Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen:

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen uit heel Nederland:

Buitengevel renoveren

Ik wil ongeveer 10 m2 aan gevelstenen uitgehakt hebben. De hele muur inclusief voeg moet met nieuwe stenen worden gemetseld en gevoegd worden. Het gaat om een tussenwoning met een verdieping dus er zal een steiger nodig zijn. Het puin moet dan door de vakman worden afgevoerd.

Stucen van de achtergevel

Achtergevel tussenwoning. Oude stucwerk is er reeds af en dient opnieuw aangebracht te worden. Wellicht eerst voorbehandelen. Zit wat verf op de stenen. Tevens nieuwe aanbouw stucen. Dit is het grootste deel van de klus. (18 m2) betreft nieuw metselwerk. Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Metselen en voegen van een buitengevel

Wij zijn als bouwbedrijf op zoek naar een metselaar voor het metselen en voegen van een buitengevel bij een tussenwoning. Het gaat om ongeveer 1300 stenen in een nog nader te bepalen soort. We willen met de werkzaamheden starten op 9 augustus.

Uitbouw vervangen door gefundeerde uitbouw

Wij hebben achter onze tussenwoning een aangebouwde stenen bijkeuken van 5 x 2 meter, die rust op een betonnen plaat die op het zand ligt. Het is in de bijkeuken altijd erg koud en we moeten flink stoken om het daar warm te houden. We overwegen nu om die bijkeuken te laten afbreken en te laten vervangen door een goed gefundeerde houten uitbouw van 4 x 2 meter met 1 klein raam en hergebruik van de bestaande deur. Er is hier veengrond, het huis is onderheid en heeft een betonnen kruipruimte. We zijn ons hierop aan het oriënteren op de mogelijkheden en willen graag een adviesgesprek en prijsindicatie.

Buitenmuur metselen

Ik ben op dit moment een uitbouw aan het maken achter een tussenwoning. Ik ben voor deze week 22 op zoek naar een metselaar voor het metselen van 2 muren van 80 cm naast een kozijn. Het gaat om 450 stenen die al bij de klus staan. Ik ontvang graag een offerte voor het metselen, niet voor voegen.

Bloembak metselen

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '60 waar aan de voorzijde een 5 meter lange en 1 meter hoge aangemetselde bloembak was, die bij de woning hoort vanaf de bouw. Het metselwerk was erg slecht en wij hebben een groot deel van de buitenkant van de bloembak verwijderd en alle stenen inmiddels afgebikt. We willen de bloembak weer laten opmetselen en voegen. Er staat nog een klein stukje van de onderkant. Dat is erg stevig en hoeft misschien niet weg. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Metselspecie en voegmiddel moeten door de metselaar worden meegenomen.

Gemetselde schoorsteen herstellen of verwijderen

Wij hebben op onze tussenwoning een gemetselde schoorsteen waarvan het voegwerk zo slecht is dat er stenen los zitten. We gebruiken de schoorsteen niet en ik moet nu de afweging maken of ik de schoorsteen laat herstellen of verwijderen. Ik laat hier graag even door een vakman naar kijken en ontvang dan advies en een prijsopgave.

Stenen uitbouw of serre bouwen

Wij zijn bezit met de aankoop van een tussenwoning waarvan we naar verwachting op 1 mei de sleutel krijgen. Wij willen de woning gaan vergroten door aan de achterzijde een uitbouw van 2,5 meter diep en 6 meter breed te laten maken. Wij willen ofwel een aluminium serre, maatwerk en prefab, ofwel een gemetselde aanbouw. Er hoeft niet geheid te worden. Voor het serredak is onze wens om deze eerst achter de gevel 1 meter vlak te hebben en daarachter een lichtstraat van 1,5 meter diep, schuin aflopend naar de achtergevel met een schuifpui. Onze bestaande achtergevel willen we laten verwijderen, zodat de uitbouw geheel onderdeel wordt van de woning. Wij kunnen zelf graafwerk verzorgen voor de fundering. We ontvangen graag uw prijsindicaties. De woning is in de 'stille verkoop' en staat niet op Funda.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter diep x 5,1 meter breed. Nieuwbouwhuis gebouwd in 2015. Het is een tussenwoning waarbij onze linker buren al een uitbouw hebben. Aan één kant staat dus al een muur. Stenen uitbouw en openslaande deuren + extra raam kunnen hergebruikt worden.

Achtergevel optrekken en dakopbouw realiseren

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1994 met twee verdiepingen. Aan de achterzijde hebben we een schuin pannendak van 45 graden vanaf de dakgoot van de begane grond. Wij willen de gevel vanaf de begane grond recht laten optrekken met metselwerk aan de binnen- en buitenzijde met daartussen isolatie volgens de maatstaven van deze tijd. Vanaf de bovenkant van de 1e verdieping willen we een dakopbouw over de gehele breedte van de woning met een schuin dak, gemaakt van de bestaande pannen, naar het nieuwe deels platte dak van de zolder. In dit schuine gedeelte van het dak willen we de bestaande Velux dakramen plaatsen die vrijkomen van de 1e verdieping. De afmeting van de woning is aan de buitenzijde 5. 50 m met een plafondhoogte van 2,45/ 2,5 meter. De afwerking binnen verzorgen we zelf, met als uitzondering van het stucwerk, dat graag apart vermelden als optie. Aangezien onze woning is opgebouwd uit kanaalplaten willen we graag dat deze worden uitgebreid, daar waar nodig ( nieuwe plafond 1e verdieping ). We willen kunststof kozijnen voor beide slaapkamers ofwel één groot kozijn met kantelramen en horren met HR++ glas . De huidige kleur stenen moet worden gebruikt. De 1e verdieping bestaat uit twee slaapkamers die gescheiden zijn door een stenen muur die ook verlengd moet worden tot aan het nieuwe kozijn. Let op : de vergunning moet nog aangevraagd worden, maar aan de achterzijde zijn vergelijkbare projecten uitgevoerd. Ook zijn de tekeningen nog niet gemaakt. Foto’s zijn ter indicatie , uitbouw van de begane grond is niet of nog niet van toepassing. Ik verzoek bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben te reageren. Harde eis is, dat de bouw zonder onderbreking wordt uitgevoerd, vanaf de start tot de afronding.