Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1724 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevels renoveren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, zijgevel isoleren, stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Zijgevel bekleden

Het gaat om een zijmuur van het huis dat boven het dak van de buren uit steekt Dit deel is ongeveer 10 m2. Tevens dient het dak van de dakkapel, 1 m2, ook voorzien moeten worden van zink.

Buitengevel bekleden

Ik wil de buitengevel van een hoekpand laten bekleden met steenstrips. Het zal gaat om een oppervlakte van ongeveer 100 m2.

Muur metselen

Muur metselen: 30 meter lang 2,20 meter hoog. Normaal rood steen.

Gevel opmetselen

Leveren en monteren van de nieuwe voorgevel, oude situatie: Metsel werk 400+peil moet worden een meter. Kozijn vervangen voor kunststof zonder kantelkiep maar met ventilatie. Zijkanten opmetselen breed genoeg voor rookgasafvoer. Alleen de begane grond dient vervangen te worden. Voor deze klus ben ik op zoek naar een onderaannemer die de hele opdracht uit kan voeren. De klus zal komen te staan in april.

Gevel van buitenaf isoleren

Bij de aanbouw heeft onze badkamer een enkelsteens muur. Deze zouden we graag van buiten willen laten isoleren. Op welke manier weten we nog niet, dit zou in overleg zijn. De buitenmuur bevindt zich in de tuin, deels in een overkapping waar fietsen onder geplaatst staan. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Ook willen wij de mogelijkheden weten voor het isoleren van het plat dak bij de aanbouw.

Luchtafvoer voor afzuigkap realiseren

Ik zoek een gevelspecialist die een gat kan maken in de voorgevel ten behoeve van een afzuigkap. De gevel bestaat uit metselwerk en een spouwmuur. Het gat moet 150 mm groot zijn. De woning bevindt zich op de begane grond.

Isoleren van de buitenmuur

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft hier een buitenmuur van ca 3,5 meter hoog en 10 lang, zonder ramen.

Isoleren van een buitenmuur en garagedeuren plaatsen

Ik zoek een partij die twee garagedeuren en een achterdeur kan plaatsen in een bedrijfspand. De gaten ter behoefte van de deuren worden door een andere firma gemaakt. Daarnaast moet er ook isolatie geplaatst worden tussen de buiten- en de binnenmuur. Na het isoleren dient de wand met grijze buiten stuc bewerkt te worden, dit inclusief anti graffitilaag. Het pand is goed bereikbaar.

Gemetselde tuinmuur op de erfscheiding maken

Ik zoek een partij die een deel van mijn schutting kan vervangen. Het gaat om een stuk van 6 meter breed en 1,8 meter hoog (achterste deel op de foto). De huidige schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. Ik wil dat de schutting laten metselen op een fatsoenlijke fundering.

Gevel bekleden met (hard)hout

De gevel bij mij thuis wil ik laten bekleden met een hardhout, ceder of IPE of iets dergelijks, zonder isolatie. Het gaat bij elkaar om ongeveer 19 m2. Geen voorwerk nodig.

Deel van een kozijn dichtmetselen

Er moet gemetseld worden aan de linkse kant op de derde verdieping waar nu een groot kozijn zit wat eruit moet en wordt vervangen voor een kleiner kozijn, aan de rechtse kant moet een gat geslepen worden waar het andere kozijn moet komen. Zie foto’s, op 1 van de foto’s staat een foto van de buren zoals het moet gaan worden, de kozijnen zijn al in bezit.

Scheuren in muren garage herstellen

Onze garage staat op een hoek. Door middel van (waarschijnlijk) een verzakking zijn alle muren flink gescheurd. Er zijn een aantal flinke scheuren geconstateerd, linker zijkant zit onder een scheur, achterwand in de hoek diagonaal naar boven en zijkant rechts vanuit de achterwand is een scheur ontstaan. Zoeken iemand die dat kan komen verhelpen.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Iets meer dan tien vierkante meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Enkelsteens muur van de badkamer op het noorden. Vochtproblemen in badkamer. Moet ik het platte dak dan doortrekken?

Halfsteens muur metselen

We hebben een halfsteens aanbouw, ongeveer 5 m2, maar er komt erg veel vocht binnen, tot aan schimmel toe. We zoeken hiervoor een oplossing, bijvoorbeeld een half steens muur ervoor/achter laten zetten om vervolgens te laten spouwen als dat mogelijk is. Wellicht zijn er nog andere oplossingen, deze ontvang wij graag na een bezichtiging.

Scheuren in de gevel en voegen herstellen

In de buitengevel van mijn huis loopt een scheur van ongeveer 2 meter (verticaal). De voegen zijn daar slecht en er zijn 2 stenen gescheurd. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Buitenmuur verhogen

De bestaande buitenmuur is een spouwmuur met een hoogte van 1 meter, deze wil ik verhogen met een enkelsteensmuur en de benodigde kolommen naar 1,90 a 2 meter. Indien mogelijk wil ik de glazen panelen laten verwijderen en afvoeren.

Schuttingmuur metselen

Na het verwijderen van de glazen schutting panelen het opmetselen van een schutting muur met kolommen. Onderste gedeelte huidige schutting bestaat al uit metselwerk (hoogte 90 cm). Gewenste totale hoogte schutting 2 m. Lengte van de schutting = 9,20 m. Breedte kolommen 30 cm.

Toplaag van het balkon repareren

Balkon reparatie: Op mijn balkon laat de toplaag los. Verder is er op een klein plekje van mijn balkon beton corossie. Voor zover ik kan zien is er nog geen betonrot. Dit omdat ik geen staal zie in mijn balkon

Buitengevel repareren

Aan onze voor- en achtergevel zijn wat reparatiewerkzaamheden benodigd. Het is voor ons als leek lastig inschatten hoeveel er daadwerkelijk moet gebeuren, maar wat vast staat is dat enkele voegen vervangen moeten worden. Minimaal 20 m2. Huis is uit 1987 en er is zichtbaar eerder aan de gevel gewerkt.

Voorgevel voegen met een knipvoeg

Ik wil graag een knipvoeg in mijn voorgevel laten leggen. De bestaande voegen zijn slecht en dienen vervangen te worden. Het betreft ongeveer 15 m2 wand oppervlak.

Metselwerk bij een bouwproject

Wij zijn met blok van 6 woningen. De buitenste muren willen we volledig gemetseld hebben. Deze zullen ongeveer 8 meter lang worden. De tussenmuren wordt gemetseld muurtje van ongeveer 80 cm met pilaren. Hiertussen dienen dan houten schuttingsdelen geplaatst worden. Deze muren zullen ook ongeveer 8 meter lang worden. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het metselen van een schuurtje. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en de schuur zal 2.50 bij 3 meter worden.

Bungalow zandstralen en opnieuw voegen

Het zandstralen, uitkappen voegwerk, en het opnieuw voegen van een bungalow. Deze heeft maar hoogte van 3 meter, dus een klus zonder steiger! Het zal gaan om ongeveer 144 m2. Graag zou ik het ook laten impregneren.

Muren als afscheiding van de tuin maken

Graag wilde we vragen wat ongeveer de kosten zijn om 2 muren van 14.5 meter te metselen. Ga even uit van 30 meter. We zijn er nog niet helemaal over uit, maar dacht informeren kan altijd

Muur met poort in de tuin metselen

Ik wil een tuinmuur metselen van 13 meter breed waarvan 1 meter een poort is en ik wil deze graag om de 2 meter laten verspringen, zodat de muur steviger is.

Schutting van metselwerk met panelen maken

Ik wil een gemetselde schutting laten vervangen. De oude schutting staat op omvallen (Door het verwijderen van een appelboom). Dit zou dan gaan het afbreken en afvoeren van de oude schutting, en het opbouwen van een nieuwe. Ik heb een foto toegevoegd van een voorbeeld hoe het er ongeveer uit zou moeten gaan zien. Lengte van de schutting +/-7mtr