Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Uden of directe omgeving.

247 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevelbekleding plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning en deze is goed toegankelijk. Het aantal m2 wordt geschat op 150. We willen graag een offerte zonder en met isolatie om het verschil te kunnen bezien. Het voegwerk en dergelijke is nog prima op orde. Het huis is wit geschilderd en we willen graag een dikkere laag cement aanbrengen voor een zo egaal mogelijk aanzien.

Vezelplaten plaatsen

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, de huidige muur is voorzien van cement vezelplaten. Ik wil daar een laag overheen hebben die glad (te maken) is. Het gaat om 100m2, de werkzaamheden moeten in Uden gebeuren. Bij vragen graag belen, graag VM inspreken aub.

Tuinmuur metselen

Ik wil een dubbele tuinmuur laten metselen met een sierwerk hekwerk tussen de pilaren hoogte tuinmuur inclusief rollaag 50 cm en 60 cm sierhekwerk. Tuinmuur is ongeveer 120 meter pilaren 35 x 35 cm 120 cm hoog

Tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur. Vanuit het stenen tuinhuis is de lengte 12 meter, dan rechts de hoek en een lengte va 5 meter en dan weer rechts de hoek om en nog een stukje van 5 meter. De hoogte zal 40 a 60 cm moeten worden met kolommen. Daartussen dienen er tuinschermen geplaatst te worden.

Schuur bouwen en schutting metselen

Rechts achter in de tuin willen wij een schuur van 9 m2. Hiervoor dient er een fundering geplaatst te worden en de muren opgemetseld. Het dak zullen wij dan zelf plaatsen. Vanaf de schuur willen we naar ons huis toe een volledig dichte muur van 2 meter hoog en 7 meter lang. Wij zullen in oktober de sleutel van de nieuwbouwwoning ontvangen en willen met het metsel werk starten in november.

Schoorsteenplaten van natuursteen plaatsen

Er moeten bij ons twee natuurstenen schoorsteenplaten geplaatst worden op twee schoorstenen. De oppervlakte van de bovenzijde van beide schoorstenen is 67 x 100 cm, de platen moeten oversteken, dus wat groter zijn. Ik kan deze kan ik zelf bestellen, maar u mag ze ook leveren en plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw offerte.

Schoorsteen voegen vernieuwen

De voegen van de schoorsteen zijn verouderd en dienen opnieuw te worden gevoegd. De lengte van de schoorsteen is ongeveer 1.20 meter.

Schutting metselen, kolommen in combinatie met hout

Schutting van 8 meter met kolommen en enkelsteen muur daartussen, tot ongeveer 1 meter boven maaiveld en daarboven hout

Buitenmuur beplaten en stucen

Alleen de voorkant van het huis, op de begane grond en eerste verdieping, platen aanbrengen en stuken. Aan de voorzijde van het huis zit een zachte steen die poreus is. Er zijn ook wat kleine stukjes losgelaten. Het is niet te schilderen dus wil ik er platen met stucwerk erop laten zetten, een Duits systeem.

Voegen voorzijde verwijderen en aanbrengen

Voorzijde van huis, plus/minus 37 m2, voegen verwijderen en opnieuw voegen

Scheuren in een betonlatei repareren

Herstel van de betonlatei van de overkapping/carport. Lengte 3 meter, dikte 8 cm en breedte 25 cm.

Enkelsteens tuinmuur metselen

Wij willen aan de voorzijde van onze woning een lage erfafscheiding laten maken. We hebben al een offerte voor een laag hekwerk, maar willen ook graag een prijsindicatie hebben voor het maken van een gemetselde tuinmuur. Er moet daarvoor ook een fundering worden gemaakt. De maat is in totaal 17 meter lang en 60 cm hoog. We willen een enkelsteens muurtje, met een steen overeenkomstig die van het huis. We willen ook in totaal 6 gemetselde steunbeertjes in de muur, waarvan 2 op de hoeken. We maken graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en ontvangen daarna een indicatie van de kosten.

Gemetselde tuinafscheiding voor meerdere tuinen laten maken

Ik wil graag een offerte hebben voor een gemetselde muur met penanten voor 6 tuinen (zie bijlage voor de voorlopige tekening). De stenen moeten in dezelfde kleur als het huis zijn.

Tuinmuur metselen

Samen met de buren willen wij de oude houten schutting vervangen en een nieuwe plaatsen. Het betreft een lengte van ongeveer 16,5 meter en 1.8 meter hoog. Mijn voorkeur gaat uit naar een gemetseld muurtje met verhogingen waar houten schuttingen tussen kunnen. We zijn ons aan het oriënteren en ik wil graag weten hoeveel dit gaat kosten en wie dit kan en wil doen.

Muur metselen in de tuin met fundering

Het betreft een muur van 9 meter breed bij 1.80 meter hoog met bakstenen als erf afscheiding. Graag met fundering - die nog aangelegd moet worden.

Scheur in garagemuur repareren

Ik wil graag de scheur in de gemetselde garagemuur laten herstellen. De scheur loopt door de muur heen en is dus niet oppervlakkig. Deze scheur is volgens zeggen veroorzaakt door de aardbeving die Uden trof in 1992.

Reparatie van de schoorsteen

Dhr/mevr het gaat 0ver het repareren van de buitenste schoorsteen, uit bikken-opnieuw voegen, aansmeren schoorsteenplateau.

Voegwerk repareren in de gevel

Op een drietal plaatsen is het voegwerk niet meer naar behoren. Het zal gaan om 2 stukken van ongeveer 4 m2 en 1 stuk van ongeveer 12 m2.

Tuinmuur in de tuin metselen

In de achtertuin laat ik graag een muur van 8 meter lang en ongeveer 2,5 m hoog metselen. Graag advies van de vakman.

Woning hervoegen

Graag offerte voor het hervoegen van de woning. De oppervlakte is 90 m2.

Schadeherstel gevel garage

Er is met een waterton (van de gemeente) tegen mijn garage aan gereden. Hierdoor is een tweetal scheuren ontstaan. De stenen dienen te worden uitgekapt en opnieuw te worden ingemetseld. Met regen lekt het nu dus misschien moet het dak ook nagekeken worden. Beide scheuren zijn ongeveer 2,5 meter lang. Het betreffende oppervlak tussen de twee scheuren is ongeveer 2,5 m2.

Enkele stenen en voegen vervangen

Het gaat om het vervangen van een aantal voegen en eventueel een paar stenen. Alles bij elkaar zal dit ongeveer 8 a 10 m2 zijn.

Gevelreparatie aan gevel laten uitvoeren

Offerte voor een gevelreparatie. Er zitten 2 scheuren in de buitenmuur die vanaf de dakgoot naar beneden lopen, ik wil graag weten of en hoe dit verholpen kan worden.

Lood bij de achtergevel vervangen

Lood vervangen achtergevel bij een aanbouw aan de 'natte' kant van het woonhuis. Stenen uithakken, nieuw lood aanbrengen en aan de binnenmuur bevestigen. Dichtmetselen over een maximale lengte van 6 meter van een aanbouw. Achterzijde van huis. Alleen eerste verdieping, bereikbaar vanaf het platte dak.

Gevel stralen, voegen en impregneren

Het betreft een geschakelde woning van 210 m2. De gehele gevel zouden wij willen stralen, voegen en impregneren.