Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Veldhoven of directe omgeving.

379 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, gevelisolatie, gevel isolatie en renovatie, gevelbekleding plaatsen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Schoonmaken spouwmuur en spouwmuurisolatie

Er zit veel cement en puin in de spouwmuur, dit willen wij graag eerst verwijderd hebben en meteen de muur laten isoleren in verband met warmte. 1 muur van 9 meter en een muur van 6.5.

Stucen en isoleren van de buitengevel

Ik wil graag mijn houten buitengevel isoleren en stucen. Gaat om 12 bij 2,8 meter.

Nieuwbouw metselwerk grote garage

Ik zoek iemand voor wat metselwerk (binnen)muren, 8000 stuks maasformaat MBI betonstenen.

Gevel opnieuw bepleisteren

Ik wil de buitenzijde van een steensmuur herbepleisteren. Het is nu al bepleisterd. Het gaat om 40 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Zijmuur isoleren en bekleden

De zijgevel willen wij graag laten isoleren en afwerken met stucwerk. In deze gevel is de schoorsteen en een kozijn aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Spuitkurk monteren

Voor mijn nieuwbouw chalet zou ik graag de gevel willen bekleden met spuitkurk. Het zou gaan om ongeveer 55 m2 en een lichte kleur. Voor de ondergrond is nog alles mogelijk aangezien ik net begonnen ben met de bouw.

Schutting metselen

Graag willen wij de schutting verlengen met stenen. Het zal gaan om ongeveer 2 meter

Houtskeletbouw van metselwerk voorzien

Ik wil de nieuwbouwwoning van houtskeletbouw voorzien van buitenschil in metselwerk. Het oppervlak is ongeveer 400 m2.

Tuinafscheiding metselen op aanwezige fundering

Tuinafscheiding metselwerk lengte 12 meter. Hoogte ongeveer 2,2 meter. Op bestaande fundering. Of houten lattenschotten tussen poeren of geheel te metselen, afhankelijk van prijs. Muur aan beide zijden goed bereikbaar en af te werken/voegen. Prijs incl. Materiaalkosten (Waalformaat donkere Steenkleur, donkere voeg)

Muur metselen

Ongeveer 10 meter lang bij 2. 4 meter hoog, ik heb geen stenen, fundering kan ik zelf eventueel doen.

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2

Buitenmuur met waalformaat stenen metselen

Buitenmuur van een schuur met waalformaat steen. Het gaat om 33 m2.

Schuttingmuur metselen

Metselen van een schuttingmuurtje van 13,5 meter met kolommen waar houten delen in moeten komen. Deze houten delen zijn al aanwezig. Locatie is redelijk bereikbaar.

Tuinmuurtje metselen

Ik wil een tuinmuurtje laten metselen , er zitten 4 hoeken in en de hoogte mag tussen de 60 en 70 cm zijn, de totale lengte is 45 meter. Kunt u mij ongeveer vertellen wat hiervan de kosten zijn?

Muur funderen en metselen voor een schutting

Graag wil ik een vrijblijvende opdracht voor de volgende klus: 1) Verwijderen van ongeveer 70m oude coniferenhaag (ongeveer 2,5 m hoog) 2) Metselen van een erfafscheiding in baksteen, inclusief alles wat hiervoor nodig is (fundering, kolommen, stenen, etc) Ongeveer 80m, aan drie zijden van de woning. Ik zou graag een richtprijs ontvangen, zodat ik weet waar ik aan moet denken en of dit een serieuze optie is ter overweging.

Schutting van metselwerk met panelen maken

Graag een offerte voor het plaatsen van een schutting volgens bijgevoegde foto. De totale lengte van de tuin is 13 meter. Betreft een schutting die aan de onderzijde gemetseld is en gemetselde steunberen heeft, daartussen wil ik graag houten schuttingdelen. De hoogte van schutting graag in overleg. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Vijver op laten metselen

Ik wil voor mijn kantoor een vijver gemetseld hebben van circa 3 x 1 meter. De vijver moet 50 cm in de grond en 50 cm opgemetseld worden bovengronds. Het metselen is aan 4 zijden. Stenen: standaardmodel 20 cm lang en 5 cm hoog. Eventueel leg ik er zelf de folie in.

Voegen in de schoorsteen vervangen

Betreft opnieuw voegen schoorsteen

Gevel voegen en reinigen

Ik wil de buitengevel opnieuw laten voegen en reinigen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. De muren zijn ongeveer 10 x 2.5 meter groot. Het gaat om de voorgevel, zijgevel en achtergevel van ons huis.

Tuinmuur funderen en metselen als erfafscheiding

Realiseren nieuwe fundering en tuinmuur (wildverband) met totale lengte van 52 m (totaal 2 hoeken van 90 graden), hoogte 210 cm boven maaiveld inclusief Rolling volle steen. Totaal 4 hele en 3 halve penanten. De muur wordt aan mijn zichtkant bewerkt dus hoeven de stenen niet van het allerbeste soort te zijn. Starten: Vanaf week 45 (medio oktober) kan er buiten gewerkt worden. (schatting)

Voegen van schoorstenen uithakken en opnieuw voegen

Ik wil graag 2 schoorstenen laten uithakken en opnieuw laten voegen. Het gaat om twee vierkante bakstenen schoorstenen. Een op het midden van het dak en een staat boven de topgevel. Ik schat de totale oppervlakte in op ongeveer 6 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte betreffend het opnieuw voegen en uithakken.

Spouwmuren en tuinmuur metselen

Ik zou graag 2 spouwmuren en een schutting willen laten metselen. Dit gaat over ongeveer 50 m2 steen.

Voegwerk uitkappen en opnieuw voegen

Het uitkappen van de voegen van eenwoonhuis +/- 30 m2 en opnieuw voegen.

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Huis van ongeveer 1900 met afmeting 12 x 7 meter heeft isolatie nodig met stucwerk afwerking. Het gaat om de begane grond en 1 verdieping erboven met vliering. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Spouwmuur schoon maken

We wilden de spouwmuur laten isoleren maar de spouwmuren waren niet schoon, dus ging het isoleren niet door, i.v.m. slechte resultaten na het isoleren. We zoeken nu een bedrijf die de spouwmuren kan schoonmaken. Het gaat om ongeveer 100m2.