Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vezelplaten plaatsen:

Vezelplaten plaatsen

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, de huidige muur is voorzien van cement vezelplaten. Ik wil daar een laag overheen hebben die glad (te maken) is. Het gaat om 100m2, de werkzaamheden moeten in Uden gebeuren. Bij vragen graag belen, graag VM inspreken aub.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vezelplaten plaatsen uit heel Nederland:

Pannendak renoveren

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren 50 met een flauw zadeldak. Wij willen daar zonnepanelen op laten plaatsen, maar bij inspectie daarvoor bleek dat het pannendak aan onderhoud of vervanging toe is. Er liggen vezelplaten op het dak, met daarop panlatten en dakpannen. Het huis is ongeveer 6 meter breed en de lengte van het dak is ongeveer 3,5 meter. Ik nodig bedrijven graag uit om het dak hier te bekijken en mij te adviseren over de beste aanpak. Als het mogelijk is mag er optioneel ook isolatie worden geplaatst. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

sloop huidig dak: goot, ...

sloop huidig dak: goot, dakpannen,vezelplaten en balken. Nieuwe balkenvloer plaatsen van de nieuw te maken eerste verdieping, inclusief vloerplaten. Nieuw dak erop zetten met twee kapellen, inclusief dakpannen en goten.

houten vloeren schuren/lakken 60m2 , ...

houten vloeren schuren/lakken 60m2 , wanden van grijze betonstenen stucen , schilderwerk ramen/deuren/schuine wanden dak, vezelplaten dak wegwerken met gipsplaten? + schilderen, nieuwe voordeur plaatsen, gat dichten van bestaande brievenbus in raamkozijn, electriciteitsleidingen langs wanden wegwerken, plafonbalken schilderen, raam vervangen in veluxdakraam i.v.m. condens tussen ramen, 1 verwarming vervangen.