Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1733 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, voegen van 150 m2 gevel, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel isoleren aan de buitenkant

De muur is oud en we hebben een opbouw die bestaat uit andere kleur bakstenen. Ik wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Het is tussen de 100 en 150 m2.

Buitengevel isoleren

Ik wil de buitengevel aan de achterkant van mijn huis isoleren, nu is er sprake van een enkelsteens muur. Het gaat om de achtergevel en een uitbouw waar keuken en badkamer zitten. De woning heeft 2 woonlagen. De totale oppervlakte is ongeveer 40 m2, dit moet nog exact uitgemeten worden.

Isoleren halve steensmuren aanbouw + advies

Ik ben opzoek naar iemand waarmee ik kan sparren en die kan meedenken met de mogelijkheden. Ik heb namelijk nu een halve steensmuuren aanbouw. De keuken ziet er goed uit, maar er komt vocht en kou naar binnen gewaaid. Ik ben me aan het oriënteren op wat mogelijk is. Ik zit te denken om de buitenkant van de aanbouw met platen te laten isoleren en af te laten werken met stucwerk, als dit mogelijk is. Ik zou graag met u doorbereken wat de voordelen en de nadelen ervan zijn en of dit haalbaar is, ook qua rendement. Het stuk is ongeveer 12 bij 4 m (25 m2). Wanneer de uitvoering is maakt mij niet zo veel uit, maar ik zoek wel iemand die zo snel mogelijk even langskomt waarmee ik een concreet plan kan maken.

Kleine gevel renovatie

Houten gedeelte van ons gevel willen we graag vervangen en isoleren. Het betreft alleen de 1ste verdieping van de voorkant. Het gaat om een stukje van 1,5 meter hoog en 5,5 meter breed.

Gevel renovatie

97m2 gevelleien leveren en aanbrengen, renovatiesteiger aanwezig. Graag prijs voor Natuurleien en prijs voor eternit leien. Tekeningen zijn aanwezig van het project.

Tuinmuur met poort laten metselen

Ik heb een tuinmuur met een poort. De poort hangt tussen twee pilasters. De poort moet vervangen worden. Door de te zware poort zijn de twee pilasters beschadigd. Een ervan staat op doorscheuren en omvallen, met alle gevaren van dien. Ik wil graag een specialist die kan kijken hoe dit te repareren is. In elk geval moet er een nieuwe poort/deur gehangen worden. Ook moet het metselwerk van de pilasters worden hersteld. Deskundig advies en reparatie is nodig. Ik wil graag een offerte en goede werkafspraak, op hopelijk niet al te lange termijn. De pilasters zijn ongeveer. 2 meter hoog.

Het isoleren van de buitengevel zonder spouw

De woning is gebouwd begin jaren 30, bakstenen muur met knipvoeg. Ongeveer 20 m². De spouw is dun om te isoleren, daarnaast is het niet mogelijk om hier een extra wand te plaatsen om te isoleren. ik nodig u graag uit om te kijken wat voor isolatiemogelijkheden hier te bedenken zijn en hiervoor een offerte uit te schrijven.

Gevel thermisch isoleren

Voor mijn dochters huis zijn we opzoek naar een isolatiespecialist die de achter aanbouw (keuken /bijkeuken ) van een oude woning 1921, thermisch kan isoleren. Gaat om ongeveer 35 m2. Wij willen de rolluiken verwijderen en een strak geheel maken, dus stucen.

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?)

Ik woon in een eindwoning en in zou de zijgevel willen laten isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?). De buitengevel is maar een éénsteensmuur. Er zitten drie kleine ramen in de gevel die ik ook wil laten vervangen. Ik heb een gewoon dak met twee schuine zijden. Aan de kant van de buitengevel bevindt zich een gemeenschappelijke poort. Grof geschat zou er 8 x 8 meter geïsoleerd moeten worden. Ik denk dat ik een vergunning nodig heb, maar dit moet ik navragen.

Cementeren van 2 buitenmuren

Goedemorgen, Ik zou graag een offerte willen voor het cementeren van 2 buiten muren in de tuin. Aan de rechterkant staat een stenen schutting/ stuk muur en aan de andere kant ongeveer het zelfde. De rechterkant is +/- 12 x 2 meter en de linkerkant 12 x 3 meter. Ik zou graag van jullie wat informatie willen wat de mogelijkheden zijn, ook ben ik aan het overwegen om de gehele achtergevel in een keer mee te laten doen. Ik kan na reactie wat foto's toe sturen en nog meer informatie wat jullie nodig hebben. Alvast bedankt en ik hoor graag van jullie.

Buitengevel isolatie

Gaat om een jaren 30 woning de buitenmuur van de hoekwoning isoleren. Dit is geen spouwmuur maar een muur van twee koud tegen elkaar gemetselde stenen. oppervlakte van de muur is zo'n 20 m2. en een raam ivm beperkte ruimte denk ik zelf aan iets van Wediplaten van 50 mm dik oid.

Halfsteens schutting metselen

Schuttingafmetingen 3,90 mtr breed en 2,20 mtr hoog. De bestaande schutting is gedeeltelijk omgevallen, deze moet dus verwijdert worden en opnieuw neergezet worden.

De verdiepingen rondom bekleden met composiet of natuur leien

Onze nieuwe HSB verdiepingen willen we rondom laten bekleden met composiet of natuur leien. Totale oppervlakte 91,6 m2. Het gaat om 1e en 2e verdieping. De pannenlatten graag ook meenemen.

Onderkant van de erker opnieuw metselen

Ik wil graag ongeveer 3 m2 opnieuw laten metselen. Is in de jaren slecht gerepareerd, moet dus vervangen worden.

Mijn schuur met steenstrip gevelbekleding vernieuwen

Ik heb een schuur van 16m2 die ik graag wil laten bekleden met steenstrips. Het gaat om een metselskelet schuur. Het soort is bespreekbaar bij contact via mail of telefonisch, ik heb een aantal voorbeeld foto's. Het is de bedoeling dat hier een rotsmotief in terug komt.

Het isoleren van de aanbouw, achtergevel en gang

Het gaat over aanbouw, achtergevel, gangetje/poort. Het gaat om een isolatie van de buitengevel. De aanbouw heeft een oppervlakte van ongeveer 2.5 x 7 meter. De gang zou ongeveer 8 x 3 meter zijn, de achtergevel is 6 meter breed. Eventueel ook de voorgevel indien mogelijk, maar we hebben te dunne spouw aan de voorkant voor spouwmuur isolatie, ook weer informatie over mogelijkheden.

Woning isoleren

Ik zou graag info en offerte weten over bestaande gevels isoleren waar in de spouw al een minerale wol is geplaatst tijdens de bouw. Kan deze verbeterd worden door spouwmuurisolatie. Daarnaast wil ik ook graag de mogelijkheden weten over een steense buitenmuur isoleren aan de buitenzijde. En het isoleren van platte daken. Gedeelte binnenkant en buitenkant isoleren, oppervlakte niet bekend.

Buitenmuur isoleren

Ik wil graag een buitenmuur geïsoleerd hebben en eventueel daarna de buitenkant met steenstrips bekleed. Het is een aanbouw met enkelsteenmuur. Daar zouden we een soort platen willen hebben met daaroverheen de steenstrips, dus geen neg. Alles bij elkaar is het ongeveer 12 m2. De kozijnen vallen gelijk met de muur. Het zijn 2 raamkozijnen: 1x 1 m bij 1 m en 1x 1 m bij 70 cm, en 1 deurkozijn. Het is niet heel veel muur. Het is een oud huis. De regenpijn zal denk ik naar voren gebracht moeten worden, net als het buitenkraantje. Er loopt elektra langs de zolder naar beneden, ik weet niet hoe dit opgelost moet worden.

Voegwerk herstellen gemetselde schutting, of gehele schutting vervangen

Het betreft een enkelsteens gemetselde schutting tussen mij en mijn buurvrouw. Diverse stenen laten los en er zijn ook barsten in de schutting te zien. Daarnaast kun je door te duwen de schutting bewegen (Knikt her en der dus voegen zijn helemaal door vermoed ik) Graag wil ik laten kijken of dit te herstellen is door opnieuw te voegen of dat er andere maatregelen genomen moeten worden voor het herstel / vervanging. De schutting is ongeveer 9 x 1.80 meter.

Schutting metselen

Ik wil een nieuwe bakstenen muur voor de schutting. Het gaat om 3,7 m2, oftewel 1,84 x 1,84 meter. Het is de schutting tussen mijn tuin en de buurman. Ik ga deze zelf slopen en deze zou opnieuw gemetseld moeten worden. Het moet doorlopen tot de overkapping. Mogelijk dat er een fundering nodig is, daar ontvang ik graag advies over. Ik wil rode bakstenen.

Buitenmuur isoleren

Voor de zijkant van mijn huis ben ik op zoek naar een partij die de buitenmuur kan isoleren. Spouwmuurisolatie is niet mogelijk. Het oppervlak is ongeveer 50-60 m2.

Het bekleden van de zijmuur met hardhout

De te bekleden muur is de zijmuur van een hoekhuis, naast het huis bevind zich een steegje van ca 1 meter breed. Het huis is jaren 30 gebouwd en de muur is enkel steens. Het gaat om 2 verdiepingen plus een in een punt aflopende zolder

Zijgevel bekleden met crêpe en isoleren

Het gaat om de zijgevel van onze bestaande hoekwoning. Er is nu een soort kwartsverf op aangebracht die op enkele plekken loslaat en er zijn zichtbare scheuren aanwezig. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte voor het aanbrengen van wapening/crêpe. En indien mogelijk ook 'n prijs voor isoleren. Het gaat om circa 60 m2.

Tuinmuur maken met fundering

Ik zoek een vakman voor vervanging van een losstaande zijmuur. Het is de erfafscheiding van een hoek perceel. Jaren 30 stijl. De muur is 2,115 lang x 2,2 meter hoog. Graag een offerte inclusief sloop oude muur. De muur moet structureel sterk genoeg zijn om poorten aan te bevestigen.

Gevel renovatie

Ik wil mijn gevel renoveren. Er zitten nu platen op met een plastic omlijsting. Het plastic begint los te laten, dus wil ik het vervangen door iets duurzamere bekleding. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 20 m2. Graag een offerte hiervoor.