van de klus. (18 m2) betreft nieuw metselwerk. Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Metselen en voegen van een buitengevel

Wij zijn als bouwbedrijf op zoek naar een metselaar voor het metselen en voegen van een buitengevel bij een tussenwoning. Het gaat om ongeveer 1300 stenen in een nog nader te bepalen soort. We willen met de werkzaamheden starten op 9 augustus.

Uitbouw vervangen door gefundeerde uitbouw

Wij hebben achter onze tussenwoning een aangebouwde stenen bijkeuken van 5 x 2 meter, die rust op een betonnen plaat die op het zand ligt. Het is in de bijkeuken altijd erg koud en we moeten flink stoken om het daar warm te houden. We overwegen nu om die bijkeuken te laten afbreken en te laten vervangen door een goed gefundeerde houten uitbouw van 4 x 2 meter met 1 klein raam en hergebruik van de bestaande deur. Er is hier veengrond, het huis is onderheid en heeft een betonnen kruipruimte. We zijn ons hierop aan het oriënteren op de mogelijkheden en willen graag een adviesgesprek en prijsindicatie.

Buitenmuur metselen

Ik ben op dit moment een uitbouw aan het maken achter een tussenwoning. Ik ben voor deze week 22 op zoek naar een metselaar voor het metselen van 2 muren van 80 cm naast een kozijn. Het gaat om 450 stenen die al bij de klus staan. Ik ontvang graag een offerte voor het metselen, niet voor voegen.

Bloembak metselen

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '60 waar aan de voorzijde een 5 meter lange en 1 meter hoge aangemetselde bloembak was, die bij de woning hoort vanaf de bouw. Het metselwerk was erg slecht en wij hebben een groot deel van de buitenkant van de bloembak verwijderd en alle stenen inmiddels afgebikt. We willen de bloembak weer laten opmetselen en voegen. Er staat nog een klein stukje van de onderkant. Dat is erg stevig en hoeft misschien niet weg. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Metselspecie en voegmiddel moeten door de metselaar worden meegenomen.

Gemetselde schoorsteen herstellen of verwijderen

Wij hebben op onze tussenwoning een gemetselde schoorsteen waarvan het voegwerk zo slecht is dat er stenen los zitten. We gebruiken de schoorsteen niet en ik moet nu de afweging maken of ik de schoorsteen laat herstellen of verwijderen. Ik laat hier graag even door een vakman naar kijken en ontvang dan advies en een prijsopgave.