Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur met penanten metselen:

Tuinmuur met penanten metselen

We willen een tuinmuur van 17 meter lang en 2 meter hoog. Om de 2.40 meter een penant en geplaatst op een fundering.
Onze klant uit Veghel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur met penanten metselen uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

De tuinmuur dient een lengte te krijgen van 15,5 meter en 2 meter hoog inclusief 4 hoeken en 15 penanten. Het stelwerk en opperwerk is niet nodig, omdat alles al klaar staat. Wij geven het pointeren de voorkeur.

Tuinmuur verstevigen met penanten

Ik wil graag mijn tuingevel in de achtertuin verstevigen met 3 penanten. De penanten moeten in het beton gestort worden zodat het stevig genoeg wordt. De materialen moeten ook worden aangeleverd. De muur is een meter of twaalf. Penanten van 30 x 30 cm, of welke maat u adviseert.

Tuinmuur laten metselen

Lengte 5 meter, hoogte circa 2 meter - halfsteense muur. Met penanten en rol, betreft uitbreiding bestaande tuinmuur. Er wordt als het ware tegen de uitbouw van de buren aangebouwd. Fundering dient aangelegd te worden. En er zal en aansluiting met loodslab aan de bestaande bouw gerealiseerd moeten worden. Soort stenen weten we al. In overleg te bepalen wie die gaat leveren.

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.

Fundering leggen en tuinmuur metselen

Ik wil in mijn tuin een fundering laten leggen en daarop een halfsteens tuinmuur met penanten laten metselen van in totaal 20 meter in een U-vorm. De gewenste hoogte is 180 cm. Ik zal het voegen zelf verzorgen en zelf de stenen inkopen. Ik zorg ook voor een schone ondergrond voor de fundering. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Mijn voorkeur gaat uit naar uitvoering van de klus binnen 2 maanden. Als dat niet haalbaar is, wil ik het werk begin 2018 met u inplannen.

Tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur van 11 meter, 1.80 meter hoog met rollaag. De muur moet halfsteens worden en er is een fundering aanwezig. De muur maakt één hoek en heeft een sparing voor tuinpoort. Verder moeten er 4 penanten, 2 voor tuinpoort, 2 voor versterking lange zijde gemaakt worden. Voegen optioneel. Ik verzorg materialen en opperen

Tuinmuur metselen

Wand 1, achterzijde tuin: 2 keer 4 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter. Tussen de twee delen komt een deur van 1.20 meter breed en 2.60 meter hoog. Wand 2, zijkant tuin: 8 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter en aansluitend 8 meter lengte met een hoogte 2.40 meter. Graag uw berekening voor zowel dubbelsteens als enkelsteens met penanten erin verwerkt, inclusief alle materialen en het plaatsen. Er staat een keermuur tussen onze tuin en die van de buren, daar moet de nieuwe muur tegenaan gezet worden. Telefonisch ben ik dagelijks tot 13.00 uur bereikbaar.

Tuinmuur met penanten metselen

Ik heb op de erfgrens tussen mijn tuin en die van de buren een fundering gelegd en wil daarop graag op korte termijn een tuinmuur laten metselen van 180 cm hoog met 7 penanten van 30 x 30 x 180 cm. Het gaat om een enkele muur met ongeveer 19,5 m² metselwerk tussen de penanten. Er hoeft geen rollaag op. De muur moet aan beide zijden worden gevoegd. Ik heb alle materialen hier al liggen. Ik ontvang graag een offerte van metselaars die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Rechte tuinmuur metselen

Een tuinmuur metselen van ongeveer 28 meter met penanten om de 180 cm. Zal een foto toevoegen hoe ongeveer de muur eruit komt te zien.

Tuinmuur metselen

Voor 5 of meer recent opgeleverde nieuwbouwwoningen willen we gezamenlijk als tuinafscheiding een rechte enkelsteens stenen muur laten plaatsen. Het graven en storten van de fundering kunnen we eventueel zelf. Graag separaat aanbieden. Lengte tuin ca. 8 meter en hoogte muur ca. 2 meter. Aantal muren nog afhankelijk van de kosten en hoeveel bewoners er uiteindelijk meedoen. Wij gaan uit van 6 muren. Graag aanbieden geheel steen inclusief penanten en met houten schutting zoals in foto's is te zien. Steen afkomstig steenfabriek Oeffelt artikelnr. 25045289. Type verband nog te bepalen.