Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Teteringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Teteringen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Teteringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Teteringen of directe omgeving.

92 klanten uit Teteringen bevelen een bij Casius in Teteringen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Teteringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Teteringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevelrenovatie

Wij willen een granieten gevelplint tegen een gemetselde bakstenen/betonnen buitenmuur laten aanbrengen. Tegelafmetingen 30 x 50 over een lengte van 25 meter.

Metselwerk

Ik wil een tuinmuur laten metselen in baksteen. Een muur, inclusief betonnen fundering. Lengte: 25 meter, hoogte: 2 meter boven het maaiveld.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Boven de voordeur en onder het raam van de badkamer zit nu een plaat/strook met fijne steentjes. Op de eerste verdieping. Daaroverheen zouden we graag keralit, monumentgroen panelen willen hebben. De hoogte van het vlak is 2 meter en de breedte 1 meter. Wat zijn de kosten voor plaatsing inclusief btw?

Vervangen en repareren voegwerk schoorstenen

Het vervangen en repareren van voegwerk van 2 schoorstenen. Het dak is goed bereikbaar.

Schoorsteen opnieuw laten voegen

Bestaande schoorsteen, op de hoek van 2 onder 1 kapper, oude voegen verwijderen, mos verwijderen, opnieuw voegen, lood vervangen, kap op schoorsteen plaatsen. Schoorsteen is niet in gebruik voor rookafvoer.

Plantenbak met natuursteen maken

Aan de achterzijde van de woning willen we plantenbak, identiek aan de plantenbak aan de voorzijde van de woning. Totale lengte ongeveer 3,5 meter. Compleet met natuursteen afdekking. Er is nu nog niets. Het is even de vraag of er onder de bestrating een fundering aangebracht moet worden. Graag dezelfde steen als we in de gevel.

Scheidingsmuur metselen

Er dient een 33 meter lange afscheidingsmuur tussen kolommen gemetseld te worden. De hoogte van de muur zal 2,40 meter boven de grond zijn. Onze huis is op zandgrond gebouwd, dus geen fundering. De fundering van de muur kan gemetseld of gestort worden. In verband met de hoogte van de muur, moet dit mogelijkerwijs aangevraagd worden bij gemeente. Gaarne ontvang ik een offerte voor het metsel- en funderingswerk inclusief voegen.

Dubbelsteens muur metselen

Een dubbelsteens muurtje metselen tussen het huis en de schuur van 430 metselstenen. Bestaande gemetselde muur is reeds afgebroken. Nieuwe stenen staan al klaar. Verzorging van zand, cement en muurhaken in overleg.

Schoorsteenmantel veranderen van open haard in houtkachel

Graag willen wij onze huidige open haard veranderen in een hoge schouw met een aansluiting voor een houtkachel. Metselwerk willen wij strak (wit) gestuukt, en het plateau om de open haard moet worden afgebroken.

wij zoeken een metselaar voor onze ...

wij zoeken een metselaar voor onze tuinschuur. Stenen en mixer zijn aanwezig. Profielen zijn gesteld.

Het betreft een tuin/terrasafscheiding ...

Het betreft een tuin/terrasafscheiding van 3m lang * 1.9m hoog tussen twee huizen.