Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Terheijden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Terheijden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Terheijden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Terheijden of directe omgeving.

58 klanten uit Terheijden bevelen een bij Casius in Terheijden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Terheijden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, nwe gevel achterzijde huis, hardhouten gevelbekleding, het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning, muren van betonblokken bekleden tegen vochtoverlast, gevelbekleding vervangen door kunststof, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Terheijden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Op onze woning hebben wij hard houten gevelbekleding (rabat planken) welke wij zouden willen laten vervangen door Keralit planken. De exacte maten weten we niet (kunnen we niet terugvinden op bestaande tekeningen) maar schatten we in op zo'n 30-35 m2. We zouden graag een offerte ontvangen voor volledige vervanging (demontage houten delen en montage Keralit) incl. de kosten voor het Keralit. Onze buren gaven aan dat indien onze offerte interessant is, zij eventueel willen aansluiten (hun totale oppervlakte schatten we net iets lager in).

Opbouw en dakkapel bekleden met zink

Ik heb een opbouw en een dakkapel en ik wil ze met zink laten bekleden. De afmetingen zijn niet bekend maar ik heb een tekening die ik naar u toe kan sturen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Repareren van een muurtje

Het gaat om het repareren van een scheidingsmuur die door een aanrijding door een vrachtauto is beschadigd. De totale scheidingswand is 4 meter en de helft is stuk. Eventueel kan het ook korter gemaakt worden, omdat de wand steeds in de weg zit.

Tuinmuur met stormschade herstellen

Door de storm van vorige week is een gemetselde tuinmuur op de erfscheiding met onze buren volledig omgewaaid. We willen de muur weer laten opbouwen. Het gaat om een halfsteens muur van 4 meter lang en 180 cm hoog in een lichte kleur steen in Waalformaat, die aan beide zijden gevoegd moet worden. De muur moet aan één zijde met ankers vast aan de garage. Er ligt al een fundering voor de muur. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben. We hebben de offerte ook nodig voor de verzekering.

Voor- en zijgevel impregneren

Hoekhuis

Voor- en zijgevel impregneren

Hoekhuis. Voorgevel en zijkant.

Reinigen en voegen gevel

Ik wil graag vrijblijvend een prijs (€/m2) ontvangen voor het laten reinigen van mijn gevel en het daarna opnieuw laten voegen.

Betonreparatie van balkon

De rand van het balkon 3,5 x 1 meter klappen stukken beton af.

Impregneren buitenmuur

Buitenmuur laat vocht door. Een vochtspecialist adviseert het impregneren van de gestucte buitenmuur van 6 x 3 meter en het nakijken van de dakgoot. Klus is stuclaag verwijderen, muur impregneren, eventueel dakgoot repareren, muur opnieuw stucen en sauzen.

Tuinmuur plaatsen

Wij willen een gemetselde muur plaatsen tussen de tuinen (1 zijde zit aan het huis vast). Ongeveer 4,5 meter lang en 2 meter hoog. Wij willen de muur antraciet kunnen verven. Enige vereiste is dat de muur stevig moet staan, niet gaat golven en weer en wind kan hebben.

Aanbouwen van een badkamer (met ...

Aanbouwen van een badkamer (met spouwmuur)bovenop een enkelsteens aanbouw keuken, dat ook nog ongeveer 1,75 m uitsteekt ondersteunt door 2 pilaren zodat beneden een overdekt terrasgedeelte ontstaat en daarboven een (overdekte) veranda. Om de enkelsteens keuken zal dus waarschijnlijk een nieuwe buitenmuur (met spouw) gebouwd moeten worden. Het word dus een badkamer met overdekt balkon ondersteund door 2 forse pilaren.