Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schuttingmuur metselen :

Schuttingmuur metselen

Metselen van een schuttingmuurtje van 13,5 meter met kolommen waar houten delen in moeten komen. Deze houten delen zijn al aanwezig. Locatie is redelijk bereikbaar.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingmuur metselen uit heel Nederland:

Schuttingmuur met kozijn en deur metselen

Schutting van ongeveer 10 meter met een kozijn en deur.

Schuttingmuur metselen

Wat kost een schuttingmuur met een totale lengte van 45 strekkende meters. Hoogte: 10 meter lengte 1 meter hoog, 35 meter 1. 80 cm hoog. 1 hoek.

Schuttingmuur metselen

Na het verwijderen van de glazen schutting panelen het opmetselen van een schutting muur met kolommen. Onderste gedeelte huidige schutting bestaat al uit metselwerk (hoogte 90 cm). Gewenste totale hoogte schutting 2 m. Lengte van de schutting = 9,20 m. Breedte kolommen 30 cm.

Schuttingmuur metselen

Schuttingmuur van grofweg 3,5 meter lang en 2 meter hoog.

Schuttingmuur metselen

Wij hebben een oude schutting die we weg gaan halen en willen hier een nieuw muurtje laten metselen. Het gaat om ongeveer een muur van 3 meter lang en 2 meter hoog.

Schuttingmuur metselen

Ik wil dat er een schuttingmuur gemetseld wordt in mijn tuin. Deze moet 3,7 meter uit het huis. Hij is 2 meter hoog maar er ligt nog geen fundering.

Schuttingmuur metselen in achtertuin

Buitenmuur 12 meter bij 180 hoog. Rechte muur van huis tot stenen schuur. Inclusief alle benodigdheden en fundering. Eventueel met 2 kolommen. Basis bakstenen. Er staat geen schutting op het moment.

Schuttingmuur metselen

Graag een offerte voor het metselen van een muur die dient als schutting. Met een glad gestucte afwerking, aan beide kanten. De afmeting is 6 meter lang en standaard hoogte van schutting, 180 cm. En 2 stukken van ongeveer 3 meter lang en dezelfde hoogte. De fundering maken en de muur metselen. Wat kost dat inclusief de materialen?

Schuttingmuur metselen

Wij willen een 32 meter lange schutting gaan plaatsen. De fundering hiervoor ga ik zelf storten. De vakman zal een muur moeten gaan metselen van 1 meter hoog met om de 2 meter een penant. De houten schuttingsdelen zal ik hierna zelf gaan plaatsen.

Schuttingmuur met steunberen metselen

Ik wil graag een schuttingmuur met steunberen laten metselen. Het gaat om een muur van ongeveer 8 meter, waarvan 3 meter van 2 meter hoog de rest met steunberen om hout tussen te plaatsen. Er staat nu niets.