Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schuttingmuur metselen :

Schuttingmuur metselen

Metselen van een schuttingmuurtje van 13,5 meter met kolommen waar houten delen in moeten komen. Deze houten delen zijn al aanwezig. Locatie is redelijk bereikbaar.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingmuur metselen uit heel Nederland:

Schuttingmuur metselen

Wij hebben een oude schutting die we weg gaan halen en willen hier een nieuw muurtje laten metselen. Het gaat om ongeveer een muur van 3 meter lang en 2 meter hoog.

Schuttingmuur metselen

Ik wil dat er een schuttingmuur gemetseld wordt in mijn tuin. Deze moet 3,7 meter uit het huis. Hij is 2 meter hoog maar er ligt nog geen fundering.

Schuttingmuur metselen in achtertuin

Buitenmuur 12 meter bij 180 hoog. Rechte muur van huis tot stenen schuur. Inclusief alle benodigdheden en fundering. Eventueel met 2 kolommen. Basis bakstenen. Er staat geen schutting op het moment.

Schuttingmuur metselen

Graag een offerte voor het metselen van een muur die dient als schutting. Met een glad gestucte afwerking, aan beide kanten. De afmeting is 6 meter lang en standaard hoogte van schutting, 180 cm. En 2 stukken van ongeveer 3 meter lang en dezelfde hoogte. De fundering maken en de muur metselen. Wat kost dat inclusief de materialen?

Schuttingmuur metselen

Wij willen een 32 meter lange schutting gaan plaatsen. De fundering hiervoor ga ik zelf storten. De vakman zal een muur moeten gaan metselen van 1 meter hoog met om de 2 meter een penant. De houten schuttingsdelen zal ik hierna zelf gaan plaatsen.

Schuttingmuur met steunberen metselen

Ik wil graag een schuttingmuur met steunberen laten metselen. Het gaat om een muur van ongeveer 8 meter, waarvan 3 meter van 2 meter hoog de rest met steunberen om hout tussen te plaatsen. Er staat nu niets.

Tuinmuur rondom de tuin maken

Graag wil ik een prijs hebben voor het rondom metselen van een schuttingmuur, voor mijn 10 meter diepe tuin. Totaal 10 meter diep, 12 meter breed, 10 + 10 + 12 = 32 meter muur totaal. Inclusief benodigde tussen pilaren van 2 meter hoog. Type steen in overleg.

Schuttingmuur metselen

Er dient een muur gemetseld te worden van 10 meter lang en 2 meter hoog. Er zal een fundering geplaatst moeten worden. Er is nog een schutting aanwezig die eventueel verwijderd dient te worden door de vakman.

Schuttingmuur metselen

Ik zou graag een gemetselde schuttingsmuur laten plaatsen. De muur zal 3 meter lang moeten worden en 2 meter hoog. Het dient in dezelfde stijl van een net opgeleverde nieuwbouw woning te worden gebouwd. Er is een foto beschikbaar.

Tuinmuur laten metselen

Ik wil graag een kostenoverzicht voor het laten metselen van een tuinmuur/schuttingmuur. Half steenmuur. Totale lengte 14 meter en hoogte 2 meter. Het mag een goedkope steen zijn. De fundering is al reeds gestort. Ik zie graag een offerte tegemoet.