Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Valkenswaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Valkenswaard heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Valkenswaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Valkenswaard of directe omgeving.

193 klanten uit Valkenswaard bevelen een bij Casius in Valkenswaard aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Valkenswaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Valkenswaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gat boren voor de afzuigkap

Gat rond 150, buitenblad metselwerk, binnenblad houten spouwblad

Buitenzijde isoleren met steenstrips

Ik wil graag de originele woning aan de buitenzijde isoleren en voorzien van steenstrips / hardstenen dorpels. Het betreft een vrijstaande woning van 1901, voorzien van steens muren zonder spouw. Kozijnen zijn reeds eerder vervangen, dagkanten zullen dus moeten worden uitgeslepen om koude bruggen te voorkomen. Het zal gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag een deugdelijk advies en offerte. Het werk zal indien mogelijk in de loop van 2019 te worden uitgevoerd.

Verf verwijderen van zijgevel

De muur van de zijgevel is voorzien van muurverf, deze wil ik laten verwijderen zonder al te veel schade aan het voegwerk. Ook enkele scheuren herstellen. Het betreft een muur van ongeveer 80 m2 met een hoogte van ongeveer 3 meter. Makkelijk te bereiken voor de vakman.

Enkelsteens buitenmuur van een garage herstellen

Het gaat om het vervangen van verschillende rode bakstenen en het grotendeels opnieuw voegen van ongeveer 5 m2 buitenmuur en een stenen metselpilaar waar de garagedeur aan vastzit. Kapotte bakstenen en oud voegwerk dat de metselaar weg bijtelt, voer ik zelf af via de afvalbak.

Schuur metselen

We willen graag een speelschuur/ opbergruimte laten metselen met een buitenmaat van 280x250. Hij mag 210-220 hoog worden. Er zal ook nog een fundering moeten komen, graag hiervoor ook een offerte. Geen idee of jullie ook daken plaatsen of samenwerken met iemand, anders mag dat ook meegenomen worden in de offerte. Het mag een platdak of lessenaarsdak worden. De stenen zijn niet zo belangrijk. Gewoon zo goedkoop mogelijk aangezien we er aan de buitenkant stucwerk, tex of hout op willen. Hij hoeft niet per se geisoleerd te worden maar het moet ook geen vochtige toestand gaan worden uiteraard. Verder moet er een deur in van 80x180 en twee grote ramen van 100x70. Ik hoop dat ik het goed over heb kunnen brengen om een offerte uit te kunnen brengen.

Renovatie van een schoorsteen

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren, voegen en eventueel het vervangen van het lood, van 4 stuks schoorstenen. Het betreft 2 blokken voormalige premie A woningen die begin jaren 80 gebouwd. Het zijn rijtjeswoningen, blokken van 5 woningen, die allemaal goed bereikbaar zijn.

Schoorsteen met kachelpijp in een tuinhuis maken

Ik ga een tuinhuis met overkapping bouwen. Onder de overkapping wil ik een schoorsteen voor een open haard. De open haard wordt 60 cm breed en ongeveer 60 cm hoog. De schoorsteen dient ongeveer 3,70 meter hoog te zijn en loopt door het dak van de overkapping. Zou u mij een offerte kunnen maken wat deze schoorsteen kost als ik uitga van een dubbelwandige pijp. Ik wil zelf de dubbelwandige pijp, de open haard en kap aanleveren.

Garage laten metselen

Ik maak de afweging om garage te laten metselen dan wel een houten schuur neer te zetten. Ik zou graag een indicatie krijgen van de kosten van de kosten van de bouw van een garage van 3 meter bij 5 meter in spouw. Aan de een korte kant komt de garage tegen de bestaande garage aan en is dus geen metselwerk nodig. In de garage zal een garage deur komen en een kozijn met loopdeur.

Halfsteens tuinmuur metselen

Metselen van een halfsteens muur met een totale lengte van 10 meter en een hoogte van 2 meter. Er is geen fundering nodig, daar zorg ik voor. Er hoeft geen oude schutting/muur verwijderd te worden.

Schuur metselen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor een te metselen schuur achter in de tuin. We willen de kliko's naast het schuurtje stallen maar we willen deze vanuit onze tuin uiteraard niet zien staan. Het is hiervoor mogelijk om de schuur aan de voorkant optisch breder te maken (zodat de kliko's daarachter uit het zicht staan), dit kan tot ongeveer 4 meter . De schuur zelf zal een afmeting van 3. 40 x 3. 40 bij 2. 50 hoog mogen krijgen. We hebben neem ik aan een fundering nodig. Voor de achterwand kunnen we gebruik maken van de garagemuur van de achterburen. Het zou dus slechts gaan om 3 muren. De zijmuren hoeven niet mooi afgewerkt te worden, deze vallen buiten het zicht. Alleen de muur aan de tuinkant willen we graag af laten werken met een mooie donkere baksteen die past bij de steen van de aanbouw. Liefst dezelfde steen uiteraard. Dit kunnen we nog wel nagaan. Verder willen we graag 2 deuren in de schuur, 1 aan de tuinkant en 1 aan de achterom kant. Een raam hoeft niet per se. We willen graag een plat dak. De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden. Graag een offerte voor het maken van deze schuur. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude stenen schuur?

Schuur laten metselen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor een te metselen schuur achter in de tuin. We willen de kliko\'s naast het schuurtje stallen maar we willen deze vanuit onze tuin uiteraard niet zien staan. Het is hiervoor mogelijk om de schuur aan de voorkant optisch breder te maken (zodat de kliko\'s daarachter uit het zicht staan), dit kan tot ongeveer 4 meter . De schuur zelf zal een afmeting van 3. 40 x 3. 40 bij 2. 50 hoog mogen krijgen. We hebben neem ik aan een fundering nodig. Voor de achterwand kunnen we gebruik maken van de garagemuur van de achterburen. Het zou dus slechts gaan om 3 muren. De zijmuren hoeven niet mooi afgewerkt te worden, deze vallen buiten het zicht. Alleen de muur aan de tuinkant willen we graag af laten werken met een mooie donkere baksteen die past bij de steen van de aanbouw. Liefst dezelfde steen uiteraard. Dit kunnen we nog wel nagaan. Verder willen we graag 2 deuren in de schuur, 1 aan de tuinkant en 1 aan de achterom kant. Een raam hoeft niet per se. We willen graag een plat dak. De schuur hoeft niet geisoleerd te worden. Graag een offerte voor het maken van deze schuur. Met vriendelijke groeten, Harrielle

Metselen van een schuur

Graag zouden we een offerte ontvangen voor een te metselen schuur achter in de tuin. We willen de kliko's naast het schuurtje stallen, maar we willen deze vanuit onze tuin uiteraard niet zien staan. Het is hiervoor mogelijk om de schuur aan de voorkant optisch breder te maken (zodat de kliko's daarachter uit het zicht staan), dit kan tot ongeveer 4 meter. De schuur zelf zal een afmeting van 3.40 x 3.40 bij 2.50 hoog mogen krijgen. We hebben neem ik aan een fundering nodig. Voor de achterwand kunnen we gebruik maken van de garagemuur van de achterburen. Het zou dus slechts gaan om 3 muren. De zijmuren hoeven niet mooi afgewerkt te worden, deze vallen buiten het zicht. Alleen de muur aan de tuinkant willen we graag af laten werken met een mooie donkere baksteen die past bij de steen van de aanbouw. Liefst dezelfde steen uiteraard. Dit kunnen we nog wel nagaan. Verder willen we graag 2 deuren in de schuur, 1 aan de tuinkant en 1 aan de achterom kant. Een raam hoeft niet per se. We willen graag een plat dak. De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden. Graag een offerte voor het maken van deze schuur.

Rolluiken herstellen en reinigen en kozijnen reinigen

Rolluiken en kozijnen zijn door de jaren verweerd. In verband met de verkoop van het huis zouden we dit graag willen laten reinigen en deels repareren.

Schutting metselen op bestaande fundering

Het metselen van 26 meter schutting op bestaande fundering. 2 meter hoog en met rollaag. 2 haakse hoeken en 1 pinant. Prijs inclusief stenen en voegen.

Erfafscheiding metselen

In december wordt mijn woning opgeleverd en ik wil hier graag een erfscheiding laten metselen in de vorm van een stenen muur met penanten. Deze dient rond de 2 meter hoog te worden met elke 3 meter een penant die opgemetseld wordt met rode stenen. In de tussenliggende ruimte moeten houten geïmpregneerde schotten komen. Tevens zal er een volledige fundering gestort moeten worden. Dit alles over een lengte van ongeveer 30 meter.

Muur met fundering en penanten metselen

Ik wil graag een erfscheiding laten metselen in de vorm van een stenen muur met penanten. Deze dient rond de 2 meter hoog te worden met elke 5 meter een penant die opgemetseld wordt met rode stenen. Tevens zal er bij elke penant een fundering gestort moeten worden.

Gevels met stucwerk reinigen en impregneren

Gevels met stucwerk reinigen en impregneren of schilderen. In de voorgevel zitten wat scheurtjes, die moeten even bekeken en mogelijk behandeld worden. Het gaat om de voor-, zij- en achtergevel. Bij elkaar ongeveer 230 m2. In 2000 is het gestuct en in 2005 is het stucwerk van de de voorgevel hersteld na schade. Er is nu sprake van gevolgschade die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Rapportage van de schade is opgemaakt en kan ik u overleggen. We zoeken een gevelspecialist die ervaring heeft met stucwerk, aangesloten bij een brancheorganisatie. Graag zouden wij van u voorgaande werkzaamheden zien dan wel referenties spreken. Vooraf aangeven welke werkwijze u zal hanteren en welke garantie u geeft op de werkzaamheden.

Vrijstaande woning van betonstenen impregneren

Wij hebben een vrijstaande woning van witte betonstenen. Deze laten vocht door. We willen graag een prijsindicatie voor het impregneren van de gehele woning. Het gaat om de voor- , zij- en achtergevel en het betreft de begane grond, eerste verdieping en zolder, met ongeveer 9 meter op zijn hoogste punt.

Buitenmuur metselen

Het betreft het metselen van een nieuwe buitenmuur van een boerderij. +/- 150 m2 met muizentand driezijdig. Ik zorg voor alle benodigdheden zoals steiger, slijpen van stenen enz.

Schoorsteen opmetselen/vernieuwen

Woonhuis uit 1963. Lood dient te worden vervangen. Schoorsteen dient te worden opgevoegd OF vervangen als nodig. Tevens prijsopgave voor compleet verwijderen + dak dicht leggen met dakpannen.

Nieuwbouw voegen Overpelt Belgie

Ben bezig met het bouwen van een nieuw huis. De nieuwbouw staat net over de grens in Belgie. Het is 12,5km over de grens bij Valkenswaard. Doen jullie ook voegen in Belgie? Wilde eens weten wat het kost om het te laten voegen. Er staat al steigerwerk om het huis. Het is gewoon metselwerk, geen rare dingen erin, alleen boven de ramen zijn rechtopstaande gevelstenen. Als u wilt, kan ik per email bouwtekeningen doorsturen van het huis!

Hobbyruimte metselen 20 meter

Metselwerk 20 meter lang en 3 meter hoog, spouw bouwwerk in l-vorm.

Uitbreken buiten muur raam (ongeveer 2 ...

Uitbreken buiten muur raam (ongeveer 2 m2). En een sierpoort erin construeren. Stalen poort en wat metselwerk.

Ik zou graag een offerte ontvangen vor ...

Ik zou graag een offerte ontvangen vor het opnieuw voegen en impregeneren van onze schoorsteen.

Uitbreiden schuur over de hele breedte ...

Uitbreiden schuur over de hele breedte van de tuin; Nu tot halverwege de tuin, muur er uit en door metselen. Liggen golfplaten op.